Digiturk Kullananlar

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
şimdi ben teledunya hd platformu kullanıyorum ve sadece tuttuğum takımın maçlarını izlemek istiyorum(Galatasaray)...teledunya ile olan sözleşmem bitti sözleşmesiz devam ediyorum kullanmaya..şimdi ben maç izlemek için komple digiturke mi geçsem iyi olur yoksa iki platformu da mı kullanım...digiturkun sitesine girdim ama açıkcası kampanyalardan hiçbişey anlamadım...

1-Ben sadece GS maçlarını izlemek istiyorum,kanal olaraksa ulusal kanallar,spor kanalları(ntvspor yeterli aslında) ve belgesel kanalları(özellikle discovery..ve digerleri) olsun istiyorum ve tabi maç yayını da dahil mümkün olduğunca HD kanal olsun istiyorum...sinema paketi şu bu olmasada olur..şimdi asgari bu şartları sağlayan hangi paket bana uygun ve ayda NET OLARAK ne öderim.Gerekirse teledunyadan çıkıp digiturkle taahhüt falan da yaparım

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bugun lig maclarina uye oldum...yarin baglanacak..yardimlariniz icin tesekkurler!:)tum fenerli arkadaslari Galatasaray maclarina beklerim:)...kizmaca yok..yillar sonra maclari evimin rahatliginda izlicem insallah,ufak bi simardim sorun yok:)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hocam ben digitürk hd bağlattım 2 ay önce lig tv maçlarında bitek fb-gs maçında yayın gitti onuda digitürkplayden izledim diğer maçalrda hiiiiç şifre mifre girmedi hep izliyorum inşallah sezonuda böyle kapatırım :D

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hocam ben digitürk hd bağlattım 2 ay önce lig tv maçlarında bitek fb-gs maçında yayın gitti onuda digitürkplayden izledim diğer maçalrda hiiiiç şifre mifre girmedi hep izliyorum inşallah sezonuda böyle kapatırım :D

Lig tv paketine de uyeysen fb-gs macini neden izleyemedin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
digiturk mu? allah korusun. 1 haftadır digiturk de sorun var. kanalları izleyemiyoruz. servisine ne kadar dediysek de gelip bakmadılar. müşteri hizmetleri ise "biz şikayet kaydınızı aldık size geri dönüş yapacaklar" dedi ne geri dönüş yapan oldu ne de arayan. onun için diyorum digiturkse allah korusun.

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sorun orda üye değilim ama maçları izliyebiliyorum :D sadece o maçı izleyemedim onuda digitürkplay üyeliğimden internetten izledim :D

Hmm uye olmadan o da iyiymis,nasi oluyo acaba..walla bilmiyorum illaki her platformdan bi sikayet geliyor zaten olaya oyle baksak dama anten koyma donemine geri donmemiz gerek.hani pahali parfumler her tende farkli etki ve kalicilik gosterir ya bu tv platformu isi de kurulan salona gore etki gosteriyor olabilir,kimi salonda caz yapar kimi salonda haz yapar.bizim salon kare seklinde ve 25 metrekare..belki iyi olur:) neyse sacmaliyorum bosverin

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
digiturk mu? allah korusun. 1 haftadır digiturk de sorun var. kanalları izleyemiyoruz. servisine ne kadar dediysek de gelip bakmadılar. müşteri hizmetleri ise "biz şikayet kaydınızı aldık size geri dönüş yapacaklar" dedi ne geri dönüş yapan oldu ne de arayan. onun için diyorum digiturkse allah korusun.

valla hocam digitürk bayi benim evin hemen 2 yanında o yüzden servis sıkıntım yok :)