21olcaybaba21
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
kardeş lg optimus black yada arkadaşların dediği gibi motorola atrix tavsiye ederim
kardeş lg optimus black yada arkadaşların dediği gibi motorola atrix tavsiye ederim
700 TL gibi bir fiyat'a telefon arıyorsan bence arama. Biraz daha üzerine para ekleyip s3 mini almanı öneriyorum.Eğer para ekleyemeyip, o fiyat'ta bir telefon alacağım diyorsan; Galaxy wonder, Galaxy S sana en uygun olan telefonlardır.Gerek güncellemeleri, gerek kendi içinde barındırdığı telefon özellikleriyle o fiyat'a alınabilecek en iyi telefonlardandır diyebilirim.
hocam cihazı dün akşam aldım ama haber veremedim anı anına bildirecektim güya ama heryerde wifi yok790 tlhavale yaparsan 750 tl eee bende aldım 580 tl ye üstelik 16 gb dahili hafızalı herşeyi kullanıcı hatasına bağlıyarak başlarından atmaya çalışna garantiye para mı vereceğim 16 gb s advance imle mutluyum
unutmadan 650 tlye siz ace 2 falan bulursunuz.millet 800 tl ye alıyor bu telefonu 650 ye yurt dışı veriyorlar zaten
hocam cihazı dün akşam aldım ama haber veremedim anı anına bildirecektim güya ama heryerde wifi yok
ilk aldığımda telefoncu işlemlerini yaptı tamam kullanabilirsin dedi ve ben de eve götürdüm koşarak
hemen açtım biraz menülerde gezdim hiçbir takılma flan yaşamadım sonra ya allah ya bismillah dedim ayarlar dan depolama ya girdim bir de ne görüyim 8 gb bilene yer kalmamış bana yani toplam 8 gb lık hafızası varmış
önce üzüldüm sonra boşver dedim
2 saat bütün uygulamaları taradım gezdim baya kullanışlıydı kamera 5 olmasına rağmen çok güzel görüntüler alıyor
ilk izlenimler:
-Şarzı biraz oyun oynayınca hemen azaldı ( sonradan açılır umarım )
-Oyun performansı muhteşem şu ana kadar çalıştırmadığı oyun yok yada ben öyle biliyom
-Menü geçişleri muhteşem kesintisiz
-Tasarımını ilk beğenmeddim ama sonradan hafif olduğuna kanaat gösterdim
ve son olarak:
bu teli almam için yardımcı olduğun için teşekkür etmek istiyorum sen de olmasan napardım ben![]()
hocam 1.95 gb toplam yazıyor sd card diyorusb bellek hafızası ne kadar yada ayarlar <kayıt yeri< hafıza miktarlarını yazar mısın sistem belleği sd kart hafızası usb bellek hafızası ayrı ayrı yaz bakayım gerçekten 8 gb mı ? unutmadan hayırlı olsun güle güle eskit
hasan bende kayıt yerinde yazanları söyleyim sana kontrol et sende kendi telinden
sd kart 1,85 gb
usb bellek 11,30 gb
sistem belleği 1,97 gb yazıyor bu arada sd kart dsediği hafıza kartı ve benim hafıza kartım 2 gb ondan 1,85 gb yazıyor![]()
hocam 1.95 gb toplam yazıyor sd card diyor
toplam alan 7.92 diyor aşağıda da tek tek ayırmış indirilen , uygulamalar diye bide
kullanılabilir 6,12 yazıyor bu telefonun bana kalan yeri galiba ?
özel mesaj da istemiyon ki özelden atam![]()
yok tasarımı ilk önce sade gözüktü ama bu özellikte bir telefona ideal sonradan telefonu elime aldığımda emektar telefon aklıma geldi herkes o telefonu al o güzel stabil çalışan bir cihaz diye aldırmıştı o zaman telefonu kullanamıyordum bile masanın üstünde kendi kendine stabil bişekilde çalışıyorusb bellekte toplam boyut 7,92 gb nı? o zaman telefon 8 gb valla bende 8 diye aldım ama 16 çıktı şans mıdır nedir gerçi adım uğurtelefonun şekli neden hoşuna gitmedi s2 ile aynı şekli ve bende telefonu görenler bayılıyorlar s3 miniyi eline alsan dersin ki bizim telefon taş gibi taş
özelden neden atamıyorsun mesaj anlamadım ayardan falanda kapatmadım ki
rahat ol şimdi şarzdahasan merak etme telefonun şarjı zamanla düzelecektir ve unutma pil %15 inaltına düştümü tak hemen şarja pili asla tam boşaltma oldu mu ? telefondan memnunsundur umarım kılıf jelatin falanda aldın mı ? yaw gitmişken arya fantasy land a girip adam bir virtua striker 4 oynamaz mıözledim valla
ben çoktan yükselttim çıtayı fifa 2012 falan oynuyorum kasma donma sıfırbildiğin playstation gibi
![]()
geç kaldın hocamwonder samsung ta olabilir
rahat ol şimdi şarzda
sende tam keyif adamıymışsın yaw virtua flan
kılıf değil de koruyucu mat film aldım bir tane ekranda yağlanma 0 a indi rahatım 2 dk da bir telefonu silme derdi yok
geç kaldın hocam![]()
haklısın hocam wonder nere eski amiral gemi nereseviyorum oyun oynamasını o yüzden bu telefonu aldım yabende mat film almıştım şuan parmak izi falan sıfır allaha şükür telefonumdan çok memnunum şarjım 2-3 gün gidiyor
o ne ya biride wonder diyor wonder nerede bizim telefon nerede bir karşılaştırın bakalım özelliklerini s advance wonderi ezer geçer![]()
haklısın hocam wonder nere eski amiral gemi nereşimdi dead drigger i test edecem kasıyor mu diye çok ağır bir oyun kasmassa helal olsun
![]()
gayet rahat oynanıyor hocam bu arada oyun tavsiyemdir Aç oynaoyunu açmadan önce görev yönetcisinden ram i temizle ööyle açhızlandırır telefonu bu işlem.her telefonda böyle bu
unutmadan oyunda kasma var mı yok mu bilgi verirsen sevinirim
gayet rahat oynanıyor hocam bu arada oyun tavsiyemdir Aç oyna![]()
yok hocam allah göstermesin s3 mini kullanan herkes zorda şuanfifa 2012 den zaman bulursam opynarım.bu arada telefondan memnun musun yada aldığına değdi mi ?yada şu modeli keşke alsaydım dedin mi? merak ettim çünkü belki beklentilerini karşılamamış olabilir ama bir s3 minden de geri kalmaz asla
![]()
yok hocam allah göstermesin s3 mini kullanan herkes zorda şuan
şu ana kadar keşke şunu alsaydım dediğim bir cihaz olmadı bu fiyata olmaz da zaten
cihazdan memnunum bir de jelly bean gelecekmiş bu ayın sonunda onu bekliyom geldiğinde dehşet olacak diyorlar![]()