Telefon almak istiyorum ama

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar güzel ve akıllı bir telefon almak istiyorum.öncelikle istediğim özellikler 3g li şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği olsun googletalk vs gibi programlarla filan uğraşmak istemiyorum,kamerası iyi olsun akıllı olsun e bide fiyatı çok yüksek olmasın :biggrin: uzun süre kullanmayı amaçlıyorum çünkü. xperia larda gözüm ama 3g sorunu var skype vs. netten araştırdığım kadarıyla.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4 alabilirsin

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iphone'da şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor [MENTION=283292]KyA27[/MENTION]

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia arc s var kamerası iyi gibi .kullananlar var mı acaba ?

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
motorola xt910 alabilirsin... vatan da ozel indirimde su an... şıklık vs bakımından da bayağı güzel.

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes xperia p alabilirsin super bi telefon fiyatida 1000 tl nin biraz altinda

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
motorola xt910 alabilirsin... vatan da ozel indirimde su an... şıklık vs bakımından da bayağı güzel.[/QUOTE harbi güzelmiş ama şebekeden 3g li görüntülü görüşme özelliği var mı HDSPA bağlantısı tam olarak nedir

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bildigim kadarıyla hdpsa 3g nin adı, baglantı hızı daha dogrusu..... onde kamera varsa ve android 4.0 dan yuksek surumse goruntulu konusma destekliyor...ki bu alette 2.3.4 geliyor ama onu android 4.0.4 e yukseltiyorsun.

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildigim kadarıyla hdpsa 3g nin adı, baglantı hızı daha dogrusu..... onde kamera varsa ve android 4.0 dan yuksek surumse goruntulu konusma destekliyor...ki bu alette 2.3.4 geliyor ama onu android 4.0.4 e yukseltiyorsun.

direk 3g ile görüşmeden mi bahsediyorsunuz yoksa googletalk vs gibi internet üzerinden bazı programlar aracılığıyla olan bağlantıdan mı ? ayrıca mesela telefonların özelliklerine baktığımız zaman 3g var yazıyor ama şebeke üzerinden mi yoksa internetten bazı programlar aracılığıyla mı nasıl ayırt ediyorsunuz :( ayrıca bi internet paketi almak istemiyorum :biggrin:

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
direk 3g ile görüşmeden mi bahsediyorsunuz yoksa googletalk vs gibi internet üzerinden bazı programlar aracılığıyla olan bağlantıdan mı ? ayrıca mesela telefonların özelliklerine baktığımız zaman 3g var yazıyor ama şebeke üzerinden mi yoksa internetten bazı programlar aracılığıyla mı nasıl ayırt ediyorsunuz :( ayrıca bi internet paketi almak istemiyorum :biggrin:

internetsiz akıllı telefon kullanmanın mantığı ferrari alıp bakkala kadar gitmeye benziyor bence.... 3g uzerinden goruntulu gorusme yapacaksın iste altı ustu 850 TL ye alacagın şık ve güzel bir telefonla işin çözülür. Ayrıca bunlar için alacağın 3-5 TL lik bir internet paketi de işini görür biraz fazlası için 9 TL ihtiyacını karşılıyacaktır. Bunların hiç birini istemiyorsan zaten git nokia n73 al bi tane gayet guzel goruntulu gorusme yaptırıyor. Bulamazsan benim eski telefonu satarım sana ;)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şebeke üzerinden görüntülü görüşme istiyorsan bir defa her şeyden önce android telefonlara bakmaman lazım

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internetsiz akıllı telefon kullanmanın mantığı ferrari alıp bakkala kadar gitmeye benziyor bence.... 3g uzerinden goruntulu gorusme yapacaksın iste altı ustu 850 TL ye alacagın şık ve güzel bir telefonla işin çözülür. Ayrıca bunlar için alacağın 3-5 TL lik bir internet paketi de işini görür biraz fazlası için 9 TL ihtiyacını karşılıyacaktır. Bunların hiç birini istemiyorsan zaten git nokia n73 al bi tane gayet guzel goruntulu gorusme yaptırıyor. Bulamazsan benim eski telefonu satarım sana ;)

ben vatanbilgisayar mı yoksa gold mu hatırlamıyorum 1 gb lık internet paketi idare eder demişlerdi ama sanırım yanlış anlaşılma olmuş 3 - 5 tl ise sorun yok o zaman :biggrin:

xperia arc s kullanan var mı arkadaşlar ?
artılarını ve eksilerini bilmek isterim kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar mı acaba :drool:

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
androide ancak cepnet dayanır 4gb bile su gibi bitiyor

Resort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar güzel ve akıllı bir telefon almak istiyorum.öncelikle istediğim özellikler 3g li şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği olsun googletalk vs gibi programlarla filan uğraşmak istemiyorum,kamerası iyi olsun akıllı olsun e bide fiyatı çok yüksek olmasın :biggrin: uzun süre kullanmayı amaçlıyorum çünkü. xperia larda gözüm ama 3g sorunu var skype vs. netten araştırdığım kadarıyla.

galaxy mini 2 alabilirsin hem çok ucuz hemde bütün gereksinimlerini göreceğine inanıyorum.

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şansıma bak t.rkcell de cepnet yok :S

galaxy mini 2 alabilirsin hem çok ucuz hemde bütün gereksinimlerini göreceğine inanıyorum.

galaxy mini 2 güzel eve xperia arc s de aklım kaldı aslında kamerası filan baya iyi gibi,siz ne dersiniz ?

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkese yorumları için konuyla ilgilendikleri için emeği olan herkese teşekkür ederim :) xperia arc s alıcam kararımı verdim hem bütçe olarak bana uygun bi telefon hemde çok hoşuma gitti :P Allah razı olsun hepinizden

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkese yorumları için konuyla ilgilendikleri için emeği olan herkese teşekkür ederim :) xperia arc s alıcam kararımı verdim hem bütçe olarak bana uygun bi telefon hemde çok hoşuma gitti :P Allah razı olsun hepinizden
iyi hayırlı olsun güle güle kullan :)

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Hayırlı olsun.Telefon çok güzel, ancak şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok.Bildiğim kadarıyla Samsung dışındaki Android telefonlarda bu özellik yok.Gerçi çokta kullanışlı değil.Ben N73 de denemiştim, birdefa her iki tarafta aynı operatörde olacak.Ikiside 3g kapsama alanında olacak.Sıkıntılı durum anlayacağın.Internet bağlantısıyla Skype, Viber vs. kullanmak daha mantıklı. Ben Skype kullanıyorum edge ile bile görüntü fena değil.Neyse lafı fazla uzatmayalım tekrar hayırlı olsun

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun.Telefon çok güzel, ancak şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok.Bildiğim kadarıyla Samsung dışındaki Android telefonlarda bu özellik yok.Gerçi çokta kullanışlı değil.Ben N73 de denemiştim, birdefa her iki tarafta aynı operatörde olacak.Ikiside 3g kapsama alanında olacak.Sıkıntılı durum anlayacağın.Internet bağlantısıyla Skype, Viber vs. kullanmak daha mantıklı. Ben Skype kullanıyorum edge ile bile görüntü fena değil.Neyse lafı fazla uzatmayalım tekrar hayırlı olsun

evet haklısınız android telefon kullanmadım daha önce ama gördüğüm kadarıyla tek eksik yanı görüntülü görüşmenin olmaması.olması için de dediğiniz gibi bazı sıkıntılardan kurtulmak gerekiyor sağlıklı bir görüşme olması için .olsa bi dert olmasa ayrı bi dert :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş o telefon çok eski jenerasyon bence xperia sola desirex gibi yeni jenerasyon bir şey al

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş o telefon çok eski jenerasyon bence xperia sola desirex gibi yeni jenerasyon bir şey al

arc s in kamerası 8 megapiksel vdeo çekimi filan daha iyi bildiğim kadarıyla.fotoğraf kalitesinin iyi olması benim için önemli :)