Overclock İle HTC One V Performansı

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba üyedaşlar, uzun zaman sonra tekrar karşınızdayım. :blink: Umarım beni özlemişsinizdir. :cool:
Htc one v biliyorsunuki orta segmentte bir telefon sayılır.Abisine(OneS) ve amcasına(OneX) oranla çok daha düşük denebilir.Ve bu arada pişmanlığımda dile getireyim;1 ay daha bekleseydim eğer ,kuzenini(Desire X) alabilirmişim,Neyse talihsizlik.Şimdi ben bu telefona 4.1.2 Rom attım ve işlemci hızının aralığı "245-1497" çıktı Bende boş durmadım Most Wanted Angry Bird Star Wars Dead Trigger yükledim ve amatör bir videoda overclockun orta segmentteki bir telefonun nasıl büyük oyunlar kaldırabileceğini göstermiş oldum sayılır.Hadi bakalım Videom burada.İlk videom :dil:Bu arada tripotu kendim yaptım isteyen olursa nasıl yapıldığını söyleyebilirim. :) @patientia @aquess1999 @android3

[video=youtube;bjy3iViiaHY]http://www.youtube.com/watch?v=bjy3iViiaHY&feature=plcp[/video]
Buradada Bencmark puanım ;
fzlwc.png
.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Güzel video olmuş.Nice videolara. :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Güzel video olmuş.Nice videolara. :D
Sağol sağol . Yakında her türlü videomu çekiyorum tripot yapımı ,uçak nasıl uçar ,bu bilgisayar neden bu kadar yavaş, aquess nasıl bu kadar online olabiliyor ? gibi :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yalnız o saydığın oyunlar o kadarda büyük sayılmaz :D 1GHz işlemcili 512Mb ram olan bir telefon rahatlıkla açıyor bunları :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
tamam bende bi videolu anlatım yaparım bi tane izinizden geliyoruz :D
Bekliyoruz sabırsızlıkla. :D Hemen etiketle atarsan. :)

yalnız o saydığın oyunlar o kadarda büyük sayılmaz :D 1GHz işlemcili 512Mb ram olan bir telefon rahatlıkla açıyor bunları :)
Her defasında beni ezecek bir şey buluyorsunuz yav. :D
Bikere olsun "harikasın nasıl yaptın aaa" diyebilirsin yalancıktan. :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Her defasında beni ezecek bir şey buluyorsunuz yav. :D
Bikere olsun "harikasın nasıl yaptın aaa" diyebilirsin yalancıktan. :D

:D :D
yanlış anlama seni ezmek gibi bir niyetim yok sonuçta hepimiz forumdaşız niye ezelim birbirimizi :) ama bazen söylemeden de duramıyorum :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hemen yükselmez. :D
Biz filan izledik ya hani.Yarın 4-5 filan olur. :P :D

Tamam abi kızma. :P :D
Hala eziyorlar yav . 100 Filan deyin ben ezilince kötü oluyorum hatta az önce videom silindi başka bir tane :D Kamerayla çekmiştim ya of :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar bu arada benim yanlışlıkla sildiğim videoda angry bird filan oynamıştım jeton yeni düştü.Yani bu videomda gösteremedim nasıl oynandığını bidahakine :) Yani az sonra çekecek olduğuma :D

Yerlerdeyim [MENTION=259893]Strake[/MENTION] :D :D

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yavaş geldi bana. Desire Z yozgatlı romuyla bile bundan daha hızlı çalışıyor. cm10 kurucaktım bunu görünce vazgeçtim :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bu arada benim yanlışlıkla sildiğim videoda angry bird filan oynamıştım jeton yeni düştü.Yani bu videomda gösteremedim nasıl oynandığını bidahakine :) Yani az sonra çekecek olduğuma :D

Yerlerdeyim @Strake :D :D
hesabımı bile kapatmayı düşündüm :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18