NASA 'nın uzaydan çektiği UFO görüntüleri !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Bunlar oyun!! Tamamen bilinçaltını etkilemek ve sonrası için ortam hazırlamak.. anladın ;)

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar nasa bir ufo vakasında olayı nasıl kapatıcağını şaşırıyor bildiginiz veya bilmediginiz gibi nasa hiç bir şekilde ufo yaşamını gercekmiş gibi sunamaz herkez kanıt bekler insanlar ayaklanır telaşlanır buna devlet izin vermez HD kayıt olayını yazan arkaşa diycek bişey bulamıyorum böyle derin bakmayı bilenlerin olması guzel nasanın sitesinde bir çok uydunun kamerası izlenebiliyor ve cok canlılar öle pixel pixel yarılmıolar 1 kere zoom yapınca ordaki videolara alıp koymuslar uzaylı varmı yokmu bilinmez bnece var ve ilk geldiklerinde Amerikanın basına çökeceklerinden eminim :D okadar flim yapıldı onlar bile sıkılmıştır artık zaten amerika teror ve uzaylıdan korkutugunu bukadar belli edemez flimlerinde ödleri patlıyo neyse görüntüler gerçek değil diye düşünüyorum çünkü Nasa hiç bir zaman elindeki ufo belgesini yayınlamaz gizli olarak neler vardır bilinmez adamların girilmesi yasak üstleri var araştırma labrotuvarları var 51. Bölge yi araştırın neler döndüğü belli değil hey gidi hey sokucan oraya bi örümcek kamera ne var ne yok bakıp cıkcan :D ben çok merak ediyorum açıkcası ki buralarda gercek uzaylı olduguna dair sağlam belgeler var sızdırılan ama hepsinin üstü kapatılıo

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Şöyle birşey olmasın. Bakın ilk uçuş sene 1959 http://en.wikipedia.org/wiki/Avro_Canada_VZ-9_Avrocar Ne kadar geliştirebileceklerini düşündünüz mü?

300px-Colour_avrocar_59.jpg

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Işık hızı? Ne yaptın hocam?
ril-7 (1) “Gezegenlerarası Uzunmenzilli Uzay Gemisi”:

Teknik Özellikleri
Çapı: 45 m.
Yüksekliği: 15 m.
İtiş şekli: Y-7/0 motoru + SM Levitatör EV
Hız: Tak. 300000 km/sn. (Işık hızı) Normal kozmik anti gravitasyon uzay uçuşu. Işık hızının 3 katı = Tak. 900000 km/sn.= Uzay üstü boyut kanalı uçuşunda kullanılan hız.
Ulaşım mesafesi: Teorik olarak sınırsız, pratikte max.68 ışık yılı uzaklık için hesaplanmıştı. 68 Işık yılı = 64x10 km= Aldeberanın uzaklığı, uzay gemisindekiler için birkaç hafta ve 22,5 dünya yılı.
Silahlar: 4xMk-108 Bataryası (Makinalı Top)
2xMk-108 (Uzay gemisinin üstünde)
2xMk-108 (Uzay gemisinin altında)
Daha sona uzay gemisinin altına 11 mm kalibrelik, küçük bir zırhlı kulenin içinde, KSK Donar (Işın topu) monte edilmişti.
Mürettebat: Max. 14 kişi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
oha demek istiyorum 1 dk den az bi sürede dünyanın çevresini dolaşır bu alet :D tabi gerçekse :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Niye daha yakından görüntü yok? :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Yine mi Amerika'nın üstünde dolaşıyor bu it? :)

Mantıklı açıklama isteyen arkadaşlar; dönüp duran şey sizin çıplak gözle dünyadan görebileceğiniz bir şey: uydu. :) Hiç gece şekli yıldıza benzeyen ama hızlıca hareket eden bir şey görmediniz mi? Bir kaç dakika gök yüzüne bakın mutlaka bir tanesine rast geleceksiniz.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Gök taşları gibi geldi bana :D Mantıklı bir açıklaması, yeni bir fikri olan var mı?
göktaşı atmosferın ıcınden cıkıpta uzaya gitmez..görüntülerden birinde atmosferin içinden çıkıyor uzaya doğru gidiyor...

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ril-7 (1) “Gezegenlerarası Uzunmenzilli Uzay Gemisi”:

Teknik Özellikleri
Çapı: 45 m.
Yüksekliği: 15 m.
İtiş şekli: Y-7/0 motoru + SM Levitatör EV
Hız: Tak. 300000 km/sn. (Işık hızı) Normal kozmik anti gravitasyon uzay uçuşu. Işık hızının 3 katı = Tak. 900000 km/sn.= Uzay üstü boyut kanalı uçuşunda kullanılan hız.
Ulaşım mesafesi: Teorik olarak sınırsız, pratikte max.68 ışık yılı uzaklık için hesaplanmıştı. 68 Işık yılı = 64x10 km= Aldeberanın uzaklığı, uzay gemisindekiler için birkaç hafta ve 22,5 dünya yılı.
Silahlar: 4xMk-108 Bataryası (Makinalı Top)
2xMk-108 (Uzay gemisinin üstünde)
2xMk-108 (Uzay gemisinin altında)
Daha sona uzay gemisinin altına 11 mm kalibrelik, küçük bir zırhlı kulenin içinde, KSK Donar (Işın topu) monte edilmişti.
Mürettebat: Max. 14 kişi
Bu bilgileri nerden edindiğini sorabilir miyim? Ne görsel ne yazılı herhangi bir veri bulamadım da ben.
Bir de tam diyecektim ki; şuna bak nasıl alet yapmışlar üzerine makinalı top koymuşlar diye, sonradan ışın topu da yerleştirmişler sustum. :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Milletde ciddi ciddi yorum yazmış.
Bu videoyu NASA mı hazırlamış yoksa http://danielflorida.whynotnews.eu/ isimli websitesinin çılgın admini mi :D

Bu uzaylıların hepsimi uzaktan geçiyor? Hiçmi 50-100km yakınından geçen belli olan bişey yok?
Uzaylıların varlığına inanırım ama bu videoya değil.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
göktaşlarıda uzaylıya beyler ondan öyle diyorlar:D

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Görüntü kalitesi hiç değişmiyor. Tamamı korku imparatorluğunun bir parçası. Başka yaşam formları diğer gezegende olabilir bir itirazım yok fakat şu beynine çip takılmış Amerikalı çiftçiler, sinek kafalı uzaylılar, hızlı biçimde yürüyen uzaylılar yok.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bizde onlara göre uzaylıyiz, belki onlarda bizden korkuyorlardır Gerçi biz insan ırkıdan korkmamaları için sebep göremiyorum birbirlerini böyle yiyen bir ırk bize ne eder diye düşünüyorlardir o yüzden kendilerini ifşa etmiyorlar dir.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bu bilgileri nerden edindiğini sorabilir miyim? Ne görsel ne yazılı herhangi bir veri bulamadım da ben.
Bir de tam diyecektim ki; şuna bak nasıl alet yapmışlar üzerine makinalı top koymuşlar diye, sonradan ışın topu da yerleştirmişler sustum. :D

Önceden bi yerde okumuştum da ordan aklıma geldi ve buldum.
Haunebu ve vril diye araştırınca bulursunuz:)

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önceden bi yerde okumuştum da ordan aklıma geldi ve buldum.
Haunebu ve vril diye araştırınca bulursunuz:)
Ben de baktım bie kaç gün internette ama senin söylediğin gibi ışık hızının 3 katı falan hiç bir yerde görmedim.
Zaten genelde Rob Arndt diye bir adamın yazısı çıkıyor karşıma.
Vril-1 Hunter modeli max 12.000 km/s mi 21.000 km/s mi neydi karıştırdım.
Vril-7 Ghost modeli de senin dediğin gibi çapı 45 metre falan, hızı hakkında bilgi yoktu hiç bir yerde. Çıktı test uçuşundan da ağır zararla dönmüş. Başka ayrıntı bir şey yok.
Sen nerden okudun hala merak ediyorum

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben de baktım bie kaç gün internette ama senin söylediğin gibi ışık hızının 3 katı falan hiç bir yerde görmedim.
Zaten genelde Rob Arndt diye bir adamın yazısı çıkıyor karşıma.
Vril-1 Hunter modeli max 12.000 km/s mi 21.000 km/s mi neydi karıştırdım.
Vril-7 Ghost modeli de senin dediğin gibi çapı 45 metre falan, hızı hakkında bilgi yoktu hiç bir yerde. Çıktı test uçuşundan da ağır zararla dönmüş. Başka ayrıntı bir şey yok.
Sen nerden okudun hala merak ediyorum

Burda
http://forum.duman6.gen.tr/geyik-serbest-bolge-kurtarilmis-alan/nazilerin-gizli-silahi-haunebu-t22084.html

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10-15 arası site dolaştım 2 gündür, sadece buradaki bilgiler diğer tüm sitedekilerle çelişti. Buradaki hariç çoğu ya aynı hızı söylüyor, yada bir kaç bin oynuyor. Işık hızının 3 katını hiç bir yerde görmedim. Pek inanmadımda açıkcası, ışık hızı bu, bir de 3 katı yani. 2. Dünya Savaşı teknolojisi ile o hıza ulaştılarsa, şimdiye çoktan uçan arabalara binmemiz lazımdı.

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizim uydularda yakında çekmeye baslar inşallah birde neden bunu hep nasa çekiyor.Tepe bir çok uydu var avize niyetine durmuyorlar diye dusunuyorum.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
10-15 arası site dolaştım 2 gündür, sadece buradaki bilgiler diğer tüm sitedekilerle çelişti. Buradaki hariç çoğu ya aynı hızı söylüyor, yada bir kaç bin oynuyor. Işık hızının 3 katını hiç bir yerde görmedim. Pek inanmadımda açıkcası, ışık hızı bu, bir de 3 katı yani. 2. Dünya Savaşı teknolojisi ile o hıza ulaştılarsa, şimdiye çoktan uçan arabalara binmemiz lazımdı.

Yapılmaması mümkün değil bence, ve iş arabaya kaldıysa arabaların benzin ve dizel dışındakileri yakıt olarak kullanması gerekirdi. Önce bi yakıtı değişsin de sonra uçsun yani. Neyse konu bu değil sonuçta.
Bize şu an neler anormal geliyorsa bizden 20 25 sene önde olduklarındandır. Hatta daha fazla.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kendilerine yeni yer arıyorlar dır :D adamlar kıtalar arası füze denemesi yapıyorlardır onların görüntüsü ulen google nasa elin gavuru ufo gördü 1 ben göremedim :S görmeden gidersem gözlerim arkada kalır.

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler Sabri'nin işi olmasın topa benziyo :D

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ışık hızının geçilmesi mümkün değil Einstein demiş bunu , birde 3 katı mı ? :D gülmekten yerlere yattım şu anda :) . Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Einstein'ın görelilik kuramında bahsettiklerine bakabilirler . 3 katı mı? :D 2 olaydı iyiydi

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Videoyu tersten izlerseniz anlarsınız...