Şahan Imdb'de Çakıldı

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
ben filmi izlemedim ama gönül rahatlığıyla 1 veriyorum. film bedava olsa izleyip, değerlendirip 1 verirdim ama şu noktadan sonra gidip izlemek sadece kendimi enayiler sınıfına ekleyip şahan krosuna para kazandırmak olacak. İzleyen onlarca kişiden, Hangover filminden çalıntı bir senaryosu olduğu ve onu da eline yüzüne bulaştırıp berbat bir film haline getirdiği yorumunu duymam benim için kafidir. eleştirenlerine verdiği seviyesiz cevapları da tuzu biberi oldu.

acımayın, basın sıfırı. :)

Pampa adam Türk halkını güldürmeye devam edecek niye yoluna taş koyuyorsunuz ? :D

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
cebMekQ.png

HrHCH6c.png

QLVh7D0.png

jlg9q.png

Şu tarzda insanları aşağılayıp hakaret eden, kendini üstün gören egosu tavan yapmış tweetler atacağına çıkıp ''imdb önemli değil ben gidip filmi izleyen dostlarımın düşüncelerini umursuyorum'' deseydi bugün kimse bu şekilde davranmaz ve bu kadar kötü düşünmezdi hakkında.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güldürüyormuş sanki espri yapıp güldürüyor Recep İvedikte sadece küfüre gülüyorlardı.Bu filmi izlemedim ama bu filmdede yine öyle şeyler vardır.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Adam film yapmak için askerlikten yırttı, sırf bizleri Türk halkını güldürmek için. :P

Şaka bir yana gerçekten komik olduğunu sanan biri. Dikkat şahan çıkabilirden sonra oldukça şımardı. Türk halkının hanzoluğunun yansımış hali. Yanlış anlamayın, hakaret değil. :D

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cem yılmazın tek başına yaptığı gösteri seni 10 a katladı diye bu kadar kompleks yapmana gerek varmı ? hem aşşağılıyosun orda oy verenleri hemde girip bi umut kaç puanım var diye bakıyosun . tabi puanların yüksek olsa imdb den iyisi yoktu senin için . az sevdiğimiz işlerin var onlardan da nefret ettirme

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Kalsiyumunu koyma. Ne güldüm be.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şaka bir yana gerçekten komik olduğunu sanan biri. Dikkat şahan çıkabilirden sonra oldukça şımardı. Türk halkının hanzoluğunun yansımış hali. Yanlış anlamayın, hakaret değil. :D

Gün gelecek Türk Halkını güldürmediğim için bana küfür edeceksiniz.

Şahan G. :P

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet sonunda filmimiz sonuncu olmuş. inci sözlüğün azimli çalışması ve bizlerin yardımı ile hayırlı uğurlu olsun.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Yalnız şu an filmin yeri sağlam değil.
Duyumlara göre Şahan fanları atağa kalkmış.
Yerinin sağlamlaşması için en az 1.5'e düşmesi gerekiyor.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Kendi düştü tuzağına.

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"İlk haftasında 1 milyonu geçen filme..." Adam paralı götürüyor siz hala imdb'den 1 puan verin, eminim holivuuddan kınama gelicektir. Ne biliyim. falan filan.

-İmdb'de 1 puan verdim Türk sinema dünyasını kurtardım. Mission Complete. (H)
+La bi ...

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi çocuktur üstüne gitmeyin özür diler olur biter :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/22489774.asp

"İlk haftasında 1 milyonu geçen filme..." Adam paralı götürüyor siz hala imdb'den 1 puan verin, eminim holivuuddan kınama gelicektir. Ne biliyim. falan filan.

Ekşiyi sevmem aslında ama oradan güzel bir yorum paylaşayım.
3 haftada çekilen film, seyircilere twitter üzerinden yapılan hakaretler, aşağılamalar, ego dolu cümleler.
Tabiki böyle olacaktı. Ya ne olacaktı ?
küçük de olsa bir adımdır bu. henüz vizyona gitmeyerek protesto edecek kadar örgütlenemedi türk sinema izleyicisi ancak aptal yerine konmaya başladığını da yavaş yavaş farketti. bu yüzden seviniyorum.

zeki demirkubuz bir film çekmek için aylarca süren bir hazırlık dönemi geçiriyor, hatta yıl sürebiliyor bu süreç. çekimler deseniz o kadar uzun sürüyor ki.

aynı şekilde nuri bilge ceylan. filminin sadece çekimleri için 2.5 ay kadar bir süre ayırmış. celal ile ceren ne kadarlık bir sürede çekildi biliyor musunuz? 3 hafta. türk sinema izleyicisine ulaşmak eskisi kadar kolay değil, bundan sonra da olmamalı. bunun için harika bir başlangıç oldu bu protesto. umarım devamı gelir de birileri ders alır.

bize düşen ise burada "bir grup ergen yapmış", "elimize ne geçecek" demekten ziyade, böyle olması için neden bu filmin seçildiğini sorgulamaktır. sakın "meyve veren ağaç taşlanır" demeyin, yemezler.

Dj-KaRuS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
suan 1.7 en kotu filim emeği geçen inci sözlük ailesine teşekkürler

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@Ben Kenobi Bu tür mecralarda puan verip filmi yerin dibine batırmak ile beyaz perdede seyirci sayısıyla doğru orantısı olduğunu düşünmüyorum. Ki Gördük önceki filmlerinede recep ivedik1'e herkes kötü rezalet diyodu ikisi çıktı adam yine rekor kırdı. Ben bu "celal ile ceren" filmini izlemedim bilmiyorumda, övdüğüm de yok yerdiğimde fakat böyle 1 puan verip filmin notunu düşürmek bizim ülkemizde işlemiyor. Ülkemizin kaçı bu yorumda saydığın adamların filmini izliyor ya da festival filmlerini izliyorki de şahanın filmlerini izlemesin.

Kötü de olsa adam medyatik, reklamını yapıyor, kendisini satıyor.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
@Ben Kenobi Bu tür mecralarda puan verip filmi yerin dibine batırmak ile beyaz perdede seyirci sayısıyla doğru orantısı olduğunu düşünmüyorum. Ki Gördük önceki filmlerinede recep ivedik1'e herkes kötü rezalet diyodu ikisi çıktı adam yine rekor kırdı. Ben filmi izlemedim bilmiyorumda övdüğüm de yok yerdiğimde fakat böyle 1 puan verip filmin notunu düşürmek bizim ülkemizde işlemiyor. Ülkemizin kaçı bu yorumda saydığın adamların filmini izliyor ya da festival filmlerini izliyorki de recep ivedik izlemesin.

Kötü de olsa adam medyatik, reklamını yapıyor, kendisini satıyor.

Ben nasıl olsa parayı indirdim. İyi senaryo, kalite falan bunlar gereksiz şeyler, önemli olan parayı götürmek. Kimsenin ne düşündüğünün önemi yok.

Bu şekilde düşünce tarzının da tepkinin nedenlerinden biri olduğunu düşünüyorum.
Recep İvedik ile alakası yok olayın.
Zaten bu tepki parasal olarak Şahan'ı etkilemez tam tersi popülerleştiği için daha fazla para kazandırır. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Ancak uzun vadede prestij paradan daha önemlidir. Düşen, kaybedilen prestij zor tamir edilir.

sahan_gokbakar_twitter_001_38967_6214517.jpg

QLVh7D0.png

jlg9q.png

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@Ben Kenobi yorumlarımı abartma istersen, kendini haklı çıkarmak için yorumlarımdan farklı anlamlar çıkartıp, üstüme yıkıyorsun. "Ben nasıl olsa parayı indirdim. İyi senaryo, kalite falan bunlar gereksiz şeyler, önemli olan parayı götürmek. Kimsenin ne düşündüğünün önemi yok." diye olan düşüncelerin benimmiş gibi diyemezsin. Bunlar direk şahanın düşüncesi yaptıklarındanda görebilirsin adamın herhangi bir kaygısı yok, yaptığı işlerden belli oluyor. Para için yaptığı besbelli. Eminim ki prestij kaygısı adamın umrundaydı. Sanki bundan önce kimse dediklerinizi demiyordu.

Senin bu saldırgan tavrınla bu olayı daha sürdüremem.