700 tl ye kadar android önerisi

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerçekten o kızdan korkulur
*şans eseri annem de biliyormuş yerini hatta oradan bi tane nokia almıştı eskiden kendine
*aslında yaşım 15 değil 17 ama yaşın profilde kendi kendine yükseldiğini sanıyordum :)
*bu kadar ucuza bulursam güzel olur değil 588 altıyüz bile veririm 100 lirayada öğrenciyiz nede olsa önümüzde de 20 gün tatil var gerisini sen düşün :)

şimdiden hayırlı olsun ara önce konuş sonra gidersin yanlarına ben advance hepsiburadadan 899 tl ye alacaktım az kalsın 588 tl ye bulunca hemen aldım 400 tl de sırf garanti için fazladan verilmez dedim.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şimdiden hayırlı olsun ara önce konuş sonra gidersin yanlarına ben advance hepsiburadadan 899 tl ye alacaktım az kalsın 588 tl ye bulunca hemen aldım 400 tl de sırf garanti için fazladan verilmez dedim.
acelesi yok daha 1 hafta sonra alıcam
telefon sağlamsa neden garantisine ek ücret verelim dimi :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acelesi yok daha 1 hafta sonra alıcam
telefon sağlamsa neden garantisine ek ücret verelim dimi :)

yani bundan 4 sene önce 2009 un 6. ayında anneme yurt dışı samsung g 600 almıştım 199 tl ye :) telpa garantilide hiç unutmam 650-700 tl falandı daha telefon sıfır gibi duruyor ve hiç bozulmadı imei kayıtı falan da gitmedi annem bir 5 yıl daha kullanır diyorum ama telefon gerçektende sağlammıştı :) gidip ozaman 650-700 tl versem fazladan 500 tl çöpe gidecekti çünkü telefon ne bozuldu nede sorun çıkarttı.zaten garantili olsa bile servise gidince telefon allem edip sorunu kullanıcı hatasına bağlıyorlar bence garanti işi olsada olur olmasa da olur ve hiç bir telefonum allaha şükür garantiye tamire gitmedi :)

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
atrix al android 2.3 var oyunlarda gayet iyidir istersen custom romlarla 4.1 e yükseltebilirsin

Kesinlikle Atrix tavsiye ederim, ben alalı 3 gün oluyor, bahsetmiş olduğunuz markalar içerisinde ram'i 512den yüksek olan sadece HTC Sens. o da 768 MB ama atrixde 1 GB ram var ve Nvidia Tegra 2 grafik işlemcisi var, 540x960 ekran çözürünürlüğü var.

ICS 4.0 için 512 MB ram ile çalışmaz demiyorum ama sıkıntılı olur, bunu unutmamak gerekir, HTC'yi bilmiyorum tabi, kalitesi nasıldır vs.

Official olarak Atrix'e ICS 4.0 gelecekti ama olmadı, yinede Custom Rom ile yüklenebiliyor ve yazılımsal olarak sadece ufak tefek eksiklikler var kamerayla iligili vs. onuda yakında tamamlayacaklar.

Atrix için ısındığından filan şikayetçi olanlar var, evet yüklendiğinizde ısınıyor ama normaldir, çünkü güç istiyorsanız, enerji tüketmek zorundasınız, enerji tüketirseniz ısı açığa çıkar ne yaparsanız yapın gerçek budur.

Fiyatına göre alınabilecek en iyi telefonlardan biridir. Ben eryndan kutusunda dock Station ile birlikte Kargo dahil 600 TL'ye aldım. Dock Station'ı yabana atmayın, dışardan alacak olsanız en az 150 lira verirsiniz, tabi bulabilirseniz. Dock Station üzerinde USB çıkışlar var, HDMI çıkış var, Audıo çıkışı var, USB portalara klavye, mouse, flash disk vs takabiliyorsunuz. Harika bi alet tavsiye ederim.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle Atrix tavsiye ederim, ben alalı 3 gün oluyor, bahsetmiş olduğunuz markalar içerisinde ram'i 512den yüksek olan sadece HTC Sens. o da 768 MB ama atrixde 1 GB ram var ve Nvidia Tegra 2 grafik işlemcisi var.

ICS 4.0 için 512 MB ram ile çalışmaz demiyorum ama sıkıntılı olur, bunu unutmamak gerekir, HTC'yi bilmiyorum tabi, kalitesi nasıldır vs.

Official olarak Atrix'e ICS 4.0 gelecekti ama olmadı, yinede Custom Rom ile yüklenebiliyor ve yazılımsal olarak sadece ufak tefek eksiklikler var kamerayla iligili vs. onuda yakında tamamlayacaklar.

Atrix için ısındığından filan şikayetçi olanlar var, evet yüklendiğinizde ısınıyor ama normaldir, çünkü güç istiyorsanız, enerji tüketmek zorundasınız, enerji tüketirseniz ısı açığa çıkar ne yaparsanız yapın gerçek budur.

Fiyatına göre alınabilecek en iyi telefonlardan biridir. Ben eryndan aldım, yanında Dock Stationda geldi bunu yabana atmayın, dışardan alacak olsanız en az 150 lira verirsiniz, tabi bulabilirseniz. Dock Station üzerinde USB çıkışlar var, HDMI çıkış var, Audıo çıkışı var, USB portalara klavye, mouse, flash disk vs takabiliyorsunuz. Harika bi alet tavsiye ederim.
bizde tam s advance den bahsediyorduk onda 768 mb ram ve resmi ics varmış ve sona yaklaştım
motorola tarzı cihazlar kullanışlı olmuyor gibi söylentiler var ama motorola bu adı üzerinde güzel marka parmak izi okuyarak kilit açması da cabası ama s advance e değişemem :)
uzun uzun cevabın için ayrıca teşekkürler :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizde tam s advance den bahsediyorduk onda 768 mb ram ve resmi ics varmış ve sona yaklaştım
motorola tarzı cihazlar kullanışlı olmuyor gibi söylentiler var ama motorola bu adı üzerinde güzel marka parmak izi okuyarak kilit açması da cabası ama s advance e değişemem :)

advance gb ile geliyor 2.3.6 versiyonu ics almadan onu es geçerek direk jb alacak :) birde motorola atrixler özellikle türkiyede satılanlar yenilenmiş tamir görüp sonradan tekrar satışa çıkartılmış.bu konuda internette bir sürü yorum okumuştum.

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Rica ederim, tabi karar sizin.
Bende şimdi S Advance'e bakıyordum, o da güzel bi telefon, resmi olarak ICS 4.0 alması çok güzel ama yinede teknik özellikler ve F/P bakımından Atrix daha önde.

Motorola donanımsal olarak her zaman üstündür, eskilerden bu yana yazılımsal olarak kullanılşlı olmadığı için pek tercih edilmezdi ama artık telefonlarda Android işletim sistemi olunca diğerlerinden bir farkı kalmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence sony xperia miro veya htc desire c teknosa da indirimdeler.:thumbup:

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
advance gb ile geliyor 2.3.6 versiyonu ics almadan onu es geçerek direk jb alacak :) birde motorola atrixler özellikle türkiyede satılanlar yenilenmiş tamir görüp sonradan tekrar satışa çıkartılmış.bu konuda internette bir sürü yorum okumuştum.
ics almadan direkt jb ye geçmesi tuhafıma geldi ama bence her türlü atrix ten üstün
*telefonun gerçekten anormal bişeyine rastlamadın umarım
*babam da çin malı blackberry almıştı imei sinden herhengi bir problem çıkabilir mi sence ?
*bozulursa büyük ihtimal bozulmayacak ama tamir olur mu yani çin malı tellerin de imei leri farklı tamir edilemiyor
*ama orijinal bir samsung tan bahsediyoruz yurt dışından bile gelse orijinal gözüyle bakılıcak büyük ihtimal tamir edilir ama kafamda soru işareti kalmasın diye şey ettim :)

Rica ederim, tabi karar sizin.
Bende şimdi S Advance'e bakıyordum, o da güzel bi telefon, resmi olarak ICS 4.0 alması çok güzel ama yinede teknik özellikler ve F/P bakımından Atrix daha önde.

Motorola donanımsal olarak her zaman üstündür, eskilerden bu yana yazılımsal olarak kullanılşlı olmadığı için pek tercih edilmezdi ama artık telefonlarda Android işletim sistemi olunca diğerlerinden bir farkı kalmıyor.
haklısın motorola yı diğer android tellerden ayırt etmemek lazım bazı özellikleri ve f/p oranı yüksek ama eski tabanlı bir işlemci kullanılmış diye duydum yeni nesil oyunlar artık çalışmayacak diyorlar biz yine de işimizi sağlama alalım dimi :)

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Evet bir sürü yorum mevcut ama ben telefonumu alıp ilk baktığım şey o konu olmuştur, daha önce kullanıldığına dair ne bi çizik, ne parmak izi, nede başka bişeyle karşılaşmadım, cihazın çizgileri, hatları, vidaları vs. gayet normal görünümde, en ufak bişeyi farkederim gözümden kaçmaz ve öyle bişeyle karşılaşsam dahi hiçbiri elimden kurtulamazdı zira bugüne kadar birçok konuda tüketici olarak hakkımı aramış ve olumsuz olarak neticelenen hiçbir mücadelem olmamıştır.

ics almadan direkt jb ye geçmesi tuhafıma geldi ama bence her türlü atrix ten üstün
*telefonun gerçekten anormal bişeyine rastlamadın umarım
*babam da çin malı blackberry almıştı imei sinden herhengi bir problem çıkabilir mi sence ?
*bozulursa büyük ihtimal bozulmayacak ama tamir olur mu yani çin malı tellerin de imei leri farklı tamir edilemiyor
*ama orijinal bir samsung tan bahsediyoruz yurt dışından bile gelse orijinal gözüyle bakılıcak büyük ihtimal tamir edilir ama kafamda soru işareti kalmasın diye şey ettim :)

haklısın motorola yı diğer android tellerden ayırt etmemek lazım bazı özellikleri ve f/p oranı yüksek ama eski tabanlı bir işlemci kullanılmış diye duydum yeni nesil oyunlar artık çalışmayacak diyorlar biz yine de işimizi sağlama alalım dimi :)

Hayır tam aksine işlemci olarak öyle eski modası geçmiş filan değil Dual-core 1 GHz Cortex-A9 işlemcisi vardır hatta aynı işlemci S Advancede kullanılmıştır. Çalışma frekansı dahi aynıdır, araştırıp bakabilirsiniz.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet bir sürü yorum mevcut ama ben telefonumu alıp ilk baktığım şey o konu olmuştur, daha önce kullanıldığına dair ne bi çizik, ne parmak izi, nede başka bişeyle karşılaşmadım, cihazın çizgileri, hatları, vidaları vs. gayet normal görünümde, en ufak bişeyi farkederim gözümden kaçmaz ve öyle bişeyle karşılaşsam dahi hiçbiri elimden kurtulamazdı zira bugüne kadar birçok konuda tüketici olarak hakkımı aramış ve olumsuz olarak neticelenen hiçbir mücadelem olmamıştır.

Hayır tam aksine işlemci olarak öyle eski modası geçmiş filan değil Dual-core 1 GHz Cortex-A9 işlemcisi vardır hatta aynı işlemci S Advancede kullanılmıştır. Çalışma frekansı dahi aynıdır, araştırıp bakabilirsiniz.
Cortex-A9 mu ben A8 DİYE HATIRLIYORDUM
*hiç fena bir telefona benzemiyor
*adı kötüye çıkmış :)
*çoğu özellikleri başa baş ama advance sanki daha önde basıyor :)

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cortex-A9 mu ben A8 DİYE HATIRLIYORDUM
*hiç fena bir telefona benzemiyor
*adı kötüye çıkmış :)
*çoğu özellikleri başa baş ama advance sanki daha önde basıyor :)

Evet haklısın, birazcık adı kötüye çıkmış.

Bende eğer kendi üzerinde ICS 4 olsun isteseydim bende Samsung tercih derdim ama ben bilgisayar programcısıyım, firmware yüklemek vs. hepsi elimden gelir o yüzden benim için problem yok.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet haklısın, birazcık adı kötüye çıkmış.

Bende eğer kendi üzerinde ICS 4 olsun isteseydim bende Samsung tercih derdim ama ben bilgisayar programcısıyım, firmware yüklemek vs. hepsi elimden gelir o yüzden benim için problem yok.
iyimiş belki gün gelir bize custom rom yaparsın :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hocam motorola atrix de tegra 2 işlemci kullanılmıştır s advance ile frekansları bir olsa bile aynı değildir.s advance de novetorn u 8500 işlemciye sahip.tegra 2 eski bir işlemci ve çok ısınma şikayeti ile hep eleştiri konusu olmuştur.

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iyimiş belki gün gelir bize custom rom yaparsın :)

Neden olmasın :)

hocam motorola atrix de tegra 2 işlemci kullanılmıştır s advance ile frekansları bir olsa bile aynı değildir.s advance de novetorn u 8500 işlemciye sahip.tegra 2 eski bir işlemci ve çok ısınma şikayeti ile hep eleştiri konusu olmuştur.

Sizin söylemiş olduğunuz NovaThor U8500 olmasın, bu bahsetmiş olduğunuz bütünleşik bir CPU+GPU sisteminin adıdır ve içerisinde yine ARM® Mali™ 400 grafik işlemcisi ile birlikte 1 GHZ'lik Dual-core 1 GHz Cortex-A9 CPU içerir.

Atrix'in grafik işlemcisi Nvidia Tegra 2dir, normal CPU yine 1 Ghz'lik Dual-core 1 GHz Cortex-A9dur.

İşte size benchmarklar
http://www.anandtech.com/show/4177/samsungs-galaxy-s-ii-preliminary-performance-mali400-benchmarked

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
o değil de iyi haber geldi bizim telefona 4.1.2 gelmiş ama sadece rusya için ama odin le kurup türkçe dili varsa geçirebilirsin önce direkt 4.1.2 ye geçeceğine inanmadım ama gerçekmiş :)
link burda dene istersen şarj süresi uzatılmış diyorlar sözde :)
http://www.hotfile.com/dl/190013175/32063c5/I9070XXLPZ_I9070SERLPZ_SER.zip.html

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o değil de iyi haber geldi bizim telefona 4.1.2 gelmiş ama sadece rusya için ama odin le kurup türkçe dili varsa geçirebilirsin önce direkt 4.1.2 ye geçeceğine inanmadım ama gerçekmiş :)
link burda dene istersen şarj süresi uzatılmış diyorlar sözde :)
http://www.hotfile.com/dl/190013175/32063c5/I9070XXLPZ_I9070SERLPZ_SER.zip.html

ben sana söylemiştim direk jb alacask diye birde rusya sürümü nfc siz modeller için çıktı.nfc li modellere daha gelmedi.zaten bende jb alacağı için bu cihazı seçtim bu cihazı seçmemdeki diğer bir neden ise daha yeni bir cihaz mayıs 2012 de çıktı ilk piyasaya destek gelecektir şüphesiz bu cihaza her zaman :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben sana söylemiştim direk jb alacask diye birde rusya sürümü nfc siz modeller için çıktı.nfc li modellere daha gelmedi.zaten bende jb alacağı için bu cihazı seçtim bu cihazı seçmemdeki diğer bir neden ise daha yeni bir cihaz mayıs 2012 de çıktı ilk piyasaya destek gelecektir şüphesiz bu cihaza her zaman :)
haklısın ya doğru jb alacağı kesinleşti bunu önce alman sayfasında duyurmuş diye duydum yanlış duymamışım.bu telefonla kafayı bozdum ben hacı hele ki senin alacağın rakama alırsam yatar kalkar sana dua ederim :)

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın ya doğru jb alacağı kesinleşti bunu önce alman sayfasında duyurmuş diye duydum yanlış duymamışım.bu telefonla kafayı bozdum ben hacı hele ki senin alacağın rakama alırsam yatar kalkar sana dua ederim :)

alırsın inşallah ben s3 mini alacaktım oyuncak gibi geldi eilme s advance çok sağlam gerçekten inşallah 16 gb olanı denk gelir benim gibi sanada :) çok memnunum internette izleyemediğim film dizi video yok canlı tv bile izliyorum hemde hd yayın :) ben çok memnunum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam motorola razr xt910 al bir sitede 880 tl katır gibi telefon s3 le kapışabiliyor tavsiye ederim

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
alırsın inşallah ben s3 mini alacaktım oyuncak gibi geldi eilme s advance çok sağlam gerçekten inşallah 16 gb olanı denk gelir benim gibi sanada :) çok memnunum internette izleyemediğim film dizi video yok canlı tv bile izliyorum hemde hd yayın :) ben çok memnunum :)
insallah kardeşim 16 gelirse dadından yenmez :)

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Droid Razr alabilirsin,amoled ekran corning gorilla glass ve kevlar metal gövde.Custom rom'larla istediğini yaparsın

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Droid Razr alabilirsin,amoled ekran corning gorilla glass ve kevlar metal gövde.Custom rom'larla istediğini yaparsın
inceliyorum 1 sn
güzel bir telefona benziyor ama bir sorum olucak acaba s advance mi bu mu bunun kullanışlılığı için iyi şeyler söylenmemiş görüşlerin neler ?

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inceliyorum 1 sn
güzel bir telefona benziyor ama bir sorum olucak acaba s advance mi bu mu bunun kullanışlılığı için iyi şeyler söylenmemiş görüşlerin neler ?

motorola türkiyeden desteğini çekti bunu kimse söylemiyor ondan telefonları bu kadar düştü.destek gelmeyecek bir telefon neden alınsın ki anlamıyorum.ben 3 ay araştırdım s3 mini ile s advance arasınmda kaldım tercihimi s advance den yana kullandım.motorola bu saatten sonra türkiyede öldü kabul etmek gerek bunu...

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bu arada s advance bende var kullanıyorum.memnunum sıfır 588 tl ye almıştım imei garantili 16 gb dahili hafızalı gerçekten performans yönünden on numara hocam cihaz
nasıl ve nerden aldın o fiyata güvenilirmi yani bilgi verebilrmisin.

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl ve nerden aldın o fiyata güvenilirmi yani bilgi verebilrmisin.

ankara kızılaydan aldım görerek bakarak aldım.:) satıcı i,le sahibinden üzerinden tanıştık sağolsun iyi bir abi çıktı.güvenilir ve aldığım fiyata hiç biryerde s advance vermiyorlardı.588 tl ye 8 gb diye aldım.bir bakrım 16 gb çıktı:) şuan hakkaride bile yurt dışı 650 tl diyorlar.bilmiyorum tam orjinal mi değil mi ama benim telefon herşeyiyle orjinal kulaklığı şarj aleti usb kablosu birde kullanım kitapçığı lehçe polonyodan gelmiş telefon yani harbiden avrupa cihazı belli zaten şuan kullanıyorum ve çok memnunum aynısından kardeşimede alacağım tabiki yine aynı satıcıdan :)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
anladımm burdada doğubank var onun gibi biryer .

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok güzel be hocam her şeyine değer :))

en ufak takılma durma yok jb 4.1.2 ile telefon uçuyor resmen inşallah bir an önce çıkar yüklerim tabiki odin ile :)

kardeşim o fiyata nerden aldın bu telefonu bilgi verebilrmisin

ankara kızılaydan aldım görerek bakarak aldım.:) satıcı i,le sahibinden üzerinden tanıştık sağolsun iyi bir abi çıktı.güvenilir ve aldığım fiyata hiç biryerde s advance vermiyorlardı.588 tl ye 8 gb diye aldım.bir bakrım 16 gb çıktı:) şuan hakkaride bile yurt dışı 650 tl diyorlar.bilmiyorum tam orjinal mi değil mi ama benim telefon herşeyiyle orjinal kulaklığı şarj aleti usb kablosu birde kullanım kitapçığı lehçe polonyodan gelmiş telefon yani harbiden avrupa cihazı belli zaten şuan kullanıyorum ve çok memnunum aynısından kardeşimede alacağım tabiki yine aynı satıcıdan :)

anladımm burdada doğubank var onun gibi biryer .

tam doğubank gibi değil aslında normal telefoncu 15 tane getirmişti s advance 2 tane kalmıştı elinde aradığımda 1 tanesini güç bela ayırttırdım akşama alacağım diye :) valla satıcı sağolsun on numara bir satıcı çok yardımcı oldu.üstelik 16 gb olan model olduğunu bile sonradan benden öğrendi :) 8 gb diye biliyordum dedi bana