HTC Sense telefon aramalarımın kesilmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, benim telefonumla ilgili bi sorunum var HTC Sense kullanıyorum advanced task manager yüklediğimden beri telefon konuşmalarım ve ekranım aktifken (bişiler kurcalıyoken) her görev sonlandırmalarında kapanıyor ve bunları yoksayamıyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim bu sorunu aşmak için ?

Teşekkürler.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İlk kez bu sorunu duyuyorum telefonunuzun modeli nedir ?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Çok normal muhtemelen task killeri Crazy modunda çalıştırıyorsunuz ve android sistemi öldürmesi için ignore etmemişsiniz. Ya konuşma arayüzünü ya da android sistemi ya da sense i kapatıyor. Bunun için ayarlar>setting>auto kill level(crazy yap)>frequency yi when screen off yap> security level low yap> sonra öldürdüğün menüye geri dön ve htc ile ilgili olan com. ile başlayanların üstüne uzun basıp ignore de bitmiştir artık sorun olmaz

11Trex11

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Çok normal muhtemelen task killeri Crazy modunda çalıştırıyorsunuz ve android sistemi öldürmesi için ignore etmemişsiniz. Ya konuşma arayüzünü ya da android sistemi ya da sense i kapatıyor. Bunun için ayarlar>setting>auto kill level(crazy yap)>frequency yi when screen off yap> security level low yap> sonra öldürdüğün menüye geri dön ve htc ile ilgili olan com. ile başlayanların üstüne uzun basıp ignore de bitmiştir artık sorun olmaz

Aynen bu arkadaşa katılıyorum artık otomatik modda kullanmıyorum zaten Task killer i

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bunu nasıl milyonlarca kişiye ulaştırabiliriz bilmiyorum ama, "ANDROID TELEFONUNUZDA TASK KILLER KULLANMAYIN"
Bu programlar 2.2 Froyo'dan beri daha fazla pil tüketmenizden başka hiç bir işe yaramazlar. Telefonun kendi RAM yönetimi çok daha başarılı. Bu uygulamalar, genelde carzy vb modlarda oluyor ve her uygulamayı çat pat kapatmaya kalkıyorlar, bu da teleofnun ihtiyaç duyabileceği uygulamaları yeniden yeniden çalıştırmasına ve pil tüketimine neden oluyor. Yüzlerce MB boş RAM alanı fantazisi kurmayın gereksiz yere, telefon bunu halleder.

Böbürlenmek gibi olmasın, çatır çutur dolu dolu kullanıyorum telefonu ve bir kez olsun RAM yetmedi o oldu bu oldu kilitlendi problemi yaşamadım. KUllanmayın şöyle gereksiz yazılımları.