Bimeks İnternetten Alışveren Yapan Biri Bakabilir mi ?

OturanBogaTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 19.01.2013 tarihinde cumartesi günü bimeks internet aracılığı ile alışveriş yaptım fakat hafta sonu olduğu için haftanın ilk iş günü işleme alınacak diye yazıyor siparişler kısmında gözüküyordu fakat şuanda siparişler kısmı boş gözüküyor ne yapmam gerekli acaba ? daha önceden alışveriş yapmış birisi varsa yardımcı olabilir mi ? Böyle durumlar oldukça internetten alışveriş yapmaya korkuyorum ya

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
sipariş no vs. elinizde ise arayıp sorabilirsiniz , yahut mail atın sipariş numaranız ile.

OturanBogaTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle dedim siparişim görünüyordu şimdi kayboldu sipariş numarasını verdim herhangi bir bilgi bulunmamaktadır dedi e mail adresime alışveriş yaptıktan sonra ödendiğine dair bilgi e-mail geldi dedim onlar olamaz öyle bişey dediler daha sonra bankayı aradım bimeks ile ilgili alışveriş görünüyor mu diyo ama ordada bimeks ile ilgili herhangi ödeme bulunmamaktadır dediler sizlerle paylaşmak istiyorum gelen maili http://imageshack.us/a/img210/4765/resim1bj.jpg

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben perşembe akşamı sipariş verdim cumartesi öğleden sonra evime ulaştırdılar (konya). Ancak elime ulaşıncaya kadar siparişlerim kısmında "sipariş hazırlanıyor, kargoya verilecek" yazıyordu. sipariş geldi hala aynı şey yazıyordu. yani o kısım doğru bilgileri yansıtmıyor.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle dedim siparişim görünüyordu şimdi kayboldu sipariş numarasını verdim herhangi bir bilgi bulunmamaktadır dedi e mail adresime alışveriş yaptıktan sonra ödendiğine dair bilgi e-mail geldi dedim onlar olamaz öyle bişey dediler daha sonra bankayı aradım bimeks ile ilgili alışveriş görünüyor mu diyo ama ordada bimeks ile ilgili herhangi ödeme bulunmamaktadır dediler sizlerle paylaşmak istiyorum gelen maili http://imageshack.us/a/img210/4765/resim1bj.jpg
banka tuhafıma gitti peki para hala eksik mi hesapta