LG Nexus 4 ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BtRc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Google play üzerinden satışa sunulan nexus4 299dolar olarak gözüküyor bir yandanda Galaxys3 ve Iphone ile rakip gösteriliyor bu telefonun bu kadar ucuz olma sebebi nedir neden diğerleri ile rekabet içerisindeyken bu kadar ucuza satılıyor bu telefon.ve telefonu alan arkadaşlar memnun kaldılarmı ? verceğimiz paraya değer bir telefonmu son olarakda bu telefon 4 aralıkta türkiye'ye gelicek deniyor türkiye'ye geldiğinde fiyatı tahminen ne olur ? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler :)

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nexus4 hakkında bilgi sahibi olan yokmu arkadaşlar en ufak bir cevap bile beni tatmin edebilir yardımlarınızı esirgemeyin lütfen ne kadar bilgi biliyorsanız cevap verin ya :=) :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Nexus 4 güzel telefon.S3 ve iPhone 5'ten daha iyi. :)
Fiyat olarak bence 1800-2000 arası olur. :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bence 1800-2000 değilde 1400-1600 arası olur

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiye fiyatı 2000 tl ye yakın bir fiyat olacaktır, nedeni ise LG google dan daha pahalıya satacağı belirlendi telefonu.

Telefona gelinirse pek fazla yorum yapılamaz, Tarasım, performans, Nexus güncelliğiyle beraber bence harika bir telefon olmuş. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun ucuz çıkması tamamen google 'ın politikası. Google'ın amerikada birçok yere bedava internet dağıttığı biliniyor. insanlığa faydalı olmaya çalışıyorlar.
fiyat konusunda vergiler mergiler dahil normalde 1100 tl ye satılması gerekiyor ama fiyat şişirmekte üstümüze olmadığı için uçabilir fiyatlar..
birde dikkat edilmesi gereken bir konu Google 299$ a satacak ama LG, 500 küsür dolara satacağını duyurduğu söyleniyordu.

Google Play üzerinden türkiye'den alırsak daha da ucuz olacağını düşünüyorum

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Pardon da 299$ olan telefona burda ne diye 1800 2000 fiyat biçiyorsunuz ki? Eminim fiyat belirlenmesine bizim bu telefonlar hakkında fahiş fiyatlar yazmamız çok etki ediyordur.
Adamlar hımm kullanıcılar 1800den bekliyor, e iyi 1900den satalım o zaman. Nasıl olsa 50ye 100ye bakmaz derler...

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir önceki Nexus cihazı olan Galaxy Nexus Media Marktte 999 TL indirimli olarak satılıyor Nexus fanatiklerine duyurulur ...

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar peki bu google play üzerinden alışveriş nasıl oluyor bunun hakkında geniş çaplı bilgisi olan varmı ?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim fakat kaliteli olacağı kesin.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sadece Türkiye değil çoğu Avrupa ülkesinde de sadece LG satıyor telefonu. fiyatı da 500 € civarı

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
özellikleri iyi ama incelemede de gördük multimedia özellikleri hiç parlak degil müzik deneyimi malzeme kalitesi kamerası beklenenin altında ama yigidi öldür hakkını yeme demişler teknik özellikleri güzel :)

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kamerası 530TL fiyatındaki bir tele göre iyi fakat lumia 920 Iphone ile karşılaştırıldığında kamera kötü ama arada uçuk bir fiyat farkı var bu çok normal diye düşünüyorum.Türkiyeden alınacak eşit fiyatada denk telefonla kıyas olucaksa mesela Bir galaxy w kamerasına oranla çok daha iyi fotolar çekeceğine inanıyorum yanılıyorsam lütfen söyleyin.Kamerayı bu konuda bir tarafa atıyorum multimedia özelliklerine gelince benim için en büyük sorunu yaratacağına inanıyorum yalnız google play ile müziğin sesini arttırabilirsin gibi yorumlar gördüm bunlar ne kadar doğru arkadaşlar şuanda telefonla illgili olarak en büyük sorunum bu ses çıkmicaksa boşuna almiyim bile bunu :(
bu konuda olan bilgilerinizi ve söylentilerin doğru olup olmadığı hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bu arada konuyla ilgilenen arkadaşlarada ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum özetlemek gerekirse multimedia özelliklerini google play den indireceğimiz uygulamalarla düzeltebilirmiyiz özelliklede müzik sesini indireceğim bir uygulamayla arttırabilirmiyiz ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
sdn incelemesindeki sorunlar göz önüne alındığında cihaz 1400 tl'den fazla etmez bence.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefonun 8GB olan modelinin 1399TL olucağını duymuştum, ne kadar doğrudur bilemem. Eğer rootlarsan Beats Audio App'i ile sesi arttırabilirsin. Kamerası kötü değil gayet iyi. Şu anda birtek pil sorunu var. 2100 mah batarya olmasına rağmen firmware sorunu yüzünden batarya az dayanıyor"muş". Onu da zaten çözücekler"miş".

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ucuz olmasının sebebi Google'ın HTC ve Samsung'dan sonra kredisi çok düşük bir marka cihazı satıyor olması. Albeni yaratması için ucuz tuluyor. Türkiye'de de 2000TL'nin dibinde satılırsa çüş derim.

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8GB alınmaz biraz daha fazla verip 16GB almak daha mantıklı gibi duruyor telefon sağlam bir telefon 8GB ile napim müziğime yetmez :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Incelemesini izledikten sonra bu telefondan vazgeçtim.

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon sadece LG üretimi değil googlenin parmağı var işte en ilk android güncellemesine ulaşacak telefon nexus4.

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonu genel olarak tavsiye ediyormusunuz arkadaşlar

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Genel olarak LG tarafından üretilmiş ve en iyi yazılım desteği alacak telefondur.
Telefonun Galaxy Nexus ile kıyaslandığı bir başka eincelemeye de buradan ulaşabilirsiniz

saylon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg mi dedi birisi aman lazım değil gördük çıkardığı (çıkarmadığı) güncellemeleri almayalım canım..

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Pardon da 299$ olan telefona burda ne diye 1800 2000 fiyat biçiyorsunuz ki? Eminim fiyat belirlenmesine bizim bu telefonlar hakkında fahiş fiyatlar yazmamız çok etki ediyordur.
Adamlar hımm kullanıcılar 1800den bekliyor, e iyi 1900den satalım o zaman. Nasıl olsa 50ye 100ye bakmaz derler...
çok naif ve şüphe içerikli yaklaşım. Bilginiz olsun ülkeye girerken zaten fiyatı ikiye katlanıyor ( vergi, harç pul derken ) arkasından bir de bunu getiren, dağıtan, satan ve destek verenler fiyata eklenince hoop fiyat iki buçuk katına çıkıyor. gerisi getiren firmaların insafsızlığı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg mi dedi birisi aman lazım değil gördük çıkardığı (çıkarmadığı) güncellemeleri almayalım canım..

Lg üretimi bir "NEXUS" bu. Yani güncelleme konusunda herhangi bir sıkıntısı olmayacak. Çünkü güncellemeleri LG'den değil Google'dan alacak.

Fiyatı ile ilgili olarak sadece playstore üzerinden 299$'a ve 349$'a satılacak. Bunun dışında satılacak mağazalarda vs. fiyatı LG belirliyor. Avrupa'da 450-500 euro seviyelerinde olacak deniyordu da son halini bilmiyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu telefonu güncelleyecek olan LG değil arkadaşlar.
LG tecrübelerinden yola çıkarak bakmayın. Bu telefon bir Nexus telefonu, bunu güncelleyecek olan Google, ve güncellemeden ziyade zaten yeni çıkacak Android sürümleri bu telefon için çıkıyor olacak.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
çok naif ve şüphe içerikli yaklaşım. Bilginiz olsun ülkeye girerken zaten fiyatı ikiye katlanıyor ( vergi, harç pul derken ) arkasından bir de bunu getiren, dağıtan, satan ve destek verenler fiyata eklenince hoop fiyat iki buçuk katına çıkıyor. gerisi getiren firmaların insafsızlığı.
O konularda zaten bilgim var ama bu firmalar hiç takip etmeyecekler mi siteleri, çaktırmadan bir fiyat belirlemek için geziniyor olabilirler.
Şimdi sizin elinize bu telefon 1400 liraya geldi, 100 lira kafadan siz kâr koydunuz, ama sitelere girip baktınız çıkmayan telefona 1800 2000 demişler. 100den daha fazla kâr etmek istersiniz ve ilk alıcılara o fiyattan satmayı istersiniz bence. Az kâr değil sonuçta bir telefonda. Şüpheli de olsa gelip kimse biz böyle yapmıyoruz diyebilir mi ki?

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Bir Nexus telefonuyla normal bir telefonu karıştırmayın. En önce güncelleme alacak telefonlardan olacak.