Galaxy SIII Güncelleme Hatası

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta falan oldu kies'le güncellemeye çalışıyorum ancak güncelleme için gerekli olan şeyleri yükledikten sonra hep şu hatayı alıyorum:
gghkq.png

Lütfen yardımcı olun bir türlü jelly bean'e geçemedim ne yapmam gerekiyor?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dostum telefonun ayarlar bölümünde yazılım güncelleştirme kısmına girip ordan kontorol edip yüklesene,, kies ile hiç uğraşma, nalet bir uygulama kies.. sürekli hatalar verir..

ya da yükleyebilieceksen odin ile en son 4.1.1 romu indirip telefonuna kur, yükleme işlemlerini bilmiyorsan forumlarda takip edebilirsin.. çok basittir..

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum telefonun ayarlar bölümünde yazılım güncelleştirme kısmına girip ordan kontorol edip yüklesene,, kies ile hiç uğraşma, nalet bir uygulama kies.. sürekli hatalar verir..

ya da yükleyebilieceksen odin ile en son 4.1.1 romu indirip telefonuna kur, yükleme işlemlerini bilmiyorsan forumlarda takip edebilirsin.. çok basittir..
peki odin ile rom yüklersem telefonun garantisi bozulur mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen öyle rom resmi rom ise garanti sürecini etklemez. Rom Sadece manuel olarak güncelleme işlemidir. Yazılım güncelleştirme ve kies ise otomatik olanıdır.

delletem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom resmi ise hiçbir sorun oluşturmaz diye biliyorum.

sammobilden türkiye romunu indir odin ile yükle kardeşim telefonun garanti dışı kalmaz merak etme... sağdan soldan bulmalarla uğraşma sammobildekiler kesinlikle yasaldır tavsiyem ordan indir...

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
peki odin ile rom yüklersem telefonun garantisi bozulur mu?

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 al kardeşim buradan istediğin galaxy s3 , 4.1.1 romunu indirio ODİN ile telefonuna güvenli bir şekilde yükleyebilirsin..istediğin ülkenin romu mevcuttur..

sitedki tüm romlar official romlardır.. yani samsungun kendi orjinal kies yazılımlarıdır..

bunlardan istediğini yükle telefonun granti dışınada çıkmaz..

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 al kardeşim buradan istediğin galaxy s3 , 4.1.1 romunu indirio ODİN ile telefonuna güvenli bir şekilde yükleyebilirsin..istediğin ülkenin romu mevcuttur..

sitedki tüm romlar official romlardır.. yani samsungun kendi orjinal kies yazılımlarıdır..

bunlardan istediğini yükle telefonun granti dışınada çıkmaz..
son bir soru, bazı yerlerde bu şekilde yükleyince imei siliniyor diyorlar dogru mu?