Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maalasef elimizde kalmadı öyle bir özellik :)

Evet aynen öyle.Ekran ışığı yansın istiyorsan pop-up a katlanıcaksın.

Ayrıca zaten mesaj geldiği zaman hem zil sesi çalıp hemde led ışık sinyal veriyor.Daha niye ekran ışığı yansın istiyorsun anlamadım.Telefon önünde duruyorsa sesi duymasan bile led ışığı illa ki görüyorsun.Bence gereksiz bir istek senin ki.

O mesaj geldiğinde tuş kilidini kendim bir daha açmak istemiyorum garip gelebilir ama normal kendi yansın ben güç tuşunu kullanmayım istiyorum . Neyse ilginiz için çok teşekkürler

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
O mesaj geldiğinde tuş kilidini kendim bir daha açmak istemiyorum garip gelebilir ama normal kendi yansın ben güç tuşunu kullanmayım istiyorum . Neyse ilginiz için çok teşekkürler

O zaman bu program işini görür.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukekorth.screennotifications&hl=tr

Not:Gösterdiğim yerdeki kırmızı ışığın hep yandığını farkedeceksin, eğer telefon cebindeyse ışığının boşuna yanmaması için sensör bakıyor önünde birşey var mı yok mu diye eğer cebindeyse önü kapalı olacağı için ışık yanmayacak, telefonla konuşurken kulağına götürdüğünde ışığının sönmesini sağlayan da aynı sensör.

1250708391.jpg

Programı kurup erişebilirlikten açık edeceksin sonra select apps kısmından istediğin programı seçeceksin, o programdan bildirim gelince ekran ışığı yanacak.

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman bu program işini görür.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukekorth.screennotifications&hl=tr

Not:Gösterdiğim yerdeki kırmızı ışığın hep yandığını farkedeceksin, eğer telefon cebindeyse ışığının boşuna yanmaması için sensör bakıyor önünde birşey var mı yok mu diye eğer cebindeyse önü kapalı olacağı için ışık yanmayacak, telefonla konuşurken kulağına götürdüğünde ışığının sönmesini sağlayan da aynı sensör.

1250708391.jpg

Programı kurup erişebilirlikten açık edeceksin sonra select apps kısmından istediğin programı seçeceksin, o programdan bildirim gelince ekran ışığı yanacak.

Çok teşekkür ederim bende
https://play.google.com/store/apps/...mNvbS5wcm9kdWN0aWdlZWt5LmxvY2tlcnByb2xpdGUiXQ..

linkteki programı buldum çok hoşuma gitti .

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şu saat itibariyle telefonuma 160 mb büyüklüğünde bir güncelleştirme geliyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
biz halen goremedik o güncellemeyi :)

ytumuh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s3hata.jpg

Yukardaki SIII'ü 2.el olarak aldım.Wi-Fi 'dan yada Mobil Veri 'den internete bağlandığım an biranda yukarıdaki ekran geliyor ama bu ekran kendi ekranımdan çok farklı.Telefon dilim Türkçe,üst kısımda simgeleri olan fonksiyonlar bende kapalı durumda(bu ekran gelmeden önce çoğu görünmüyor),Aşağıdaki pencere,favori vs. simgelerinide telefonumda hiç görmedim.Ve bu gelen ekranda hiçbirşeye tıklayamıyorum sadece Geri tuşuyla çıkabiliyorum.Bu ekran çok sık gelmeye başladı,bundan nas​ıl kurtulabilirim?
(Net'ten Baidu'yu araştırdım,internet tarayıcısıymış ve bu tarayıcıyı telofonuma hiç yüklemedim.)
Şimdiden teşekkürler :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
s3hata.jpg

Yukardaki SIII'ü 2.el olarak aldım.Wi-Fi 'dan yada Mobil Veri 'den internete bağlandığım an biranda yukarıdaki ekran geliyor ama bu ekran kendi ekranımdan çok farklı.Telefon dilim Türkçe,üst kısımda simgeleri olan fonksiyonlar bende kapalı durumda(bu ekran gelmeden önce çoğu görünmüyor),Aşağıdaki pencere,favori vs. simgelerinide telefonumda hiç görmedim.Ve bu ​gelen ekranda hiçbirşeye tıklayamıyorum sadece Geri tuşuyla çıkabiliyorum.Bu ekran çok sık gelmeye başladı,bundan nasıl kurtulabilirim?
(Net'ten Baidu'yu araştırdım,internet tarayıcısıymış ve bu tarayıcıyı telofonuma hiç yüklemedim.)
Şimdiden teşekkürler :)
Telefonu Fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi ? Birde Ayarlar => Cihaz hakkında'ya girip oradaki Yapım Numarası'na bakabilir misiniz ? Belki önceki kullanıcısı Custom Rom yüklemiştir onunla alakası olabilir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=324146]YYektaGuzel[/MENTION] sen bunun orjinal S3 olduğundan emin misin ? :)

ytumuh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu Fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi ? Birde Ayarlar => Cihaz hakkında'ya girip oradaki Yapım Numarası'na bakabilir misiniz ? Belki önceki kullanıcısı Custom Rom yüklemiştir onunla alakası olabilir :)

Yapı numarası IMM76D.19300XXBLFB ve hiç fabrika ayarlarına döndürmedim.
Costum Rom yüklendiğini yapı numarasından mı anlayacağız?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yapı numarası IMM76D.19300XXBLFB ve hiç fabrika ayarlarına döndürmedim.
Costum Rom yüklendiğini yapı numarasından mı anlayacağız?
Zaten en altta yazar Cihaz Hakkında'da en altına in bak büyük ihtimal kendi Rom'udur Custom değildir. Yapım numarasında da sorun yok :) Custom Rom değil. Şimdi telefonunda istediğin bir şey varsa al ve fabrika ayarlarına döndür. Dikkat telefonun içinde hiçbir şey kalmayacak :) Telefon sıfır olacak. İnşallah Klon İmei'li değildir. Çünkü şu an sürümün çok eski Android 4.0.4 kullanıyorsun. Türkiye için olan Android 4.1.2'yi indirmelisin :) Sonrada şuradateki gibi güncelle veye Samsung Kies programını kullanarak güncelle :)

ytumuh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zaten en altta yazar Cihaz Hakkında'da en altına in bak büyük ihtimal kendi Rom'udur Custom değildir. Yapım numarasında da sorun yok :) Custom Rom değil. Şimdi telefonunda istediğin bir şey varsa al ve fabrika ayarlarına döndür. Dikkat telefonun içinde hiçbir şey kalmayacak :) Telefon sıfır olacak. İnşallah Klon İmei'li değildir. Çünkü şu an sürümün çok eski Android 4.0.4 kullanıyorsun. Türkiye için olan Android 4.1.2'yi indirmelisin :) Sonrada şuradateki gibi güncelle veye Samsung Kies programını kullanarak güncelle :)

Anladım hocam çok teşekkürler :)

Ben bunları yapmaya çalışacağım :D

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha önce samsung klavyede etkinleştirebildiğrim sürekli giriş modunu şimdi etkinleştiremiyorum . Acil yardım ederseniz çok sevinirim 4.1.2 polonya rom kullanıyorum .

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Merhaba beyler.Sabah uyandigimda bir mesajim vardi telefonumda.Cihazimin kayit disi oldugu ve 1 hafta icinde kapatilacagi yaziyordu.Imei numarasida dogruydu.Agustosta yurtdisi olarak aldim cihazimi.Aldigim yerde cihazin kaydinin yapildigini soylemisti.Zaten 100 lirada kayit parasi farkini vermistim.Aldigim gunde mcks sitesinde kontrol etmistim.Kaydin onaylanmasi icin onay surecinde gibi bi ibare bulunuyordu.Agustostan beride 5 aydir sorunsuz kullaniyorum cihazimi.Simdi ne yapmaliyim? Ne onerirsiniz ? Dun gece 4.1.2 Turkiye Romunu kurdum.Bununla bir alakasi yoktur heralde :S

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Merhaba beyler.Sabah uyandigimda bir mesajim vardi telefonumda.Cihazimin kayit disi oldugu ve 1 hafta icinde kapatilacagi yaziyordu.Imei numarasida dogruydu.Agustosta yurtdisi olarak aldim cihazimi.Aldigim yerde cihazin kaydinin yapildigini soylemisti.Zaten 100 lirada kayit parasi farkini vermistim.Aldigim gunde mcks sitesinde kontrol etmistim.Kaydin onaylanmasi icin onay surecinde gibi bi ibare bulunuyordu.Agustostan beride 5 aydir sorunsuz kullaniyorum cihazimi.Simdi ne yapmaliyim? Ne onerirsiniz ? Dun gece 4.1.2 Turkiye Romunu kurdum.Bununla bir alakasi yoktur heralde :S
:) Yoktur inşAllah Baba :) Ama yine de Samsung Türkiye'ye bir mesaj atmanı öneririm :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

müdür e-devlet olayindan bir baksana oradan da telefon kayıt muhabbeti vardi

Kayıt yaptirdiğin yer ile de irtibata geç olmadi üzücü bir durum . .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3ye 4.1.2 güncellemesini de yaptım ancak mesajlaşmada inanılmaz bi hata var mesajlaşma durduruluyor daha sonra attığım mesajlar görünmüyor mesaj yok yazısı çıkıyor bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3ye 4.1.2 güncellemesini de yaptım ancak mesajlaşmada inanılmaz bi hata var mesajlaşma durduruluyor daha sonra attığım mesajlar görünmüyor mesaj yok yazısı çıkıyor bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de arkadasla ayni klavye sorunum var. Otomatik duzeltiyordu fakat guncellemeden sonra yapmamaya basladi

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lütfen yardımcı olurmusunuz banada kırmızı çerçeve neden yanıp sönüyor telefonumda açıp kapatınca da çıkıyor sürekli :((

Önceden de dediğim gibi "Kırmızı çerçeveyi kapatmak için çözüm: Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri ne girip "izleme" kategorisinden "Sınırlı Mod" daki tiki kaldırın ve telefonu yeniden başlatın."

RESİMLİ ANLATIMINI DA BULDUM BURADAN GÖREBİLİRSİN: http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi..com/13VJlyI

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum yine o menuden ayarlari sifirla yapmayi denedin mi? akil yurutuyorum. belki tutar
Dediğinizi yaptım önce düzeldi seçimi açıldı sonra seçtim klavyeyi kullandığım ilk anda geri gitti ve bir daha seçemedim ne olduğunu anlamadım

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
valla dostum bende fikir tukendi. belki fabrika ayarlarina dondursen bi ihtimal duzelir. cunku romu yuklediginde sanirim bir muddet sorunsuz kullanmistin. istersen birde bunu dusun.

slckalc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba uygulamalardan bir uygulamayı ana ekrana atınca hem ana ekranda hem uygulamalarda gözüküyor onun için ana ekrandaki uygulamalar iconu gizlemek istiyorum bunun için bir program varmı acaba?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
dün aksam bende kies den bir kac denemede güncelleme yaptim :)