Hangi işletim sistemi sizce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furko64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows7 ultimate kullanıcısıyım fakat bilgisayarım son günlerde cok kasmaya basladı bu yüzden format atmayı düşünüyorum.
Fakat win7 ,win8, win xp kursan kararsızım bilgisayarımı hızladırmak için sizce hangi işletim sistemini kurmalıyım??

Sistem Bilgileri:
Cpu:İntel Core 2 Solo 1.4 Ghz
VGA:Ati mobility Radeon Hd 4330 Graphics 512 MB
Memory: 4 Gb DDR3 MEMORY
Hdd:320 GB HDD

Şimdiden teşekkürler :)

2678Pc.png

Buda resimli şekli ?

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Windows 7 home premium 64 bit kur olsun bitsin :)

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sebeblerinide yazar mısınız lüften neden xp kurmalıyım.
Veya neden Windows 7 Home Premium kurayım ultimate yerine ayrıca sistemim 64 bit kaldırır mı

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sebeblerinide yazar mısınız lüften neden xp kurmalıyım.
Veya neden Windows 7 Home Premium kurayım ultimate yerine ayrıca sistemim 64 bit kaldırır mı

Sebep basit. Verdiğin sistem bilgilerine baktım. Bu sistemde en iyi performansı Xp ile sağlarsın diye düşündüm ve xp kur dedim.

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki windows7 bilgisayarımı windows xp yapabilir miyim herhangi bir sorun cıkar mı ?

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Peki windows7 bilgisayarımı windows xp yapabilir miyim herhangi bir sorun cıkar mı ?
Ben windows 7 home premıum Kurmanı tavsiye ederim sistemine göre win8 kullanıcısıyım Ultimate adı üstünde en üst seviyesidir win7 nin homepremıum daha ortancı . win7 kullanıyosan xp de kurabilirsin 8 de kurabilirsin bi sorun çıkartacagını zannetmıyorum

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sürücülerin varsa ve format atmayı biliyorsan neden sorun çıksın ki?

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Format atmayı biliyorum format cdleride mevcut :) Xp nin herhangi bir sürümünü özellikle kur dediginiz var mı?

lokman686868 kardeşim ben win8 bile kurmayı düşündüm fakat sistem açılışı falan cok yavas pc'm saten win8 de daha yavas olur diye düşündüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işletim sistemlerini önceki sürümlerinden daha kötü olsun diye çıkarmazlar windows 8 kur en iyisi budur sistemin bunu kadırabilir

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Format atmayı biliyorum format cdleride mevcut :) Xp nin herhangi bir sürümünü özellikle kur dediginiz var mı?

lokman686868 kardeşim ben win8 bile kurmayı düşündüm fakat sistem açılışı falan cok yavas pc'm saten win8 de daha yavas olur diye düşündüm
Sistemini yvşlatmaz hızlandırırı tam tersine birde küçük ayarlamalar yap mesela

- tarayıcında eklentiler varsa eklentileri devre dışı bırak HIZLANSIN

- görev yöneticisi - başlangıç veya Çalıştır- msconfigten bilgisayar açılırken otomatik açılan programlar var gereksizleri devre dışı bırak hızlandıgını göreceksin.

- Hard diski biçimlendir birleştir . boş alanları kapatsın . gereksiz şeyleri harddiskten sil

- Virüs taraması yap ( genel tarama )

son olarak da CLEANER programını indir . bütün şeyleri temizliyor . kayıt defteride dahil onları yap bakalım olcakmı

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
XP kur,ben Windows 8 RT kullanıyorum.RAM 2.5 GB,İşlemci İntel Pentium D 3.4 GHz, ATI ATOMBIOS 512MB ekran kartı var.İnternet tarayıcısında herhangi bir yere 3-4 kere tıkladığında program yanıt vermiyor :) Grafikleri çok kötü olan bir oyunu bile çalıştırmıyor.(Bad Piggies yükledim,donarak çalıştırdı :) ).Windows 8 kurma ne kurarsan kur.Tabi W8'in iyi yanları da var.Örneğin Metro Arayüzü.

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o sisteme xp ma win7 vazgeçilmeyecek uzun süre

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows Xp yükledim sanırım uzun süredir Win7 kullandıgım için görüntü kalitesi ve çözünürlük çok kötü geldi..
Windows 8 yükledim açılışlar falan acaip hızlandı.Fakat bilgisayar bi noktadan sonra acaip isiniyor ve kendini kilitliyor.Ayrıca win8 de metro arayüzü ve kapat tusları vs pc dokumatik olmadıgı için cok kötü mouse ile cok fazla hareket yapıyorsunuz buda sizi cok fazla yoruyor...

Bence Win7 hepsinden iyi ;)