iPhone 5 Hakkında Bi Kaç Sorum Olucaktı :)

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba
ben i cluod i tnes app storeye felan üyelik aldım fakat şimdi bilgisayarımdaki muzikleri resimleri nasıl aktaracağım pek konuya vakıf değilim yardımcı olabilirmisiniz :)

Reaksiyon puanı
189
iCloud sadace uygulama ayarlarını saklamak için. Müzikleri aktarmak istersen ya iTunes Match satın almalısın ya da aynı müzikleri Apple'dan satın almalısın. Resimleri aktarmak için de iCloud ayarlarında Photo Stream var ama orası da 1000 resim ile sınırlı...

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben şimdi i tunesi bilgisayarıma yükledim.
direk pc den bu itunese atabilmem mümkün değil mi ?
[MENTION=25201]cgrszone[/MENTION]

Reaksiyon puanı
189
Ben müzik ve resimleri iCloud'a aktaracaksın zannettim :D iCloud olayı yukarıda bahsettiğim gibi. Telefona aktarmak istersen ya elle yönetime ayarlayıp sürükle bırakla atarsın müziklerini ya da senkrona ayarlayıp belirli listelerini ya da akıllı listelerini telefonla senkron edersin. Resimleri aktarmak için de sadece sonron ile aktarma şansın var. Ya da resimler için 3. parti bir uygulama kullanabilirsin...

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani illa para mı vermem lazım pc deki muzikleri telefonuma aktarmak aynı sekilde resimler içinde?

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] teşekkürler kaptım olayı :D

peki resimleri film rulosuna nasıl aktarabilrim :D

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İtunes le yapacan itunesi indir wifi üzerinden eşleme yapar veya kabloyla herseyi yaparsan tabi kırık kullanmıyorsan jb fln

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya dayı millet ne yazıyo ya doğru bi şekilde anlatın dayı bak şimdi itunese gir orda müzikler var oraya müziklerini sürükle bırak ardından iphone yazan cihazına tıkla ordan cihazından müziklere gel itunnes üzerinden yap telefonundan değil ardından eşzamanla de herşey için bunu yapabilirsin

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] [MENTION=105805]clients[/MENTION] hocam çok sağ olun
bu ip5i alırken uzerınde ekran filmi vardı fabrika cıkısında ben body guard tam gövde koruma aldım hepsini komple mi değiştreyim öndeki ekran filmi kalsınmı?

ya dayı millet ne yazıyo ya doğru bi şekilde anlatın dayı bak şimdi itunese gir orda müzikler var oraya müziklerini sürükle bırak ardından iphone yazan cihazına tıkla ordan cihazından müziklere gel itunnes üzerinden yap telefonundan değil ardından eşzamanla de herşey için bunu yapabilirsin
sağ olasın kayıtsız üye Allah razı olsun :) kısa zamanda kaptım zaten Allaha şükür bir problemim kalmadı eğer olursa size ve forum üyelerine derdimi yanarım zaten :) ilgi ve alaknız için teşekkürler

bu itools [MENTION=105805]clients[/MENTION] türkçe oluyor mu

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi güzel itools demişsiniz de biraz açsanız nasıl oluyor gibilerinden :)

sürekle bırak ile itools dan film rulosuna atılmıyor normal klasore atılabilir başka bir işlemmi uygulamam gerek?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
itools eski versiyonları atıyordu şimdi kısıtlama gelmiş olmalı ilk versiyonlarını bulup dene