- Reaksiyon puanı
- 17
Bunlar oyun!! Tamamen bilinçaltını etkilemek ve sonrası için ortam hazırlamak.. anladın 

Şöyle birşey olmasın. Bakın ilk uçuş sene 1959 http://en.wikipedia.org/wiki/Avro_Canada_VZ-9_Avrocar Ne kadar geliştirebileceklerini düşündünüz mü?
![]()
ril-7 (1) Gezegenlerarası Uzunmenzilli Uzay Gemisi:Işık hızı? Ne yaptın hocam?
göktaşı atmosferın ıcınden cıkıpta uzaya gitmez..görüntülerden birinde atmosferin içinden çıkıyor uzaya doğru gidiyor...Gök taşları gibi geldi banaMantıklı bir açıklaması, yeni bir fikri olan var mı?
Bu bilgileri nerden edindiğini sorabilir miyim? Ne görsel ne yazılı herhangi bir veri bulamadım da ben.ril-7 (1) Gezegenlerarası Uzunmenzilli Uzay Gemisi:
Teknik Özellikleri
Çapı: 45 m.
Yüksekliği: 15 m.
İtiş şekli: Y-7/0 motoru + SM Levitatör EV
Hız: Tak. 300000 km/sn. (Işık hızı) Normal kozmik anti gravitasyon uzay uçuşu. Işık hızının 3 katı = Tak. 900000 km/sn.= Uzay üstü boyut kanalı uçuşunda kullanılan hız.
Ulaşım mesafesi: Teorik olarak sınırsız, pratikte max.68 ışık yılı uzaklık için hesaplanmıştı. 68 Işık yılı = 64x10 km= Aldeberanın uzaklığı, uzay gemisindekiler için birkaç hafta ve 22,5 dünya yılı.
Silahlar: 4xMk-108 Bataryası (Makinalı Top)
2xMk-108 (Uzay gemisinin üstünde)
2xMk-108 (Uzay gemisinin altında)
Daha sona uzay gemisinin altına 11 mm kalibrelik, küçük bir zırhlı kulenin içinde, KSK Donar (Işın topu) monte edilmişti.
Mürettebat: Max. 14 kişi
göktaşı atmosferın ıcınden cıkıpta uzaya gitmez..görüntülerden birinde atmosferin içinden çıkıyor uzaya doğru gidiyor...
Ben onları teğet geçenler olarak düşünmüştüm. Kendi yollarına devam ediyorlar.
Bu bilgileri nerden edindiğini sorabilir miyim? Ne görsel ne yazılı herhangi bir veri bulamadım da ben.
Bir de tam diyecektim ki; şuna bak nasıl alet yapmışlar üzerine makinalı top koymuşlar diye, sonradan ışın topu da yerleştirmişler sustum.![]()
Ben de baktım bie kaç gün internette ama senin söylediğin gibi ışık hızının 3 katı falan hiç bir yerde görmedim.Önceden bi yerde okumuştum da ordan aklıma geldi ve buldum.
Haunebu ve vril diye araştırınca bulursunuz![]()
Ben de baktım bie kaç gün internette ama senin söylediğin gibi ışık hızının 3 katı falan hiç bir yerde görmedim.
Zaten genelde Rob Arndt diye bir adamın yazısı çıkıyor karşıma.
Vril-1 Hunter modeli max 12.000 km/s mi 21.000 km/s mi neydi karıştırdım.
Vril-7 Ghost modeli de senin dediğin gibi çapı 45 metre falan, hızı hakkında bilgi yoktu hiç bir yerde. Çıktı test uçuşundan da ağır zararla dönmüş. Başka ayrıntı bir şey yok.
Sen nerden okudun hala merak ediyorum
10-15 arası site dolaştım 2 gündür, sadece buradaki bilgiler diğer tüm sitedekilerle çelişti. Buradaki hariç çoğu ya aynı hızı söylüyor, yada bir kaç bin oynuyor. Işık hızının 3 katını hiç bir yerde görmedim. Pek inanmadımda açıkcası, ışık hızı bu, bir de 3 katı yani. 2. Dünya Savaşı teknolojisi ile o hıza ulaştılarsa, şimdiye çoktan uçan arabalara binmemiz lazımdı.
10-15 arası site dolaştım 2 gündür, sadece buradaki bilgiler diğer tüm sitedekilerle çelişti. Buradaki hariç çoğu ya aynı hızı söylüyor, yada bir kaç bin oynuyor. Işık hızının 3 katını hiç bir yerde görmedim. Pek inanmadımda açıkcası, ışık hızı bu, bir de 3 katı yani. 2. Dünya Savaşı teknolojisi ile o hıza ulaştılarsa, şimdiye çoktan uçan arabalara binmemiz lazımdı.