S3 Garanti

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar ay sonunda Almanya'dan S3'üm gelicek.Bir şey duydum size sormak istedim eğer doğruysa süper olucak.Almanya'dan gelen S3 için garanti Almanya dışında geçerli oluyor mu?Yani Türkiye'de garantisini kullanabiliyor muyuz yada kullanıyorsak hangi işlemleri yapıyoruz ve garantisini geçerli kılıyoruz?Şimdiden teşekkürler.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Avrupa cihazların Uluslararası 1 yıl garantisi vardır.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Yani hiç birşey yapmadan 1 yıl Türkiye garantisi mi var bu telefonun?Yanlış mı anlamışım.

Evet.Zaten cihazın gelince kutusuna bak.Kutunun üstünde parlak bir etikette ingilizce "1 Year International Warranty" yazar.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler yani telefona bir şey oldugunda 1 sene içerisinde samsung servislerinden yararlanabilecegim demekki çok teşekkürler.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bazi parcalarin degisimi garanti altina girmiyor diye biliyorum ve aldigin S3 te kutudan cikar cikmaz donanimsal veya yazilimsal bir sorun olursa bire bir degisim yapma imkanin olmadigini okumustum.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bazi parcalarin degisimi garanti altina girmiyor diye biliyorum ve aldigin S3 te kutudan cikar cikmaz donanimsal veya yazilimsal bir sorun olursa bire bir degisim yapma imkanin olmadigini okumustum.

Arkadaş cihazı kutusunu açıp kontrol etsin mi yani dokunmatigine kamerasına felan baksın mı kurcalasın mı biraz?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben de almanyadan mediamarktan aldim, telefonu saticinin onunde actim ve kontrol ettim, saticiya telefonu sigortalatmak istedigimi soyledim, bazen kendileri soyluyor, telefonu sigortalatmak istiyor musunuz diye, yillik 76 euro, hic bir sey degil, kafan rahat hic degilse, onceki telefon kirildi, yenisini verdiler hemen, sigorta yaptirmayi dusun derim, uluslararasi garanti kac yil olursa olsun kullanici hatasindan olusan zararlari karsilamiyor,sigorta ise ben dusurdum demedikten sonra her turlu umasrafi karsiliyor.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de almanyadan mediamarktan aldim, telefonu saticinin onunde actim ve kontrol ettim, saticiya telefonu sigortalatmak istedigimi soyledim, bazen kendileri soyluyor, telefonu sigortalatmak istiyor musunuz diye, yillik 76 euro, hic bir sey degil, kafan rahat hic degilse, onceki telefon kirildi, yenisini verdiler hemen, sigorta yaptirmayi dusun derim, uluslararasi garanti kac yil olursa olsun kullanici hatasindan olusan zararlari karsilamiyor,sigorta ise ben dusurdum demedikten sonra her turlu umasrafi karsiliyor.

Teşekkürler öneriniz için.