Soru En son hangi filmi izlediniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Batman dark knight rises filmini izledim 1080p bluray olarak beğendim 10/8 verebilirim. Senaryo olarak çokta iyi değildi malesef ama yönetmen iyi iş çıkarmış.

filme ben de 8.5 verdim ve her fırsatta büyük bir işin altına imza attıklarını vurgularım lakin aklıma filmdeki şöyle bir komedi durum düştü. kötü adamların şehri havaya uçurma planlarında şehirden kaçıp kendi canlarını kurtarma gibi bir dertleri yoktu ve sanki şehir onların olacakmış gibi canla başla hep beraber patlamak için mücadele veriyorlar:D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
inception.jpg

Nolan mükkemel ötesi bi film yapmış yahu :D
10/10

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
inceptionu 2 kez izledim yine bi şey anlamadım filmden :)

2lag9ps.jpg

Öncelikle itiraf etmeliyimki 2.defa bir filmin dublajını beklediğim için çok ama çok pişman oldum uzun zamandır böyle temposu düşmeyen bir film izlememiştim.
Amerikan sinemasının çok yakında üstünlüğü sona erecek gibi uzak doğu ve endonezya sineması son zamanlarda ortalığı kasıp kasmaya devam ediyor en iyi örneklerinden biride the raid olmuş.
Dövüş sahnelerinin gerçekçiliğinden bahsetmiyorum bile koltuğa yapışıp kalacağınızdan hiç şüpheniz olmasın kısacası aksiyona doyacaksınız
Bir şeye daha değinmek istiyorum özellikle filmin başlangıcı çok şaşırtıcı beklemediğim bir olaydı:)
10/8.7

şu filmi bi izleyemedim gitti her yerde karşıma çıkıyor

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
filme ben de 8.5 verdim ve her fırsatta büyük bir işin altına imza attıklarını vurgularım lakin aklıma filmdeki şöyle bir komedi durum düştü. kötü adamların şehri havaya uçurma planlarında şehirden kaçıp kendi canlarını kurtarma gibi bir dertleri yoktu ve sanki şehir onların olacakmış gibi canla başla hep beraber patlamak için mücadele veriyorlar:D
ek olarak köprüye doğru bir koşuşturma vardı.
onca insan hınca hınç koşuyor ama kaldırımdan giden bir kişi yoktu :D hepsi yolu hizalamış Allah ne verdiyse koşuyorlardı.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dağ

10/9 veriyorum. Ufuk Bayraktar başrolde diye gitmiştim fakat her açıdan memnun kaldım filmden, oyunculuklar iyiydi konu güzeldi. Şunu da belirtmekte fayda var filmin konusu tam olarak Türk askeri ve pkk çatışması değil. Yolları kesişen 2 askerin macerası yansıtılmış ve askerlikten önce ki yaptıkları geri dönüş yapılarak aktarılmış seyirciye. Askerlik psikolosini de yansıtmışlar. Gidilesi bir film

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
HQSve.jpg

Powder (1995)

Başlangıcı çok iyiydi ve filmin bütünü için umut vericiydi ama gelişme ve sonuç kısmında malesef umduklarıma cevap veremedi. halbuki başlangıçta "the perfume" tarzı bir film ile karşı karşıya olduğum hissine kapılıp, heyecanlanmıştım.

Kendisi ile dalga geçen çocuklar meselesini bir türlü aşamayıp, filmin bütününde "bir basamak" olarak geçilecektir diye düşündüğüm bu kısımlarda, filmin tamamının geçmesi ve bitmesi açıkçası üzdü beni. Sağlam ellerde kaliteli bir yapım olabilirmiş. 7.2/10

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Dağ

10/9 veriyorum. Ufuk Bayraktar başrolde diye gitmiştim fakat her açıdan memnun kaldım filmden, oyunculuklar iyiydi konu güzeldi. Şunu da belirtmekte fayda var filmin konusu tam olarak Türk askeri ve pkk çatışması değil. Yolları kesişen 2 askerin macerası yansıtılmış ve askerlikten önce ki yaptıkları geri dönüş yapılarak aktarılmış seyirciye. Askerlik psikolosini de yansıtmışlar. Gidilesi bir film
Bugün bende izleme fırsatı buldum . izlenmesi gereken bir film bence de .Oyunculukta güzel ; oldukça doğal bir film :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bugün bende izleme fırsatı buldum . izlenmesi gereken bir film bence de .Oyunculukta güzel ; oldukça doğal bir film :)

Aynen filmdeki karakterler hiç de yabancı olduğumuz karakterler değil, gerçekler içten yansıtılmış.

Ayrıca az önce de izlediğim "Başka Dilde Aşk" filmini de bütün aşk filmi sevenlere önermeyi bir borç bilirim ;)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Eşkiya
izlemek için geç kaldığım iyi bir yapım.final bölümü çok çok iyiydi.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bende türk filmleri izlemem ama aksiyon konusunda iyi olmaya başladık

Ejder Kapanı
Labirent

kesinlikle izle
Her yapımı iyi olmasa da Türk yapım iyi filmlerimiz de pek az sayılmaz , ama dediğin filmleri beğenmedim ben önerin için teşekkür ederim. :)
geçenlerdede pardon u izlemiştim o da oldukça iyiydi.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Her yapımı iyi olmasa da Türk yapım iyi filmlerimiz de pek az sayılmaz , ama dediğin filmleri beğenmedim ben önerin için teşekkür ederim. :)
geçenlerdede pardon u izlemiştim o da oldukça iyiydi.

İzledinde mi beğenmedin ?

Reaksiyon puanı
31
pM8UC.jpg

The raid filmindeki dövüş sahnelerinin gerçekçiliğini görünce bu filme ancak 10 dakika sabredebildim can havliyle nasıl kapattığımı hatırlamıyorum..:hammer:

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Baskın ve Faster(adıyla alakasını bulamadım ama neyse).

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
The Dark Knight

Yine ve yeniden :D
Ölmeyeydin de bu günleri göreydin Heath Ledger :(

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Türk filmi diye küçümsemek değilde sadece ilk 5 dakikasına bak Cüneyt Arkın abimiz bile bundan gerçekçi dersin :)

The raid filminde dövüş sahneleri gerçekten harika acayip sahneler var filmde:) Filmin başında ben de çok şaşırdım:)
Alıntıyı böyle yapmak zorunda kaldım.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
The-Bourne-Legacy-poster-2.jpeg

the bourne legacy
beklediğim kadar hiç iyi değildi.kendini izlettiren uzun bir süre ne oluyo burada diye anlayamaya çalıştığım bir film oldu.
olay basit adamları haplamışlar , anti-virüs ile kurtulmaya çalıştı olay bundan ibaret...
/daha önceki 3 bourne filmini beğenerek izlemiş biri olarak bu filmi pekte iyi bulduğumu söyleyemiyorum.../

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
the bourne legacy
beklediğim kadar hiç iyi değildi.kendini izlettiren uzun bir süre ne oluyo burada diye anlayamaya çalıştığım bir film oldu.
olay basit adamları haplamışlar , anti-virüs ile kurtulmaya çalıştı olay bundan ibaret...
/daha önceki 3 bourne filmini beğenerek izlemiş biri olarak bu filmi pekte iyi bulduğumu söyleyemiyorum.../

Spoiler denen bir şey var hacabi, gitti caanım hevesim ://

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Spoiler denen bir şey var hacabi, gitti caanım hevesim ://
:D hocam konuyu söyledim sadece
20. dakkada zaten anlaşılıyor.ben hiç okumadan direk jeremy'i yeni jason bourne olarak baktığımdan baya karışık geldi :)
izleyebilirsin aksiyon sahneleri iyi.filmde iyi ama serinin kötüsü diyebilirim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de bugün indirdim bunu, izlerim ya.Eskiden spoiler mi varmış :P

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
:D hocam konuyu söyledim sadece
20. dakkada zaten anlaşılıyor.ben hiç okumadan direk jeremy'i yeni jason bourne olarak baktığımdan baya karışık geldi :)
izleyebilirsin aksiyon sahneleri iyi.filmde iyi ama serinin kötüsü diyebilirim.

İzlemicem işte banane, küstüm işte :P

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Abraham-Lincoln-Vampire-Hunter-Poster-Wallpaper-600x375.jpg

Abraham Lincoln Vampire Hunter

Süper bir filmdi tavsiye ederim..