- Reaksiyon puanı
- 177
Abey geçmiş olsun da bardağı görünce bi şey oldu şimdi bende, bi kıpırdanma falan

Sağolun arkadaşlar...
Bakınız zımba gibin oldum![]()
Bakınız dedim ama fotomu koyamayacağım şimdi heheh
![]()
android3 bardağı napıcan. üzerinde pesimist yazıyor![]()
Samsung 50 bin kılıf dağıttı siz de bardak dağıtın :QWD:QWbiz de bardak istiyoruz duyun sesimizi yönetim![]()
@pesimist
eski kız arkadaşımı hatırlattın bana. hastalandığımda zorla içirirdi bana bu karışımın aynısını. ağlamaklı oldum tşkler.
ikisinin yeri çok farklı şimdi. zaten anne ve eşi aynı kulvarda yarıştıran erkeğin dünyası zindan yaşamı ızdırap demektir. o başka o başka, karıştırmayalım lüffen.insanoğlu nankör işte. anası 25 yıl boyunca hastalandığında çorbasını yapar, atletini değiştirir, başından ayrılmaz. elin kızı 1 tane sallama çay yapınca kıymetli olur.![]()
ikisinin yeri çok farklı şimdi. zaten anne ve eşi aynı kulvarda yarıştıran erkeğin dünyası zindan yaşamı ızdırap demektir. o başka o başka, karıştırmayalım lüffen.
hayır beni anlamıyorsunuz. ayrıca o sallama çay değil, yüz yılın buluşu bi karışım. vakti zamanında ben de @pesimistin yaptığı gibi isim takmıştım ona. yalnız hatırladığım kadarıyla o isim atom'a nazaran daha spesifik kendine has orjin bi isimdi. hem faideli hem kalekterli bi karışım olması bir ismi hak edecek değerde olduğunun kanıtı. gel gelelim bu muhteşem nimete sallama çay dersek haksızlık etmiş oluruz. nitekim manitu eski manitum olabilir ama yaptığı şey gerçek sevginin ürünüdür. amma velakin işin aslı öyle değildir, kız gitti öpücükte gitti :/sallama çayı tercih ediyorum diyorsun yani![]()
Ben olsam dava açardımBir de benim gibi foto çekmeye imkan bulamadan eline paramparça kupa ulaşan var.![]()