- Konuyu başlatan
hasanistan44
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
arayıp konuştum ben senin adını verdim 590 tl dedi evet uğura verdim dedi sana da veririm bir tane dedi eline sağlık senin sayende 100 liralık hatta belki de daha fazla eden bir telefonu bu paraya alıyorum çok sağolasın.en ufak takılma durma yok jb 4.1.2 ile telefon uçuyor resmen inşallah bir an önce çıkar yüklerim tabiki odin ile
ankara kızılaydan aldım görerek bakarak aldım.satıcı i,le sahibinden üzerinden tanıştık sağolsun iyi bir abi çıktı.güvenilir ve aldığım fiyata hiç biryerde s advance vermiyorlardı.588 tl ye 8 gb diye aldım.bir bakrım 16 gb çıktı
şuan hakkaride bile yurt dışı 650 tl diyorlar.bilmiyorum tam orjinal mi değil mi ama benim telefon herşeyiyle orjinal kulaklığı şarj aleti usb kablosu birde kullanım kitapçığı lehçe polonyodan gelmiş telefon yani harbiden avrupa cihazı belli zaten şuan kullanıyorum ve çok memnunum aynısından kardeşimede alacağım tabiki yine aynı satıcıdan
tam doğubank gibi değil aslında normal telefoncu 15 tane getirmişti s advance 2 tane kalmıştı elinde aradığımda 1 tanesini güç bela ayırttırdım akşama alacağım diyevalla satıcı sağolsun on numara bir satıcı çok yardımcı oldu.üstelik 16 gb olan model olduğunu bile sonradan benden öğrendi
8 gb diye biliyordum dedi bana