Modem ime kimler bağlanıyor?

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar peder ben evde yokken isteyen komşulara şifreyi vermiş wifi şifresini değiştirmenin 192.168.2.1 den başka yolu varmı bide bağlananları nasıl görebiliriz yardım pls

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Değiştirmen lazım diye biliyorum zor değil zaten

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
çok güzel bir programmış teşekkür ederim fakat şifremi değiştiremiyorum sadece bağlı olanları görüyorum acaba bildiğin program armı

Modemin arayüzüne girip, orada kablosuz güvenlik kısmından yapabilirsin, marka model verirsen ekran görüntüsü (bulabilirsek) buraya koyarız.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
modem arayüzeüne girip, kablosuz kısmında istemcileri görebilirsin yada sadece istediğin bilgisayarların mac adreslerine izin verirsin.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar peder ben evde yokken isteyen komşulara şifreyi vermiş wifi şifresini değiştirmenin 192.168.2.1 den başka yolu varmı bide bağlananları nasıl görebiliriz yardım pls
verdiğiniz adres modemin adresidir..o adrese girmeden zannedersem işlem yapamazsınız..modem arayüzüne girincede şifrenizi istediğiniz gibi değişirsiniz..sadece servis sağlayıcınızın verdiği adres ve şifreyi değiştiremezsiniz.******@ttnetkullanıcı adı--*****şifre.....gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
192.168.2.1 den başka yolu yok internet şifreni değiştir kimseye söyleme kim isterse senden ben bilmiyorum de :flowers:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tmmdabn bişe anlamadım
kimin bağlandığına nasıl bakcaz ada yazmıo bişe yazmıo