@pesimist abi şu karışımın tarifini banada versende bende kurtulsam şu gripten![]()
Bunları kaynatıyormuyuz? abi bu arada zehirlenirsem sorumlu sensinTarifi yazıyor zaten ilk mesajımda![]()
Buarada dilim hafiften uyuşuyor![]()
Bende televizyona çıkarsam şaşırmayın tabi benim o derece değil[video=youtube;a16C4Iq-r64]http://www.youtube.com/watch?v=a16C4Iq-r64[/video]
![]()
![]()
Bende televizyona çıkarsam şaşırmayın tabi benim o derece değil![]()
Adminlerden biri adıma bardak yaptırmadiki kullanıyımBizim moderatörler görsün bunu işte![]()
Ama sizi sorumlu tutarımHadi öyle olsun.:laugh:
Kör oldum galiba ne var ordaBizim moderatörler görsün bunu işte![]()
Kör oldum galiba ne var orda![]()
o kadar kestim biçtim ödülü bu mu olacaktıZuahahahaHiç güleceğim yoktu
![]()
İyi olur aslında yaa bende hastayım kaç gündür bende atlatamadım.Teşekkürler isterseniz sizede birtane hazırlıyım![]()
Yöneticiler linuxta niye etiketlendiğinde bildirim gelmiyor![]()
ben içtim daha kötü oldum 1-2 dk işe yaradı sadeceİyi olur aslında yaa bende hastayım kaç gündür bende atlatamadım.
Ses tonum değişik çıkıyor.. Şu Pesimist in atom bombasından bi parçada biz alsak düzelir miyiz acaba??..![]()
sipariş listesine eklendiniz?o bardaklardan bende ıstıyorum ama wolkhy yazsın sadece
abi okul panosuna yazacam ama enerji patlaması olur diye korkuyorumİçin, içmeyenlere içirin..![]()
tamam en yakın zamanda eklerimYaz sen yaz süper olurHatta panonun fotoğrafını çek buraya koy. Bekliyorum.