Allahcc Hacklendi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Allah CC hesabı Cyber Warrior isimli hacker grubu tarafından hacklendi.
allahcc-300x147.jpg
Twitter’daki hesabı kapatılan, sonra tekrar sosyal paylaşım sitesine dönen ve 200 bine yakın kişi tarafından takip edilen Allah CC hesabı Cyber Warrior isimli hacker grubu tarafından hacklendi.
Müslümanları rencide ettiği gerekçesiyle zaman zaman eleştirilere muhatap olan Allahcc twitter hesabı, dün akşam saatlerinde hacker saldırısına uğradı. Saldırının ardından Cyber Warrior isimli grup “Toplumun kutsal değerleri ile dalga geçip alay eden terbiyesizin hesabına el konulmuştur” sözleriyle saldırıyı duyurdu. Allah CC hesabından tweet atan grup, hesabı sıfırlayıp, hesaptan atılan tüm tweetleri, takip edilenleri ve takipçileri sildi.
Hacklenen Allahcc yine aynı isim altında başka bir hesapla yoluna devam etmeye başladı. Allahcc hesabı muhafazakarların sıklıkla dikkatini çekerken, Allahcc hesabı ve takipçileri hakkında suç duyurusunda da bulunulmuştu.

http://sozcu.com.tr/allahcc-hacklendi.html

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu hesabı açanda da bunu takip edende de beyin yok.

İyi yapmışlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Aynen aynen... Ben de ayar oluyordum.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
İyi olmuş. Yapanın eline sağlık.
Konu başlığı ne olursa olsun, insanlarla dalga geçenlerden tiksiniyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
twitlerinden biri :@
yine kim bağıra çağıra dua eden. sabah namazını kaldıracağız en son o olacak. uykumuzun içine ettiniz yine ...
neyse değmezsiniz döl israfları sizi :@

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hay Allah razı olsun Cyber Warrior'dan :) devamını bekliyoruz inşaallah.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ne adamlar var şu dünyada..

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şimdi o adamlar hesabı hackleyip sevap kazandıklarını zannederler. Tıpkı facebook ta ayetleri paylaşıp sevap kazandığını düşünenler gibi. Bende Google Earth üzerinden kabeye hacca gidiyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
tepkiye tepki ile karşılık vermek ÇALARAK karşılık vermek ne kadar doğru ve iyi olmuş deniliyor ?
takip etmiyorum yazdıklarına sinir bozucu.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Şimdi o adamlar hesabı hackleyip sevap kazandıklarını zannederler. Tıpkı facebook ta ayetleri paylaşıp sevap kazandığını düşünenler gibi. Bende Google Earth üzerinden kabeye hacca gidiyorum.

birde sizin gibiler var tabi!

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hesabı takip ediyorum uzun zamandır. bu beni daha kötü bir müslüman yapmaz. kaldı ki hesap sahibi kendini haşa allah zannetmiyor sadece işin esprisinde, eğer sizde tweetlere espri gözüyle bakmaz ciddiye alırsanız "adamın öldürülmesine dahi" alkış tutarsınız. bence iyi bir müslüman öncelikle hoşgörülü olmalıdır. beğenmediğiniz hiç kimseyi zorla takip etmiyorsunuz, yada beğenmediğiniz diziyi zorla izlemiyorsunuz. ama biz bir twiter kullanıcısını hackleyerek yada beğenmediğimiz dizinin kapatılması için baskı yaparak din adına bişeyler yaptığımızı sanıyoruz. halbuki herkesin düşüncelerine ve fikirlerine saygı göstermeyi hoşgörü göstermeyi öğrenmemiz gerekiyor. iyi bir müslüman insanları sadece yaradandan ötürü sevebilmeli, fikirlerini sevmesede tahammül edebilmelidir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hesabı takip ediyorum uzun zamandır. bu beni daha kötü bir müslüman yapmaz. kaldı ki hesap sahibi kendini haşa allah zannetmiyor sadece işin esprisinde, eğer sizde tweetlere espri gözüyle bakmaz ciddiye alırsanız "adamın öldürülmesine dahi" alkış tutarsınız. bence iyi bir müslüman öncelikle hoşgörülü olmalıdır. beğenmediğiniz hiç kimseyi zorla takip etmiyorsunuz, yada beğenmediğiniz diziyi zorla izlemiyorsunuz. ama biz bir twiter kullanıcısını hackleyerek yada beğenmediğimiz dizinin kapatılması için baskı yaparak din adına bişeyler yaptığımızı sanıyoruz. halbuki herkesin düşüncelerine ve fikirlerine saygı göstermeyi hoşgörü göstermeyi öğrenmemiz gerekiyor. iyi bir müslüman insanları sadece yaradandan ötürü sevebilmeli, fikirlerini sevmesede tahammül edebilmelidir.

Allah'ın dünyevi bir materyal olarak ele alınıp bu olaya hoşgörü gösterilmesini beklemek ancak bir cehalet göstergesidir. "işin espirisi" olayında sınır tanımayan ateist karikatürist zihniyetin yıllarca ortaya koyduğu bilinçli çabanın ürünü bunlar. bunlar sayesinde cahil geçlik için artık manevi saygı hak eden hiç bir şey yok. ana, bacı, vatan, din, kitap, Allah hiç fark etmez. vur patlasın çal oynasın.

Reaksiyon puanı
31
Senin hoşgörünü sevsinler zihniyete bakarmısınız.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
birde sizin gibiler var tabi!
Kuran'ı bir kere bile açıp okumadığı halde "Ben müslümanım" diye ortalıkta dolaşan adamlar var. Facebook ta twitter da "Ben ayet yazıyım Allah da sevap yazsın" mantığıyla ayetler paylaşan, din düşmanı siteleri hackleyen adamlar var. Dışarıda gider karı kıza bakar, yalan söyler, yolda bulduğu cüzdanı cebine atar sonra birisi dinine laf edince birden "dindar" yönü ağır basar. Siteyi hackleyinde "şimdi ne sevap kazanmışızdır yav" diye pişkin pişkin sırıtır. Daha kendi kitabınızı açıp okumuyorsunuz sonra sağda solda ayetler paylaşıp kendinizcr sevap kazandığınızı zannediyorsunuz. Bu mudur sizin müslümanlığınız?

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3

hoşgörü güzel birşeydir. Fakat insanların inandıkları değerlerle alay edip dalga geçmek hoşgörülecek bir konu değildir. Şöyle düşünün sizinde değer verdiğiniz inançlarınızla veya kişilerle alay edilse yinede hoşgörülü olurmusunuz?

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kuran'ı bir kere bile açıp okumadığı halde "Ben müslümanım" diye ortalıkta dolaşan adamlar var. Facebook ta twitter da "Ben ayet yazıyım Allah da sevap yazsın" mantığıyla ayetler paylaşan, din düşmanı siteleri hackleyen adamlar var. Dışarıda gider karı kıza bakar, yalan söyler, yolda bulduğu cüzdanı cebine atar sonra birisi dinine laf edince birden "dindar" yönü ağır basar. Siteyi hackleyinde "şimdi ne sevap kazanmışızdır yav" diye pişkin pişkin sırıtır. Daha kendi kitabınızı açıp okumuyorsunuz sonra sağda solda ayetler paylaşıp kendinizcr sevap kazandığınızı zannediyorsunuz. Bu mudur sizin müslümanlığınız?

herkes başkasını kendi gibi sanar diye bi söz var tam oturmuş buraya sanki..

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
"Aman Tanrım" diye bir film vardı, acaba o film gösterime girdiğinde yine benzer tepkiler göstermiş miydiniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
"Aman Tanrım" diye bir film vardı, acaba o film gösterime girdiğinde yine benzer tepkiler göstermiş miydiniz?

orada tanrı konu edilmiş. yani hristiyanların önce öldürüp, sonra insan şekline giren yaratıcı diyerek tapınmaya başladığı hz.isa'ya uydurulan ünvan. Allah değil.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] girmeyin şunlarla tartışmaya. Cevapsız bırakın. Boşuna nefesinizi harcamayın.

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
orada tanrı konu edilmiş. yani hristiyanların önce öldürüp, sonra insan şekline giren yaratıcı diyerek tapınmaya başladığı hz.isa'ya uydurulan ünvan. Allah değil.
Yani? Söylemek istediğinizi tam anlayamadım. O filmde de Allah'ın yerine geçen bir kişinin O'nun ilahi kudreti ile yaptıklarını esprili bir dille anlatması konu ediliyordu. Yani bana kalırsa twitter hesabını kullanan kişi ile aynı şeyi yapıyorlardı.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bizim gibi dinine sahip çıkmayan bir ülkü var mıdır? Acaba.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Filmi izlemediğiniz açıkça görülüyor. O filmde İsa' ya dair hiçbir şey yoktur. Bruce hayatında sürekli aksilikler yaşayan ve bu yüzden Tanrıya (yabancı filmler Türkçeye çevrilirken genelde "Allah" kelimesi kullanılmaz. Ayrıca "Tanrı" kelimesinin Hristiyanlıkla ilgili yoktur. Allah'ın birçok ismi vardır: Mevla, Halik, Hüda… Bakın Türk Dil Kurumu nasıl tanımlamış: Kâinatta var olan her şeyi yaratan, koruyan, tek ve yüce varlık) isyan eden bir kişidir. Birgün Tanrı onu yanına çağırır ve "Madem benim işimi yapamadığımı düşünüyorsun. Sen Tanrı olda görelim" diyerek tüm güçlerini ona aktarır. Filmin konusu budur.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yani? Söylemek istediğinizi tam anlayamadım. O filmde de Allah'ın yerine geçen bir kişinin O'nun ilahi kudreti ile yaptıklarını esprili bir dille anlatması konu ediliyordu. Yani bana kalırsa twitter hesabını kullanan kişi ile aynı şeyi yapıyorlardı.

Allah ın yerine değil tanrının yerine geçen birini anlatıyor. arada uçurum var ama göremiyorsunuz sanırım.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Cyber Warrior kaş yapayım derken göz çıkarmış bu hesabın savunulacak yani yok tabi dini değerlere bu şekilde hakaret edilmesi hiç hoş değil her din için geçerli bu inanmıyorsan da saygı göstermek zorundasın hesabı eklemiş hesap yeniden takipçileriyle birlikte aktif edilmiş hesaba bir şey olmadığı için cyber warrior engin bilgileriyle hesabın güzel bir reklamını yapmış oldu dolaylı da olsa

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Filmi izlemediğiniz açıkça görülüyor. O filmde İsa' ya dair hiçbir şey yoktur. Bruce hayatında sürekli aksilikler yaşayan ve bu yüzden Tanrıya (yabancı filmler Türkçeye çevrilirken genelde "Allah" kelimesi kullanılmaz. Ayrıca "Tanrı" kelimesinin Hristiyanlıkla ilgili yoktur. Allah'ın birçok ismi vardır: Mevla, Halik, Hüda… Bakın Türk Dil Kurumu nasıl tanımlamış: Kâinatta var olan her şeyi yaratan, koruyan, tek ve yüce varlık) isyan eden bir kişidir. Birgün Tanrı onu yanına çağırır ve "Madem benim işimi yapamadığımı düşünüyorsun. Sen Tanrı olda görelim" diyerek tüm güçlerini ona aktarır. Filmin konusu budur.
Neyse film kitap site sosyal paylaşım hesabı hepsi aynı halt işte siz neyi savunuyorsunuz kii??..

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Allah ın yerine değil tanrının yerine geçen birini anlatıyor. arada uçurum var ama göremiyorsunuz sanırım.
İnanın hiç bir şey anlamadım. Allah sanıyorum Arapça olsa gerek, Tanrı ise Tengri sözcüğünden türemiş Türkçe bir sözcüktür. İnsanları bir de Allah ve Tanrı yazıyorlar diye ayırmaya kalkmayın lütfen. Asıl doğrusu eğer öz Türkçe konuşup yazacaksak Tanrı'dır.
Sayın mod.lardan konunun kapatılıp kaldırılmasını rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...