700 tl ye kadar android önerisi

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
antutu testinde benim telefon 7246 puan alıyor.s3 mini jb ile 7350 lerde bir puan alıyor.eğer benim teleffonda jb olsa 7500 ügörür birde dahili hafıza 16 gb yüksek puan alacağı garanti :) antutu system infoda gpu mali 400mp yazıyor
s8.gif
s3 mini ye kafa tutuyorsa helal olsun alacağıma hiç pişman olmayacam öyleyse cuma günü alıyorum allah nasip ederse :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 mini ye kafa tutuyorsa helal olsun alacağıma hiç pişman olmayacam öyleyse cuma günü alıyorum allah nasip ederse :)

her türlü kafa tutuyor için rahat olsun artısı var eksisi yok s3 minin nfc li modeli bile çıkmadı üstelik 8 gb bizim tel hem nfc li hemde 16 gb dahili hafızalı :) birde s advance in şekli yeter hocam :)

telefon cuma günü mü geliyor.ne yaptın gittin mi kızılaya telefoncuya konuştun mu? birde unutmadan aldığında kılıf ve jelatinde almayı unutma özellikle silikon kılıfı öneririm

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
her türlü kafa tutuyor için rahat olsun artısı var eksisi yok s3 minin nfc li modeli bile çıkmadı üstelik 8 gb bizim tel hem nfc li hemde 16 gb dahili hafızalı :) birde s advance in şekli yeter hocam :)

telefon cuma günü mü geliyor.ne yaptın gittin mi kızılaya telefoncuya konuştun mu? birde unutmadan aldığında kılıf ve jelatinde almayı unutma özellikle silikon kılıfı öneririm
ayıp ettin hocam adamın yanına gitmedim ama ayırttı sağolsun bi tane ve de silikon kılıfla koruyucu film de alıcam mat görünüş daha iyi ve ekran habire yağlanıyo ben sevmem öyle beşiktaş lıymışsın helal bence s3 mini vs. hikaye advance daha önce çıktı ve ileri görüşlü bir tel bence 2 yıl kullanılır en az :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayıp ettin hocam adamın yanına gitmedim ama ayırttı sağolsun bi tane ve de silikon kılıfla koruyucu film de alıcam mat görünüş daha iyi ve ekran habire yağlanıyo ben sevmem öyle beşiktaş lıymışsın helal bence s3 mini vs. hikaye advance daha önce çıktı ve ileri görüşlü bir tel bence 2 yıl kullanılır en az :)

bende normal şeffaf ekran koruyucu var parmak izi oluyor ama görüntü iyi.mat ekran koruyucu ekranı kötü yapıyor.soluk gösteriyor o yüzden ben mat almadım.eskirse yedeği var onu yapıştırırm.birde gorilla glass ekran var aslında kullanmasakda olur yani :)

Hasan hakan abi kaç tane getirecekmiş ki advance ben bir tane daha alacağım ya kardeşime

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende normal şeffaf ekran koruyucu var parmak izi oluyor ama görüntü iyi.mat ekran koruyucu ekranı kötü yapıyor.soluk gösteriyor o yüzden ben mat almadım.eskirse yedeği var onu yapıştırırm.birde gorilla glass ekran var aslında kullanmasakda olur yani :)

Hasan hakan abi kaç tane getirecekmiş ki advance ben bir tane daha alacağım ya kardeşime
yok kaç tane olduğunu söylemedi istek üzerine taneyle getiriyorum dedi ara konuş sende bi tane iste :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada bugün telefonla 1 saati aişkın futbol oyunu oynadım ne herhangi bir kasma nede ısınma oldu :) şarj %20 gitti ama 1 saatte normal sayılır artık.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu arada bugün telefonla 1 saati aişkın futbol oyunu oynadım ne herhangi bir kasma nede ısınma oldu :) şarj %20 gitti ama 1 saatte normal sayılır artık.
biraz daha konuşursan kendimi damdan atacam bırak alıyım sonra söyle :))

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
motorola atrix veya htc desire x
ama bene şu an en mantıklısı ya beklemek yada tablet almak

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
inş. kardeşim :)

motorola değil hTC den de soğudum özellikleri advvence kadar edeceğini sanmam
sen neen bekliyorsun arkadaşlarım gibi xperia z yi mi :)
bekle dedim çünkü yakında çok yeni modeller gelcek onlar çıkınca ya onlardan alırsın yada daha ucuz şekilde şu an beğendiğin bir modeli alırsın
ama bence desirex advance le hemen hemen aynı canın hangisini isterse onu alırsın

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada dayanamadım ekran koruyucumu değiştirdim.mat ekran koruyucu aldım parlakda çok parmak izi oluyordu işin gücün yoksa sil dur :) şimdi çok iyi oldu ekran parmak izi hiç kalmıyor :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu arada dayanamadım ekran koruyucumu değiştirdim.mat ekran koruyucu aldım parlakda çok parmak izi oluyordu işin gücün yoksa sil dur :) şimdi çok iyi oldu ekran parmak izi hiç kalmıyor :)
haklısın hocam ekran yağlanması çok sinirimi bozuyor ve mat en iyi tercih +++

bekle dedim çünkü yakında çok yeni modeller gelcek onlar çıkınca ya onlardan alırsın yada daha ucuz şekilde şu an beğendiğin bir modeli alırsın
ama bence desirex advance le hemen hemen aynı canın hangisini isterse onu alırsın
advance çok ucuz o yüzden advance :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yarın alıyorsun telefonu hasan bakalım seninki nasıl olacak 16 gb çıkarsa ben kardeşimide alacağım aynı satıcıdan :) işin en güzel yanı satıcının bilmeden 8 diye 16 gb dahili hafızalı telefon satması :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yarın hocam herhangi bir sürpriz çıkmassa yarın akşam elimde :)

çıkmaz inşallah alırsın hasan arkadaşlar telefonu elimde görüyor fiyatını söyleyince bizde alallım diyorlar hemen bir kaç kişiye daha verdim satıcının telefonunu onlarda alacaklar telefonu eline alan bırakmıyor valla :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çıkmaz inşallah alırsın hasan arkadaşlar telefonu elimde görüyor fiyatını söyleyince bizde alallım diyorlar hemen bir kaç kişiye daha verdim satıcının telefonunu onlarda alacaklar telefonu eline alan bırakmıyor valla :)
söyliyyim deme tükenmesin :)
kolay kolay çıkmaz çünkü baya kapsamlı araştırma yaptım
operation yarın başlayacak teli ilk aldığımda rahat 3-4 saat kurcalamayı düşünüyorum :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
söyliyyim deme tükenmesin :)
kolay kolay çıkmaz çünkü baya kapsamlı araştırma yaptım
operation yarın başlayacak teli ilk aldığımda rahat 3-4 saat kurcalamayı düşünüyorum :)

hasan bugün sorsaydın ya belki gelmişdi alırdın belki :) nasıl söyleme sıkıştırıyorlar illaki söyle diye :) bir taneside kendini dövdü gitmiş 700 tl ye wonder almış benim teli görünce karşılaştırınca telefonu satacam dedi :)

nasıl araştırma yaptın ki ? bu kadar kapsamlı :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hasan bugün sorsaydın ya belki gelmişdi alırdın belki :) nasıl söyleme sıkıştırıyorlar illaki söyle diye :) bir taneside kendini dövdü gitmiş 700 tl ye wonder almış benim teli görünce karşılaştırınca telefonu satacam dedi :)

nasıl araştırma yaptın ki ? bu kadar kapsamlı :)
wonder ha daha resmi ics bile gelmeyecek wonder a kötü yapmış
valla öyle bir araştırma yaptım ki motorola ları bile inceledim ( gayet açıklayıcı olmuştur )
sesini çıkarma ama uçurumdan döndüm desem yeridir bir arkadaşın tanıdık telefoncusu vardı götürdü bizi gittik telefoncuda s3 gördüm adam 600 ama 2. el dedi ben de peki dedim yarın alıyorum dedim normalde demezdim ama telefon kız gibiydi
sonra araştırdım öğrenince şok oldum meğersem telefon çin yapımı bir replika cihazmış arkadaş çok özür diledi bana yok dedim boşver ama sakın aldanma bu telefoncuya dedim uzun lafın kısası yarın parayı alıp erdoğan dayımın yanına gidecem gelişmeleri anı anına tapatalk dan bildirecem ayıks :)

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Galaxy S Advance al ics yüklü olanlarıda üretilmeye başlandı sürümüde 4.0.4 jellybean yükseltilebilir gayet iyi telefon....

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyiki almamışsın :) bende alırken çok cihaz inceledim sonunda s advance i buldum.birde unutma ikinci el telefon işi sakat bulaşmamak lazım s3 çakma 2.el fiytına şimdi sıfır s advance alır kullanırsın :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sola ya 4.1 gelmeyecek :)
evet hem sola benim tarzım değil :)

Spor S advance fiyatı ne kadarki ?
700 küsür :)

iyiki almamışsın :) bende alırken çok cihaz inceledim sonunda s advance i buldum.birde unutma ikinci el telefon işi sakat bulaşmamak lazım s3 çakma 2.el fiytına şimdi sıfır s advance alır kullanırsın :)
evet iyi ki almadım 2. ellere güven olmuyor yada ben güvenemiyorum galiba :)

Galaxy S Advance al ics yüklü olanlarıda üretilmeye başlandı sürümüde 4.0.4 jellybean yükseltilebilir gayet iyi telefon....
evet biz de advance almayı düşünüyoruz :)

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Spot Galaxy Advance 700 Tl'mi :D orjinali o fiyat sanırım :D yukarda spor yazmışım :D spot olcak o :D

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spot Galaxy Advance 700 Tl'mi :D orjinali o fiyat sanırım :D yukarda spor yazmışım :D spot olcak o :D

kardeş göstersene 700 tl ye telpa genpa v.s. garantili cahaz hemen alayım ben en ucuz 850 tl büyük tekno marketlerde bile kampanya olunca 800 tl ye düşüyor.lütfen iyi araştırıp öyle yazın.

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nakit ödeme İndirimli fiyat 750 tl biraz daha arasam 650 olanıda bulurum lütfen araştırmadan yazma...
http://www.alalimbakalim.com/Samsung-i9070-Cep-Telefonu_6921.html?ref=akakce&v=1.95.7#0

790 tl :) havale yaparsan 750 tl eee bende aldım 580 tl ye üstelik 16 gb dahili hafızalı herşeyi kullanıcı hatasına bağlıyarak başlarından atmaya çalışna garantiye para mı vereceğim 16 gb s advance imle mutluyum :)

unutmadan 650 tlye siz ace 2 falan bulursunuz.millet 800 tl ye alıyor bu telefonu 650 ye yurt dışı veriyorlar zaten