LG Nexus 4 yardım edebilirmisiniz

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim suanki cihazim bb 8520 ve bu telefon cok kasiyor ve uygulamalari guzel degil ben simdi nexus 4 almak istiyorum bu telefonda takilma gibi bi sorun olurmu ? Ve ben gunde 3-4 saat oyun oynarim ve 3G hep acik olur ayrica 5-6 saat face vb internette dolasirim sarji ne kadar gider ? Ve telefonun kasasi nasil ekrani arka kapagi saglammi ? Son olarakda kibris veya almanya fiyatini bilen varmi arkadaslar kibristan veya almanyadan alcamda kibrista veya almanyada yasayan arkadaslar bana yardim ederse guzel olur

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar benim suanki cihazim bb 8520 ve bu telefon cok kasiyor ve uygulamalari guzel degil ben simdi nexus 4 almak istiyorum bu telefonda takilma gibi bi sorun olurmu ? Ve ben gunde 3-4 saat oyun oynarim ve 3G hep acik olur ayrica 5-6 saat face vb internette dolasirim sarji ne kadar gider ? Ve telefonun kasasi nasil ekrani arka kapagi saglammi ? Son olarakda kibris veya almanya fiyatini bilen varmi arkadaslar kibristan veya almanyadan alcamda kibrista veya almanyada yasayan arkadaslar bana yardim ederse guzel olur
Konuyu açmadan önce forumdaki konulara dikkat etseydiniz tüm sorularınızın cevabını bulabilirdiniz.Ben yinede cevaplayayım.
Android cihazlar içerisinde en hızlı olanlardan.Sebebi ise saf android ve 2 GB ram kullanması.Telefonda istediğin kadar oyun oynayabilirsin sorun olmaz.Şarjı aşırı kullanımda 1 gün,normal kullanımda 2 gün max.Bataryasıda sabittir 800 dolum ömrü vardır.Kasası sağlamdır,yalnız malzemesi camdır,cam olduğu için de daha iletkendir ve diğer modellere göre biraz daha fazla ısındığı söylenir,ama ısınma tüm akıllı cepler için geçerli kemikleşmiş bir sorundur.Tavsiyem Teknosa'dan alman,fiyatı da 1.200 (16GB)

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sagolun peki ben bu telefonu bi 3-4 sene kullanacagim yani o sure zarfindada takilma gibi bi sorunlar olmaz degilmi cunku ben curve 8520 kullanicisiyim ve telefon gercekten saniye basi kasiyor nexusta boyle bir sorun asla olmaz umarim

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sagolun peki ben bu telefonu bi 3-4 sene kullanacagim yani o sure zarfindada takilma gibi bi sorunlar olmaz degilmi cunku ben curve 8520 kullanicisiyim ve telefon gercekten saniye basi kasiyor nexusta boyle bir sorun asla olmaz umarim
Bu sonuçta insan ürünü hepsinde ufak tefek takılmalar olur ama telefona çok fazla yüklenirseniz kasar normal rootsuz kullanacaksan işini görür.

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben bu rom root islerini bilmiyorum bana soyle bi rom lazim istedigim cekirdegi kapatabilecegim boylece sark sorunu olmayacak boyle bir rom varmi ?