yok hocam aylar önce banlandı o
yok hocam aylar önce banlandı o
Spam olarak gelir. dikkatli bakın gönderildi.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : romeoseyes2@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz yollandı. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemi kapatıp açıp yeni IP alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıyla kaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : trg_fb@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz yollandı. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemi kapatıp açıp yeni IP alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıyla kaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir.
gelmedi pm olarak atabilir misiniz?
beyler bırakın torrent türk sitelerini isohunttan ne istiosanız indirin![]()
sevgili MythnessDavetiyeniz gönderildi. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız.
Davetiyeniz gönderildi. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız.
IP sıkıntısı yaşarsanız modemi kapatıp açıp yeni ip adresi alıp öyle deneyin.
Arkadaş üye oldu bile![]()
Bende davetiye alabilirmiyim anil.45@windowslive.com
Davetiyeler gönderilmiştir. 26-01-2013 17:45 ' e kadar geçerlidirEğer varsa böyle biŞey banada yollayın arkadaşlar davutelitok@hotmail.com
banada davetiye verirseniz sevinirim. tesekkürler.wayne_87@hotmail.de
Arkadaşlar Lütfen davetiye gönderirmisiniz Lütfen ? disconnectfromserver19@gmail.com
Merhabalar arkadaslar, Rica etsem banada Davetiye yollayabilir misiniz? E-mail adresim: bypsyko@hotmail.com
Şimdidn teşekkür ederim,Kolay gelsin.
ben de bir tane alabilir miyim? teşekkürler. mastadonn@gmail.com
arkadaşlar site için davet gönderebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler
arkadaşlar site için davet gönderebiirmisiniz.golgesovalye@hotmail.com
yeni IP nosu nasıl alıyoruz ? sylermısınız ?
tabi tercih meselesi ben şahsen yabancı filmleri indirip altyazılı izlemeyi sevdiğimden işimi görüyor haklısın tabi.Doğru orda yabancı kaynak ne ararsan bulursun ama türkçe kaynak bulamazsın.DVDrip-BRRip-480p-720p-1080p-3D Türkçe Film ve diziler turktorrent.eu da geniş arşiviyle mevcuttur.
Merhaba arkadaşlar bir davetiyede ben alabilir miyim?
mail : bahadir_aslan@hotmail.com.tr
teşekürler
svksy@mynet.com
Gönderirseniz beni çok sevindirirsiniz.Teşekkür ederim.