ben ayrım yapmadım. aynı şey cem yılmaz içinde geçerli.bu açıdan bakarsan cem yılmazda küfür ediyor argo kelimeler kullanıyor
adam gazoz parasına film çekiyor, kardeşi yönetiyor. bu seyircinin onda biri gelse yine kar eder.![]()
Cem yılmaz 2 hafta önce çıktı bırakta önde olsunaçılışta cem i geçti dolma haberler yapılmasıncem önde şuan.
Film Toplam Seyirci
1 Celal ile Ceren 601.334
2 CM101MMXI Fundamentals 2.387.503
İyi de anlamadığım şu recep ivediği kimse seyretmiyor ama gişe rekoru serdar ortacı kimse dinlemiyor ama top 10 da kimse akp ye oy vermiyor ama iktidar neyse ne kadar eleştirseniz de bu film yine çok izlenecek
Aynen katılıyorum.kıyasla ma yapılması yanlış olurfundamental ile nasıl kıyaslayabiliyorsun? film bile değil o. adam gösterilerden parayı zaten kırmış, dvdsini çıkaracakken demiş ki, sinemaya sürelim de belki izleyen olur. yine de şimdiye kadar 2 milyon kişi izlemiş.
ayrıca film çakma deniliyor. izleyen arkadaşlarım da zaten uzak durun demişlerdi. benim için kafidir.
hocam seni ilk kez görüyorum. ne zaman geldin, nerenin modusun?Neyseki son anda kararımı değiştirip Cem Yılmaz Fundamentals gösterisine gitmişim.![]()
hocam seni ilk kez görüyorum. ne zaman geldin, nerenin modusun?![]()
hmm. hadi memnun oldumMayıs 2012'den beri moderatörüm. Bada bölümünde çalışıyorum.Okul ders falan derken yoğundum pek aktif olamadım daha çok bölümümdeydim yani çokta demeyeyimde son anda hatamı fark edip hızlı bir dönüş yaptım.
![]()