Yeni Süper Moderatörümüz Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REDFOKS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hayırlı olsun [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hayır olsun üstad :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hayırlı olsun kardeş :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Hayırlı olsun Eren abi. :) [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ooo İngilizce Öğretmenimiz Süper Moderatör olmuş.:w00t:
Hocam Valla Billa bi daha konuşmayacağım.:mrgreen:
En çok parmağı ben kaldıracağım.:P

Hayırlı Olsun [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]
Başarılar,Kolaylıklar Dilerim.:flowers:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Eren şaka konusunda üyelerimiz açıklama bekliyor :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de bekliyorum. :)

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tebrikler. Hayırlı olsun.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Yeni görevinde başarılar diliyorum [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] :) kamuoyu açıklama bekliyor şaka konusunda :D

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Hayırlı olsun [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum :) Ya şaka konusuna girmeseydik iyiydi aslında ama madem talep var anlatıyorum.

Shiftdelete'in kötü çocuğu [MENTION=376]pesimist[/MENTION] olarak tanınan Caner abi dün gece bana bir özel mesaj atmış. Mesaj şöyle:

pesimist dedi ki:
Selam Eren,

Seni mod.luktan almayı düşünüyoruz ne diyorsun?

Mesaj saati 23:00 ama ben bu mesajı 25 dakika sonra gördüm. İlk açtım zaten kısa bir mesaj, şok oldum. Kendi kendime "Nasıl yani ya?" dedim. O esnada küçük bir kalp krizi geçirdim sanırım.

Yani açık bir ifade olmadığı kesin ama gecenin bir yarısı bunu benim anlamam çok zor. Ben direk ilk aklıma gelen şekilde yani beni görevden alacakları yönünde bir çıkarımda bulundum.

"Allah'ım nasıl olur?" diyorum. Her şey güzel gidiyordu, sebebi ne şimdi bunun? Düşündüm düşündüm aklıma neden gelmiyor. Ya diyorum acaba şu son 2-3 hafta eskiye göre daha az girebildim (finallerim olduğu için) ondan mı acaba? Yok yani hiçbir şey gelmiyor aklıma. Dedim herhalde benden bekleneni karşılayamadım ve foruma yeni kan gerekiyor ve beni moderatörlükten alıp yeni bir kaç kişiyi alacaklar.

Oturdum cevap yazmaya başladım.

Belki bir çoğunuz bunun farkında olmayabilirsiniz ama arka plandaki arkadaşlar bunu çok iyi bilirler. Bunu söylemem pek doğru olmayacağı için dile getirmekten çekiniyorum ama ben bu foruma çok fazla şey kazandırdım, birçok yenilikte fikri ortaya atan kişi oldum ve sırayla bunları gerçekleştirmek için emek harcadım. Yeni fikirler bulma ve acaba forumda nasıl bir yenilik yapabiliriz düşüncesindeyim her zaman. Hatta bunların notlarını tutuyorum.

Neyse Caner abiye foruma olan katkılarımdan dolayı mutlu olduğumu ve bundan sonra da elimden geldiği kadar bu konuda destek olacağımı yazdım. Eğer göreve uygun olmadığımı düşünüyorsanız ve Shiftdelete için bu daha iyi olacaksa görevden alabilirsiniz yazdım.

Bu mesajı 23:34'te gönderdim ama gerçekten o sırada moderatörlükten alınacağımı düşünüyordum. Ve eğer gerçekten bu daha iyi olacaksa varsın olsun diye düşündüm.

Caner abiye bakıyorum forumda ama online değildi. Adam bombanın pimini çekip elime verip gitti :) Bir şekilde neden böyle bir karar alındığını öğrenmem gerekiyor.

Bu esnada saçma sapan ne yaptığımın farkında değilim. Moralim bozuldu falan hatta Söyle Rahatla'ya bir mesaj attım:

Bu gece uyku haram bana galiba, anlaşıldı...

Gerçekten de uyku haramdı bana. Facebook'ta Serhat abiye baktım (@Redfoks) yoktu. Sonra Furkan (@by efsane) bir şey sordu bana onunla konuştum. Dedim beni görevden alıyorlar hacı moralim yerlerde.

Sonra baktım Naim abi (@Mai Nai) online ona sorayım dedim.

erenberk dedi ki:
Caner abi nerede? Bana bir mesaj atmış büyük ihtimalle haberin vardır zaten. Geri dönüş yaptım ama olaydan tam da haberdar değilim, ne olup ne bitiyor... Kanser oldum şurada resmen.

Gerçekten de o esnada kanser olmuşum :D

erenberk dedi ki:
Mai Nai dedi ki:
Caner muhtemelen yatmıştır Eren. Geç oldu saat.

Hangi konudan bahsettiğini anlamadım. Caner bişey söylemedi bize. Noldu?

Seni moderatörlükten alıyoruz yazmış. Şok oldum gerçekten. Göreve layık olmadığım düşünülüyorsa eyvallah alın tabi ama sadece nedenlerini merak ediyorum.

Böyle bir kararın yönetimin ortak kararı olduğunu düşünüyorum, haberin yok mu böyle bir şeyden?

Sonra cevap geldi.

erenberk dedi ki:
Mai Nai dedi ki:
Tamam tamam şu konu.
Bir kaç gün öncesinde konuşmuştuk bunu. Ama isimleri tam kararlaştırmamıştık. Sana niye yazdı pesi bilmiyorum ama içini ferah tut. Yarın ola hayrola Eren.

Allah Allah. Nasıl ferah tutayım içimi. Yok ya bana gerçekten bu gece uyku yok.

Nitekim de gerçekten geç saatlerece uyuyamadım. Diyorum acaba Caner abi nabız yoklamasına falan mı çıktı. Herkese mesaj attı da bir değerlendirme dalan mı yapıyor diye düşündüm.

Neyse gece gece benim moral yerlerde. Hüzünlü şarkılar falan dinliyorum görmeniz lazım yerlerdeyim resmen. Tamam görevi bırakmam istenirse bırakırım hatta buna gücenmem de. Diyorum ya iyi olan neyse o olsun istiyorum. Gene de o kadar emek vermişim, bir taraftan da çok dokunuyordu bu konu.

Gece geç yatmama rağmen sabah da nedense erken uyandım sayılır. Sabah 10'da Caner abiden mesaj geldi:

pesimist dedi ki:
:D Moderatörlükten alıyoruz ama süper moderatör yapmak için :D Ne diyorsun? Mavilenmek ister misin?

Dün geceki olaydan sonra gözlerime inanamadım. Ben beni moderatörlükten almalarına kendimi hazırlamıştım, hani dün akşam bir şok geçirmiştim ama bu daha da büyük bir şok oldu benim için :D

İşte arkadaşlar bana yapılan bu "küçük" şaka beni gece gece ufak çaplı bir kalp krizine soktu :) [MENTION=376]pesimist[/MENTION]'in pimini çektiği bombayı gece Naim abi elimde patlattı kısacası. Ama bu komplonun acısını daha sonra çıkarmayı planlıyorum. :devil:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Eren :P
Ben savunmamı yaptım. 5-10 dakikalık soğuk duş etkisi düşünmüştüm olmadı.
Ama bak böylece monotonluktan kurtulup güzel adrenalin yaşadın fena mı oldu :D

O değilde kameralarınızı bu konuya http://forum.shiftdelete.net/tanisalim-goruselim/276244-taksimde-mod-zirvesi.html çevirmenizi istiyorum.
2 süperdik bu karelerde, [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] ve ben. Ardından [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] ve sonra Erenberk mavilendi.

Şimdi akıllara gelen şu soruyu soruyorum;
Yoksa Nida'da mı [MENTION=158637]angel75[/MENTION] :D ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir tek [MENTION=158637]angel75[/MENTION] kalmış ne diyelim darısı onun başına :D [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hayırlı olsun başarılar üstad...

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun. Şaka güzel olmuş ;)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayırlı olsun, tebrik ederim seni Eren. :) [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Şakanın fikir babası Mai Nai... Başıma eren tarafından bir şey gelirse tek sorumlusu Mai Nai'dir yazın bir tarafa :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı olsun, ssk 'nı da yaptırtmayı unutma :P:)