ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
O da birşey mi yav, 50 km yol yürüdüğümü bilirim.Tabi dönüşüde var bunun eder 100 km.
Tabi Askerde
Tabi Askerde

Benim de böyle bir hayalim var fakat önümde duran en büyük engel annemGöndermem seni öyle diyor
Plan da şu Tekirdağdan çıkıcam İzmir'e kadar gidicem
bir de deniz kenarından gidersem böyle arada denize de girerim
akşamları ateş yakıp kamp yaparım süper olur
![]()
Biz arabaların arkasına okuldan çıkışta takılırdık, sende bisikletle takılırsın ne olacak ki..
Mantıken baktığımızda yaptığın iş mantıksız birşey, ama zevk olarak muazzam.. Lakin yollar nasıldır virajlımıdır bayırmıdır bilemem fakat düz yol diyerek hesap eder isek..
Ortalama 5 Günde gidersin herhalde![]()
Ne yaptın be abi 5 günde ben istanbul'a gidip gelirim
Taş çatlasa 2 gün)
2 Gün ise iyiMaşallah derim sana, sen günde kaç km yol gitmeyi hedefliyorsun
![]()
bir günde çok rahat gidilir150 Km
Aslında 1 gün dede gidilirde profosyenel değilim ben yahu![]()
150 Km, bir günde? Bisiklet ile? Ne yaptınız siz ya.![]()
Arkadaşlar yolculuk tarihini belirlendi 25.05.2013![]()
Hayırlı olsun @spybot
Hediyesi ne kadar bunun?
Birde o resmi senmi çektin?
Yandan çekeydinde makinenin endamını göreydik.:laugh:
Evet ben çektim 32 Km yol gittim 1.5 saatte pekte yorulmadım araba gibi konfor var bisiklette![]()
Ayrıca bizim burada Kapıkuleden bir sürü bisikletli turist grubu görüyorum Türkiyeye giriş yapan. Ama her ne hikmetse geri dönenlere rastlamadım. Uçakla mı dönüyorlar nedir?
Zamanında senin gibi bisikletle dolaşmaya gönül vermiş arkadaşlarım olmuştu. Sonradan öğrendim ki herifler bisikletleri otobüslerin bagajlarına koyuyormuş, belli bir yere gelince inip devam ediyorlarmış ? çakalllar
Ayrıca bizim burada Kapıkuleden bir sürü bisikletli turist grubu görüyorum Türkiyeye giriş yapan. Ama her ne hikmetse geri dönenlere rastlamadım. Uçakla mı dönüyorlar nedir?