Laptop da Program gizleme

Dj-KaRuS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ilk önce konuyu yanlış yerde açtıysam özür diliyorum.

Bahsettiğim şey örn. Torrent programı açık ve allta U simgesi gözüküyo bunu nasıl gizleye bilirim.

Torrent ile download yaparken babam geliyor ve bütün torrentleri siliyor. internet yavaşlıyor diye . Ondan dolayı Programı gizlemem lazım böğle bi program varmı . ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Seçenekler - Tercihler - Genel kısmında panik butonunu etkinleştirirsen o ayarladığın tuşa basınca program tamamen gizleniyor :)

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bence windows+R msconfig 'ten başlangıç ayarlarından programın seçimini kaldır pc her açıldığında açılmasın sen başında olduğunda açarsın biri gelince de android3'ün dediği gibi panik butonu :D

Reaksiyon puanı
2,148
uTorrent'in seçeneği var zaten bildirim alanında simge göstermek isteyip istemediğine dair.

p0riu.png

Dj-KaRuS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uTorrent'in seçeneği var zaten bildirim alanında simge göstermek isteyip istemediğine dair.

p0riu.png

Dediğin gibi yapınca sağ altta göstermiyor ama bu seferde görev çubuğunda gösteriyor.

Bence windows+R msconfig 'ten başlangıç ayarlarından programın seçimini kaldır pc her açıldığında açılmasın sen başında olduğunda açarsın biri gelince de android3'ün dediği gibi panik butonu :D

Msconfig ten yapınca pc başında açılmıyor ben her zaman açık olmasını istiyorum sadece kimse açık olduğunu fark etmesin

Seçenekler - Tercihler - Genel kısmında panik butonunu etkinleştirirsen o ayarladığın tuşa basınca program tamamen gizleniyor :)

Dediğini yaptım . Teşekür Ederim. Programı gizleyince çalışmaya devam ediyor değilmi ?