KKTC'deki Türkiye karşıtı iki sendikanın siteleri hacklendi

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
KKTC'deki Türkiye karşıtı iki sendikanın siteleri hacklendi

hack.jpg

Türk hacker grubu Cyber Warrior'a bağlı Akıncılar hacker grubu tarafından Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) ile Kıbrıs Türk Memurlar Sendikası'nın (KTAMS) resmi internet siteleri saldırıya uğradı. Sendikaların sitelerine "Türkiye ve Başbakan Erdoğan hakkında haksız yere sürekli protesto yapmayın" şeklinde yazı yazıldı.

Hacklenen sitelerin Türkiye'yi karalayan ve bu karalama sonucunda Rum tarafına malzeme sunan kurumlar olduğunu savunan siber saldırganlar, Türkiye'nin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan haksız protestoların ardında bu kurumların olduğunu iddia etti. Akıncıların açıklamaları şu şekilde devam etti, "Belirttiğimiz açıklamaların dışında bu kurumlar daha önceden densizlikte ileri giderek Türkler için; "tavşanlar bile bu kadar hızlı üreyemez" demişlerdi. Bu yüzdendir ki Cyber-Warrior olarak Türkiye'ye yapılan bu karalama çalışmalarına ve söylenen çirkin sözlere tepkimizi sendikaların sitelerini ele geçirerek koyduk. Şu bilinsin ki bugüne kadar Türkiye'ye yapılan hiçbir Çirkin hareket ve söz karşılıksız kalmamıştır ve kalmayacaktır."(CİHAN)

web kaynağı Zaman

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
O değilde beni en çok üzen KKTC'nin hâlâ tanınmaması. Hayır arkadaş filistin olayında elimizden geleni ardımıza koymuyoruz , suriye de sorunlar çıktı yine sınırlarını açan biz . Ulan bir gün de biri bize yardım etsin eğer kötü bir günümüz olsun var yha o ülkelerden birinin dahi bize bakacağını zannetmem. Sadece arap ülkeleri değil güney kore , gürcistan da ermenistanda , kazakistanda , özbekistanda. Artık kimseyi umursamadan yolumuza bakmalıyız yardım ettiğimiz ülkeler iki gün sonra kendi menfaati için satıveriyor bizi .
Ama bana bu toprakların öğrettiğine göre de yardım etmeliyiz insanlığmızdan ötürü. Ama şimdi bir şu ermenileri zamanında öldürseydik bi güzel ya da ne biliyim cengiz han gibi çıkartsaydık bir ordu avrupaya sonra bakalım sesleri çıkıyormuydu. Ama biz insanlık yaptıkça iftiralar , yalanlar havada uçuşuyor.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kibris Türk cumhuriyetinde bize karsi yürütülen Isgalci politikasi gün gectikce genis bir kitle kazaniyor...Daha bilmiyorlarki Makaryos yakiyordu yikiyordu kursuna diziyordu hatta tecavüz ettririyordu enosis askerlerine ha bu demek degildirki bize itaat etsinler ama gecmisini unutanin gelecegi olmaz....Girnede bir kac muzeye gitsinler dedelerinin ceset resimlerini görsünler bakayim fikirleri aynen devam edermi bize karsi isgalci diye....

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Enosis gibi bir teror örgütü var ama dünyanın bundan haberi yok. Ama dur aslında bu bizim suçumuz bırakın balkanlar da orda burda gördüğümüz mezalimi daha 30 , 40 yıl önce kıbrıs harekatı olmadı mı ?? Hala o kıbrıs harekatının şahitleri yaşıyor . Hepimiz birer şahitiz. Ama gelin görün ki o kadar unutkanız ki(! belki de umursamazlık) dünya kıbrıs topraklarına yapılan saldırın yasadışı olduğunu söylüyor ve çoğu kişi böyle düşünüyor. Kimse anlatmamış ki bilgilendirmemiş ki enosis ne . Ama var yha o kıbrısın tamamını almasını da biliriz tüm dünya karşı olsa da çünkü kıbrıs bizim hakkımıdır doğru olan budur .

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Almak bir sey degil...Kibris baris harekatinda 1974 aliniyorduda yalniz geri cekilin emri verildi yeter bu kadar denildi geri cekildik okadar...Simdi ayni yillarda biraz sonrasinda Avrupanin göbeginde ASALA denen terör örgütü üredi Diplomatlarimiza karsi yapilan saldirilar sonucu bir cok vatan evladi sehid edildi..Sen ne yi neye anlatmaya calisiyorsun..Onlar desteklediklerini bilmiyormu biliyor ama kabul etmiyorlar..Mesela ben bir örnek daha vereyim Almanyadaki Naziler neonaziler suankiler siz saniyormusunuz bunlar Türkleri yabanci diye yakmaya öldürmeye tesebbüs ediyorlar..Hayir ALMAN istaihbarati destekli olan bir birim gibi calisiyorlar benim bulundugum yer ana yerleri ha iki kisiysen hayatta yaklasmaz ama tek yakalarsalar sana saldirirlar konu dagildi kusura bakma anlatmak istedigim su Avrupa V.S gibi ülkeler bunlarin arkasindalar yani bizim bilmedigimiz cok ama cok derin islerde yok degil ha PARANOYA gibi görünebilir düsüncelerim ama benim görüsüm bu...

Biraz daha farkli bir cografyadan bahsedeyim Iran Irak savasi kac yil sürdü 8 yil niye kimlerin kiskirtmasiyla Amerika Iragi kiskirtti Rusya Irani kiskirtti bir birlerini kirdirdilar iki devleti ama basindaki aptallar bunun farkinda bile degildi..Ayni sekilde S.S.C.B simdinin Rusyasi oyillarda kiminle savasti Afganistanla Afganistani kim destekledi Amerika yani mesele ülkeler üzerinden bir birlerinin güclerini test etme meselesi...Kibris farkli bir durum tabi uzun oldu kusura bakmayin...