Üç yıl Kullanmak İçin Nasıl ?

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yarın allah izin verirse telefon alacagim. ben xperia ionda karar kıldim. alacagim telefonu en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum. sizce pisman olurmuyum? tavsiyelerinızi bekliyorum.
not:telefonu genel olarak oyun oynamak için alıcagim

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence pişman olmazsın donanımı seni epey idare eder güzel telefon.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hiçbir telefon 3 yıl dayanmaz. Modası geçmesi vs zaten onları saymıyorum... Ama 2 yıl doluyor garantisi bitiyor sanki saatli bomba misali anında bozuluyor. O yüzden öyle bir ümidin olmasın. Onun dışında güzel telefon

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi bir seçim.Ancak daha iyileri de var.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
çift çekirdek bence yetersiz 3 yıl için yerinde olsam lg optimus 4xhd ---s3---nexus 4 gibi modellere bakarım 3 yıl için

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar yarın allah izin verirse telefon alacagim. ben xperia ionda karar kıldim. alacagim telefonu en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum. sizce pisman olurmuyum? tavsiyelerinızi bekliyorum.
not:telefonu genel olarak oyun oynamak için alıcagim

Xperia ion güzel telefon.Olay sende bitiyor arkadaşım. 1 sende kullanırsın, 3 senede, 5 senede.

Eğer yok modası geçmiş, yok daha iyisi çıkmış, yok bunun ekranı artık ufak geliyor, yok bilmemne oyunu kasıyor, yok arkadaşın iphone 6sını kullandım ekranı çok akıcı geldi özendim, arkadaş ortamında çıkarmaya utanır oldum gibi şeylere takılmayacaksan tabi.

Bu moda vs zaten üreticilerin oyunu. Eğer ieride birgün işini görmez olduysa, istediklerini yapamıyorsan, bozulduysa vs gidersin yenisini/iyisini alırsın bu kadar basit. Yoksa modaya uymaya kalkarsan teknolojiye para dayanmaz :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Oyun icin aliyorsan Nexus 4 al.Ion 3 yil dayanmaz.6 ay snra cikacak oyunlari oynayamazsin.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynen oyun için alıyorsan İon 7-8 ay sonra bazı oyunları çalıştıramayabilir. Ben sana Nexus 4' ü öneriyorum.

Bu arada 2 tane konu açmışsın daha çok cevap alabileyim diye bu tür konulara dikkat edelim.

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia İon nun şarj durumu nasıl,
oyun performansı nasıl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun oyun performansı iyi.
şarj durumu ise 1900mAh batarya kullanmışlar. yani ortalama olarak 1 gün bataryan yer. tabi tutumlu olursan uzar.
ayriyetten bu telefon sanki diğer telefonlara nazaran daha hızlı şarj oluyor gibi geldi. evet buda +.
ayrıca kaç liraya alıcan bu telefonu? oda önemli tabi. s3 felanda iyi.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia İon nun şarj durumu nasıl,
oyun performansı nasıl
ben 5 ay kullandım bu telefonu avantajları
-gayet kullanışlı
-tasarım harikası
-extra kullanışlı
-jelly bean alacak
dezavantajları
-ben rastlamadım

oyun performansına gelirsek hdmı girişi ve playstation store var ps oyunlarını da çalıştırıyor tv ye bağlayıp eğlenceyi 2 ye katlayabiliyorsun
çalıştırmadığı oyun yok asphalt 7 den tut modern combat 4 e kaddar hiçbir oyunu çalıştırmamazlık yapmadı ekran 4.55 inç oyunları keyifle oynayabilirsin filmler bravia engine sayesinde daha canlı ve parlak izleniyor
herhangi bir oyunda kasma takılma yaşamadım kullanışlılık ta 10 numara 1 aya kalmaz jb de geliyor daha ne istiyorsun
pil performansına gelirsem 1900 mAh batarya her türlü yeter sana bir günü tamamlıyor ağır kullanımda bile
diğer telefonlarla sony yi kıyaslama sakın sony kullanmak ayrıcalıktır :)

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonun oyun performansı iyi.
şarj durumu ise 1900mAh batarya kullanmışlar. yani ortalama olarak 1 gün bataryan yer. tabi tutumlu olursan uzar.
ayriyetten bu telefon sanki diğer telefonlara nazaran daha hızlı şarj oluyor gibi geldi. evet buda +.
ayrıca kaç liraya alıcan bu telefonu? oda önemli tabi. s3 felanda iyi.
1150

ben 5 ay kullandım bu telefonu avantajları
-gayet kullanışlı
-tasarım harikası
-extra kullanışlı
-jelly bean alacak
dezavantajları
-ben rastlamadım

oyun performansına gelirsek hdmı girişi ve playstation store var ps oyunlarını da çalıştırıyor tv ye bağlayıp eğlenceyi 2 ye katlayabiliyorsun
çalıştırmadığı oyun yok asphalt 7 den tut modern combat 4 e kaddar hiçbir oyunu çalıştırmamazlık yapmadı ekran 4.55 inç oyunları keyifle oynayabilirsin filmler bravia engine sayesinde daha canlı ve parlak izleniyor
herhangi bir oyunda kasma takılma yaşamadım kullanışlılık ta 10 numara 1 aya kalmaz jb de geliyor daha ne istiyorsun
pil performansına gelirsem 1900 mAh batarya her türlü yeter sana bir günü tamamlıyor ağır kullanımda bile
diğer telefonlarla sony yi kıyaslama sakın sony kullanmak ayrıcalıktır :)
eyvallah saolasın telefona olan aşkım gitgide artıyo. ayıptır sorması sen neden telefonunu değiştirdin?

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu telefona flash bellek yada harddisk, mouse ve klavye takılabiliyormu?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
telefonu güzel kullanır son çıkan oyunları oynamam dersen sürekli yazılımını kurcalamazsan 3 yıl gider. ama nihayetinde teknolojik cihaz bu bozulur ve kaçınılmaz sonu olarak modası geçer..

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1150

eyvallah saolasın telefona olan aşkım gitgide artıyo. ayıptır sorması sen neden telefonunu değiştirdin?
teli satmadım ki babam çok ısrar etti ona verdim o da bana s3 ünü verdi ama benden sana bir ipucu bu sony xperia ion samsung s3 ün tırnağı bile olamaz s3 te boş ram 300 lerde geziyor xperia ion da 450-500 a kadar çıktığını gördüm boş ramın
vede bazı rom kernel lerle overclock edip işlemciyi 2 ghz e çıkarabiliyorsun telefon uçuyor anlıycağın dediğim gibi hiçbir telle kıyaslama sony yi !

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tahmini kaç ay veya yıl son çıkan oyunları oynatır bana bu canavar?

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu telefona flash bellek yada
harddisk, mouse ve klavye takılab
iliyormu?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu telefona flash bellek yada
harddisk, mouse ve klavye takılab
iliyormu?
hayır takılmaz ama ps kolunu telefona bağlayıp telefonu da plazmaya bağlayabiliyorsun bu sayede playstation işlevi görüyor
1 gb ram ve 1.5 ghz işlemci var nereden baksan asphalt 9 a kadar tahmini 2013 sonlarına kadar herhangi bir oyunda kasma yaşamayacaksın :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2 yıl gider sonra zaten sen değiştirmek istersin

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Oyun için telefon alanlara hayretle bakıyorum ya , galaxy Note 2 bile alsan 5.5 inlik bilgisayarda aldığın huzuru , kaliteyi, canlılığı telefonda mı yakalamaya çalışacaksın ? En basitinden Max payne oyunu 1.4 gb telefonun hafızası 5 oyun yüklediğinde biticek, müzik yok resım yok dosya yok program yok, Silip yüklemeylede canın sıkılır , Normal oyunlar tabiki oynanılabilir 100mb,200mb eğlence için

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyun için telefon alanlara hayretle bakıyorum ya , galaxy Note 2 bile alsan 5.5 inlik bilgisayarda aldığın huzuru , kaliteyi, canlılığı telefonda mı yakalamaya çalışacaksın ? En basitinden Max payne oyunu 1.4 gb telefonun hafızası 5 oyun yüklediğinde biticek, müzik yok resım yok dosya yok program yok, Silip yüklemeylede canın sıkılır , Normal oyunlar tabiki oynanılabilir 100mb,200mb eğlence için

32 gb var sorun yok :P :D :D