Celal ile Ceren Gişede Çakıldı

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] sen iyi dolmuşun hocam :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Cem Yılmaz'ın işi basit gibi görünüyor, 2 saatte çekilmiş 2 saatlik film diyenler var ama o esprilerin hepsinde ince bir işçilik yatıyor. Doğrudur adam 2 saatlik sahne performansından sonra hemen sinemada yayınlamış ama aylarca belki de yıllarca bu esprilerin üzerinde çalışmıştır.

Cem Yılmaz'ın yaptığı iş kolay olsa şimdiye kadar onlarca rakibi olurdu ama yok. Beni katıla katıla güldüren başka bir komedyen yok açıkçası. Bu yüzden parasını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.

Celal ile Ceren'e dün gitsek mi gitmesek mi diye kararsız kaldık.. Gidip filmde 2 saat kaybedeceğimize oturup bir yerlerde muhabbet edelim dedik :P

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
adam gazoz parasına film çekiyor, kardeşi yönetiyor. bu seyircinin onda biri gelse yine kar eder. :)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adam gazoz parasına film çekiyor, kardeşi yönetiyor. bu seyircinin onda biri gelse yine kar eder. :)

Film çekimine harcadığından fazlasını zaten sponsorlardan alıyordur. Gazoz için bile para ödediğini sanmıyorum.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şahanı ve yaptığı işleri sevmiyorum ve sevmeyeceğimi de net biliyorum ama vizyona seni girmiş sayılan bi film için bu şekilde başlık atmak bence o gazetenin kendisini küçültür. örnek: ben bu filmi izleyecek olsam bu başlıktan sonra izlemem.. diyen çok olur.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
adam rekor kırmış.bu haberde yalan haber.nerde çakılmış.

Son filmi Celal İle Ceren'in gişe rekoru kırması üzerine Şahan Gökbakar bu videoyu çekip hayranlarıyla paylaştı. Video, Celal İle Ceren'in Cem Yılmaz'ın CM101MMXI FUNDAMENTALS filmini geride bıraktığı haberinin ardından çıkması ise "Şahan'dan Cem'e gönderme" olarak yorumlandı.

dalga amaçlı bu video çekmiş.:D

[video=youtube;tHhrB47cI20]http://www.youtube.com/watch?v=tHhrB47cI20[/video]

kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
açılışta cem i geçti dolma haberler yapılmasın :) cem önde şuan.

Film Toplam Seyirci
1 Celal ile Ceren 601.334
2 CM101MMXI Fundamentals 2.387.503

Reaksiyon puanı
31
açılışta cem i geçti dolma haberler yapılmasın :) cem önde şuan.

Film Toplam Seyirci
1 Celal ile Ceren 601.334
2 CM101MMXI Fundamentals 2.387.503
Cem yılmaz 2 hafta önce çıktı bırakta önde olsun :D

Bak biri sinemalar.com'da nasıl yorum yapmış:mrgreen:
İyi de anlamadığım şu recep ivediği kimse seyretmiyor ama gişe rekoru serdar ortacı kimse dinlemiyor ama top 10 da kimse akp ye oy vermiyor ama iktidar neyse ne kadar eleştirseniz de bu film yine çok izlenecek

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
cem yılmaz ile bu filmi nasıl kıyaslıyorsunuz anlayamadım gitti.cem yılmazın her kelimesinde her esprsinde ince bir mesaj var.giden arkadaşlar farketmiştir belki sahne arkasına koyduğu kitaplar bile büyük bi mesaj :) celal ile cerene gelince bende gittim filime çok gülmedim bir kaç sahnesi dışında....

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
fundamental ile nasıl kıyaslayabiliyorsun? film bile değil o. adam gösterilerden parayı zaten kırmış, dvdsini çıkaracakken demiş ki, sinemaya sürelim de belki izleyen olur. yine de şimdiye kadar 2 milyon kişi izlemiş.

ayrıca film çakma deniliyor. izleyen arkadaşlarım da zaten uzak durun demişlerdi. benim için kafidir.
Aynen katılıyorum.kıyasla ma yapılması yanlış olur

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
millet hala şu habeş maymununu savunuyor, hayret ediyorum. adam Türk sinema izleyicisinin seviyesini her geçen gün daha aşağı çekiyor. açıkça diyor ki, bakın siz sandığımdan da basitsiniz, buna bile gülersiniz. hahahah

bunun yaptığı espirileri mahallede bir arkadaşımız yapsa "çocuk musun olm sen, bu ne aptal espiri" deriz. adam bunları derleyip sinemada gösteriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazı arkadaşlar şu ayrımı yapamamış sanırım.
Cem Yılmaz'ın filmi değil stand-up gösterisi, tabiki daha fazla espiri olacak.
Şahan Gökbakar'ın filmi, tabiki her dakika espiri olmayabilir.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Neyseki son anda kararımı değiştirip Cem Yılmaz Fundamentals gösterisine gitmişim. :)

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
hocam seni ilk kez görüyorum. ne zaman geldin, nerenin modusun? :D

Mayıs 2012'den beri moderatörüm. Bada bölümünde çalışıyorum. :p Okul ders falan derken yoğundum pek aktif olamadım daha çok bölümümdeydim yani çokta demeyeyimde son anda hatamı fark edip hızlı bir dönüş yaptım. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Mayıs 2012'den beri moderatörüm. Bada bölümünde çalışıyorum. :p Okul ders falan derken yoğundum pek aktif olamadım daha çok bölümümdeydim yani çokta demeyeyimde son anda hatamı fark edip hızlı bir dönüş yaptım. :D
hmm. hadi memnun oldum :)