İstanbul Bilişim' den Iphone 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MBrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar başlıkta da anlaşılacağı üzere İstanbul Bilişim' den 4-5-6 ay taksitle Iphone 5 almayı düşünüyorum. İstanbul Bilişim güvenli midir ? Genpa garantili mi ? Cepkask yaptırırsam ne gibi avantajlarım olur ? Operatöre bağlı almak istemiyorum. Bu yüzden taksitle almayı düşünüyorum. İstanbul Bilişim dışında sanal olmayan taksitle alabileceğim başka yer var mı ?

Değerli yorum ve fikirlerinize ihtiyacım var.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu gün bir asus notebook'u servise bıraktım adamın İstanbul bilişim için söylediklerini buraya yazsam yarın kapımıza mahkeme kağıdı ile dayanırlar.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu gün bir asus notebook'u servise bıraktım adamın İstanbul bilişim için söylediklerini buraya yazsam yarın kapımıza mahkeme kağıdı ile dayanırlar.

Şu ana kadar "sağlam" markettir diye duyumlar aldım ama, açıklar mısın biraz ?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
televizyon almıslar aldıkları model ıle ıcındekı farklıymıs yav :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
1.5 sene önce oradan 116 ekran samsung lcd tv aldım. hatta arakadaşla birlikte gidip birer tane aldık. ikimizde de ne sıkırtı var, ne tıkırtı. canavar gibiler maşallah. :)

hatta arkadaşım pimpirikli olduğu için satış uzmanına alenen sordu. sizin hakkınızda sosyal medayada hep sıkıntılı mağaza olduğu, sakın oradan ürün almayın tarzı yorumlar yazılıyor dedi. adam da dedi ki, onlarca şubesi olan ve devlet denetimlerinden sürekli geçen bir kurumuz. günde binlerce ürün satıyoruz. bozuk ve dandik ürün satsak barınabilirmiydik. adam gayet doğru konuştu.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Cihazlar çalışırken sıkıntı yok olay bir sorun yaşadığınızda karşınıza çıkıyor bilginiz olsun ürün alırken kesinlikle a markası b markası türkiye distiribitörü garantisi olup olmadığını sorun hatta sormakla yetinmeyin garanti belgesinden kontrol edin.

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım samsung s3 aldı.bir sıkıntı yaşamadı.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Biraz daha araştırayım o zaman. İki arkadaş almayı düşünüyoruz. Taksit seçenekleri iyi çünkü. Sitesinden garantisiyle ilgili bir bilgiye ulaşamadım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Cihazlar çalışırken sıkıntı yok olay bir sorun yaşadığınızda karşınıza çıkıyor bilginiz olsun ürün alırken kesinlikle a markası b markası türkiye distiribitörü garantisi olup olmadığını sorun hatta sormakla yetinmeyin garanti belgesinden kontrol edin.

o konuda hiç bir mağzaya güvenilmez diyebilirim. daha önce konusunu açmıştım. teknosa'dan nokia marka bir telefon almıştım. telefonu baz sorunu nedeniyle teknosaya verdim, onlarda garantiye gönderdiler. 1 hafta sonra nokia t.s beni aradı ve telefonun kamera kısmından su girdiği için açılmadığını söyleyip, yapmak için 100 lira para istediler. para mara vermem, atın çöpe gitsin diyince 50 liraya indiler. istemiyorum dedim ve telefon teknosaya geri geldi. teknosa çağırdı ve bozuk telefonu elime tutuşturdu. Teknosa da bir ton kavga ettim, sizin sokaktaki telefoncudan ne farkınız var, sadece telefona teknik servisle aracılık mı yapıyorsunuz dedim. evet dediler. yani baz sorunu diye gönderdim ve nokia beni alenen dolandırmak istedi. teknosa'da seyirci kaldı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o konuda hiç bir mağzaya güvenilmez diyebilirim. daha önce konusunu açmıştım. teknosa'dan nokia marka bir telefon almıştım. telefonu baz sorunu nedeniyle teknosaya verdim, onlarda garantiye gönderdiler. 1 hafta sonra nokia t.s beni aradı ve telefonun kamera kısmından su girdiği için açılmadığını söyleyip, yapmak için 100 lira para istediler. para mara vermem, atın çöpe gitsin diyince 50 liraya indiler. istemiyorum dedim ve telefon teknosaya geri geldi. teknosa çağırdı ve bozuk telefonu elime tutuşturdu. Teknosa da bir ton kavga ettim, sizin sokaktaki telefoncudan ne farkınız var, sadece telefona teknik servisle aracılık mı yapıyorsunuz dedim. evet dediler. yani baz sorunu diye gönderdim ve nokia beni alenen dolandırmak istedi. teknosa'da seyirci kaldı.

Tekno marketlerin hepsi bu olaya aracılık ediyor ama en azından resmi distiribitör garantili mesela samsun yetkili servisi var bjk de Ekmen Elektronik her gün tüm tekno marketleri gezer servislik ürünleri alırlar tamir eder geri bırakırlar. Farklı bir olay ben önermiyorum ilgili firmayı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben istanbulbilişimden 2 sefer alış veriş yaptım birincisi 3d tv aldım lg yaklaşık 1 buçuk sene oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım tek bir problem oldu hdmı çıkısından ses vermiyordu telefonla destek oldular çözdüm. 2. alışverişimde s3 suan 3 ayındayım hala kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok allah a şükür.

istbil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Şuanda satışını yaptığımız iPhone 5 ürünleri İstanbul Bilişim garantisindedir.Garanti koşulları ve şartları Sanayi Bakanlığının belirlediği koşullar içersin de 2 yıl garantilidir.

İstanbul Bilişim A.Ş.
Müşteri Hizmetleri

musterihizmetleri@istanbulbilisim.com.tr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gempa yada kvk garantisi yok. Bildiğim apple ürünlerinde sadece gempa garantisi ile veren yerler var. Buranın garantisi sadece istanbul bilişim.

tefonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tv de her türlü alışverişi öneririm telefonu bilemiyorum

beroe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Panic.plist ve reset counter donanım hatası veren istanbul bilişimden aldıgım iphone 5 in iade ve yenisiyle degisimi icin hangi evraklarla ve ne kosulda gondermem gerekiyor.Bilgi verirmisiniz? Tsk

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=348717]beroe[/MENTION] tam kutu içeriğini götürsen içinde gelen her evrakla tabi ve arıza formuna panic.plist yazsan yeterli ama ayarlarda tanılar açık olmalı ve restore yapmamalısın telefonu götürmeden önce bu durumda değiştirmeleri şart diye biliyorum çünkü panic.plist hatasının ne yazılım nede parça değişimi ile düzeltilmesi mümkün değil diye biliyorum

beroe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar da tanılar acık,tlf dun yine kapandı 5-6 dk elma logosunda kaldı sonra kendiliginden acıldı, tanılar kısmına baktıgımda tarih ve saatiyle birlikte yine bir ''panic.plist'' hatası vardı. restore etmeden o sekilde bugun kargoya veriyorum umarım istanbul bilisim degisimi yapar. Bende hem apple support daki forumlardan hemde Turkce forumlardan gordugum kadarıyla arıza donanımsal tamiri mumkun degil.