Şahan Imdb'de Çakıldı

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Az kastım hadi bakalım hayırlı olsun

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şimdi baktım 1.7 olmuş, bende 1 verdim üzerine.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben yediğim parayı bilirim hesabı. Parayı da hakediyor, ama ne ne yoldan; ona da "fifi"yi hakeden izleyicileri karar versin. :)

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
başkasına ders çalış diyeceğine kendi otursun doğru düzgün filmler yapsın. Tabi adam da haklı sinemaya küfür duymaya giden 3 milyondan fazla insanımız olduktan sonra niye kendini yorsun adam.

MrKSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan 1.7 rating ile 3. sıraya yükselmiş:4: yaklaşık 14.000 oy sonra 1. olur gözüyle bakılıyor. :lol:

veya 1.6 olursa:mrgreen: birinci oluyormu :blink:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Yazacak çok şey var da gece gece tartışmaya gerek yok sadece yapılan hareketi son derece gereksiz ve çocukça bulduğumu belirtip ben kaçarım..

Son bir kaç yıldır son derece gereksiz filim yapıp sonra da son derece çocukça yorumlar yapan Şahan'ın hareketleri karşısında burada olanlar çok masumane kalıyor kardeşim. :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
"Bana bir dayanak noktası verin Dünya'yı yerinden oynatayım."
Arşimed sanki bu sözü bizim için söylemiş, bottom 100 alt üst oldu :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Son bir kaç yıldır son derece gereksiz filim yapıp sonra da son derece çocukça yorumlar yapan Şahan'ın hareketleri karşısında burada olanlar çok masumane kalıyor kardeşim. :)
Sana göre gereksiz bana yada bize göre olamaz izlemediğiniz bir film için 1 puan vermek çok çirkin çok mesnetsiz bir yaklaşım inanın şurdaki yorumları görünce çok üzülüyorum kendisini sevmiyor olabiliriz amenna lakin yaptığı işe böyle saygısızlık yapılmamalı şöyle düşünün siz bir film yapıyorsunuz haketmediğiniz halde sizi karalama kampanyası ile listenin dibine gömmek istiyorlar siz kızmazmısınız daha söylenecek bir çok şey var ama çok çocukça işlerle uğraşıyorsunuz sağlıcakla kalın.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Filmini izlemedim ama twitter da yazdığı salonlar tıklım tıklım lafından sonra dahada izlemem.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Sana göre gereksiz bana yada bize göre olamaz izlemediğiniz bir film için 1 puan vermek çok çirkin çok mesnetsiz bir yaklaşım inanın şurdaki yorumları görünce çok üzülüyorum kendisini sevmiyor olabiliriz amenna lakin yaptığı işe böyle saygısızlık yapılmamalı şöyle düşünün siz bir film yapıyorsunuz haketmediğiniz halde sizi karalama kampanyası ile listenin dibine gömmek istiyorlar siz kızmazmısınız daha söylenecek bir çok şey var ama çok çocukça işlerle uğraşıyorsunuz sağlıcakla kalın.

Evet işte ben de onu söylüyorum, sen kalitesiz bir film yapıyorsun, bununla da kalmıyor kendi izleyicilerine hakaret ediyorsun, dalga geçiyorsun, yaptığın hanzo karaktere bakıp "ben gerçek hayatta da ona benziyorum" diyorsun, sonra da üç beş tane "beğenmedim" yorumu yapılıyor diye "saygısızlık" deniliyor.

Bu doğru bir yaklaşım değil. Zaten de beğenme-beğenmeme durumu göreceli olduğuna göre, ortada bir puanlama varsa, beğenmeyenler doğal olarak düşük puan verirler. Bunda gerçekten anormal bir durum söz konusu değil. "Çocukça işlerle uğraşıyorsunuz" dediğin noktaya katılıyorum, fakat kendi adıma değil, ben olaya sonradan müdahil oldum ve tek söylediğim şu; "Şahan ektiğini biçiyor".

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Filmi izleyen kişiler istediği puanı tabi ki verebilirler. Ona kişinin verdiği puana saygım vardır.

Ama izlemeyen birinin verdiği puan "saygısızlık"tan başka bir şey olamaz.

Şahan'ı sevmiyor olabilirsiniz, kişiliğini, karakterini sevmiyor olabilirsiniz. Yaptığı işi sevmiyor olabilirsiniz. Bunları hepsi doğaldır.

Ama Şahan'ı sevmiyor olmanız onun yaptığı işe saygısızlık yapmanız anlamına gelmez.

Şöyle düşünün, bir iş yapıyorsunuz ve işinizi incelemden sizin hakkınızda eleştiri yapıyorlar. Hemde iş hakkında bile değil, sizin hakkınızda.

Gerçekten gülünç bir durum değil mi?

Ayrıca o hesap fakedir veya değildir, o konuya hiç girmeyeceğim. Bir adamın yaptığı işi incelemeden (buradaki konu film olduğuna göre, filmi izlemeden) onun hakkında eleştiri yapmak ne kadar mantıklıdır, ne kadar etiktir buyurun siz karar verin.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bence biraz daha konunun irdelenmesi lazım.
yapılan hareket çocukça değil hak ettiğinin karşılı olan bir hareket.
sen gel imdb'yi küçümse.(kaldı ki burada oy verenlerin sayesinde bir film hakkında düşüncem değişebiliyor.ve kaliteli kullanıcıların olduğu puanladığı bir adrestir.)
sonra beğenmeyenlere laf çak.oldu başka isteğin nedir şahancık ?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
bence biraz daha konunun irdelenmesi lazım.
yapılan hareket çocukça değil hak ettiğinin karşılı olan bir hareket.
sen gel imdb'yi küçümse.(kaldı ki burada oy verenlerin sayesinde bir film hakkında düşüncem değişebiliyor.ve kaliteli kullanıcıların olduğu puanladığı bir adrestir.)
sonra beğenmeyenlere laf çak.oldu başka isteğin nedir şahancık ?
Sevgili zoki bir şeyi ayırt edemiyorsunuz adamın beğenmeyenlere bir lafı yok işsiz gibi imdb'ye üye olup 1 puan vermelerine kızıyor aynı olay senin başına gelse inan sende kızarsın öyle değilmi

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Sevgili zoki bir şeyi ayırt edemiyorsunuz adamın beğenmeyenlere bir lafı yok işsiz gibi imdb'ye üye olup 1 puan vermelerine kızıyor aynı olay senin başına gelse inan sende kızarsın öyle değilmi
" imdb mi? Hahaha Çok da tın, yani çok da fifi. Şu imdb'ye vakit ayırıp benim filmi 2.2 yapmaya uğraştığınız kafayı derslerinize verseydiniz şimdiye atomu parçalardınız. Hahaha... imdb puanı dediğin bir gurup insan girip puan vermiş filme. Olmuş sana imdb puanı. Hahaha yani"
kendisi vakti zaman atomu parçalamış.imdb bir grup insan olduğunu iddia etmiş , aynen öyle bir grup insan mı dibe çeker yoksa binlerce insan mı ? biz bunu güzelce anlattık ona sanırım.
beni geren nokta imdb.filmi beğenirim beğenmem görecelidir.bence idare eder yokluktan gidilir bir filmdi daha önce de söyledim.ama konuşma argümanı olmayan kişiliksiz adamın bir şeyler öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. :)

unutmadan cem yılmaz bu durum hakkında bir yorum yapmadı
ama tersi durumda şahan imdb'yi över göklere çıkartır cemi de rezil etme çabalarına da girerdi diyorum ya kişilik sıfır adamda.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
3. sıraya kadar yükselmiş :D

Gerçi reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. İlerde 1. sıraya yükselecek gibi. O zaman dünya çapında tanınacak.

Hydra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
2. sıraya yükselmiş. Herhalde kısa bir zaman sonra 1. olacak. Belki film en kötü film değil ama izleyiciyi küçümseyip dalga geçersen onlarda böyle intikam alır.

imdb.png

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Esege altin semer de vursan esek yine esektir. Birinci siraya yerlesse kac yazar..

cros98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gereksizce çekilmiş saçma sapan bir film. Pazar gunu sinemaya gittim Parker a sahannın kaçıncı haftası olmasına ragmen halen giden insanlar var salonu full sahanın.Bu kadar kişi gitti diye 1 aya kalmaz yeni bir filme başlar

Hydra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Esege altin semer de vursan esek yine esektir. Birinci siraya yerlesse kac yazar..
Bottom 100 en kötü film sıralaması. Yani birinci sıraya çıkarsa imdb sıralamasında en kötü film olacak. Yani sizin bakış açınızla en büyük eşek olacak. Oradaki birincilik eşeğe altın semer vurmak değil de daha çok eşekliğin baki kalması ile ilgili.:)

Demek ki izleyiciden gelen eleştirilere karşı "çokta fifi" gibi laflar etmeyeceksin.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hahahaha 1. sıraya yükseldi :D Geriledi mi demeliydim yoksa :mrgreen:

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
burda böyle diyorsunuz.sonra adamın yaptığı bir .oku kaçırmıyorsunuz.yaptığı her sinema flimini izliyorsunuz. adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ve mutlu son...
jld56.png

Bundan sonra Şahan insanları aşağılamadan önce iki kez düşünecektir umarım.
Sosyal medyayı ve internette en ufak eleştirilere dahi hakaret eden kendisini oraya taşıyan izleyicileri aşağılayan herkes için umarız iyi bir ders olur.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Size inat 10 verdim filme. İzledikten sonra gerçek notumu vereceğim. :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Kalitesiz kolpa ve arak filmler yapıp sonra da insanları aşağılayan herkes bu olaydan gerekli notunu çıkarmalıdır.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Filmi izleyen kişiler istediği puanı tabi ki verebilirler. Ona kişinin verdiği puana saygım vardır.

Ama izlemeyen birinin verdiği puan "saygısızlık"tan başka bir şey olamaz.

Şahan'ı sevmiyor olabilirsiniz, kişiliğini, karakterini sevmiyor olabilirsiniz. Yaptığı işi sevmiyor olabilirsiniz. Bunları hepsi doğaldır.

Ama Şahan'ı sevmiyor olmanız onun yaptığı işe saygısızlık yapmanız anlamına gelmez.

Şöyle düşünün, bir iş yapıyorsunuz ve işinizi incelemden sizin hakkınızda eleştiri yapıyorlar. Hemde iş hakkında bile değil, sizin hakkınızda.

Gerçekten gülünç bir durum değil mi?

Ayrıca o hesap fakedir veya değildir, o konuya hiç girmeyeceğim. Bir adamın yaptığı işi incelemeden (buradaki konu film olduğuna göre, filmi izlemeden) onun hakkında eleştiri yapmak ne kadar mantıklıdır, ne kadar etiktir buyurun siz karar verin.

ben filmi izlemedim ama gönül rahatlığıyla 1 veriyorum. film bedava olsa izleyip, değerlendirip 1 verirdim ama şu noktadan sonra gidip izlemek sadece kendimi enayiler sınıfına ekleyip şahan krosuna para kazandırmak olacak. İzleyen onlarca kişiden, Hangover filminden çalıntı bir senaryosu olduğu ve onu da eline yüzüne bulaştırıp berbat bir film haline getirdiği yorumunu duymam benim için kafidir. eleştirenlerine verdiği seviyesiz cevapları da tuzu biberi oldu.

acımayın, basın sıfırı. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
ben filmi izlemedim ama gönül rahatlığıyla 1 veriyorum. film bedava olsa izleyip, değerlendirip 1 verirdim ama şu noktadan sonra gidip izlemek sadece kendimi enayiler sınıfına ekleyip şahan krosuna para kazandırmak olacak. İzleyen onlarca kişiden, Hangover filminden çalıntı bir senaryosu olduğu ve onu da eline yüzüne bulaştırıp berbat bir film haline getirdiği yorumunu duymam benim için kafidir. eleştirenlerine verdiği seviyesiz cevapları da tuzu biberi oldu.

acımayın, basın sıfırı. :)

Bu sizin fikrinizdir hocam. Bana saygı duymak düşer. :)

Ama fikirlerim bu yönde değil.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
cebMekQ.png

HrHCH6c.png

QLVh7D0.png

jlg9q.png

Böyle tweetler atan egosu şişmiş kendini diğer insanlardan üstün sanan birine fazla bile.
Bu twitlere en güzel cevabı arkadaş vermiş

7099incix3882167.png