S 3 güncelleme sorunu ve şarj aleti sorunu

yoldash48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Telefonu alalı 2 gün oldu 2. el aldım. Temiz 1 ay olmamış daha. Sorunlarım şu:
1. Şarj aletini takıyorum şarj oluyor diyor fakat ilerleme olmuyor. Hatta sürekli düşüyor. Usb ye takıyorum şarj oluyor yine bu sefer ilerliyor ancak çok yavaş :( saatte %5 ilerliyor. Kuzende samsung bir model telefonu var onun şarj aletini denedim 1-2 saatte şarjı full yaptı. Bunun sorunu ne olabilir sizce?

2. olarakta telefonun sürümü 4.0.4. *#272*imei no* dan baktım TR diyor. Güncelleme var dedi telefonda, yapmaya çalistim güncelleme yok dedi. Sonra kies ile yapmaya calistim. Bu sefer güncelleme var dedi. Güncelle dedim. Tam downloading bölümüne geliyor indiriyor şu http://imgim.com/20incic5851419.png hatayı veriyor. Bunun da bir çözümü yada herhangi bir önerisi olacak olursa yardımcı olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kendi sarj aleti dandik bir sure sonra isinmadan dolayi geberip gidiyor. ben iphone adaptörü ile sarj ediyorum
Guncelleme konusunda bir fikrim yok otadan guncelleyeli bir ay oldu

yoldash48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi sarj aleti dandik bir sure sonra isinmadan dolayi geberip gidiyor. ben iphone adaptörü ile sarj ediyorum
Guncelleme konusunda bir fikrim yok otadan guncelleyeli bir ay oldu

şarj konusundada olmuyor. eski telefonum iphone 3g ve onun adaptörü kullandım yine aynı. bana güncellemede lazım :(

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
şarj konusundada olmuyor. eski telefonum iphone 3g ve onun adaptörü kullandım yine aynı. bana güncellemede lazım :(

Baska bir bilgisayarda guncellemeye calus antivirus falan programlarini askiya alip öyle dene
Cihazi ve bilgisayari yeniden baslatmayida ihmal etme

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şarj aletinin ciğeri yetmiyor şarj etmeye. USB'den PC'de yavaş şarj olduğuna göre şarj olmada problem yok.
Yeni bir şarj aleti al, bulabilirsen Nokia'nın seyahat hızlı şarj aleti vardı, media markt'tan almıştım, 1,4A çıkış veriyor oldukça güçlü, onu tavsiye edebilirim.
Ancak başka bir şey alacaksan da 1A'nın altında olmasın.

yoldash48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj aletinin ciğeri yetmiyor şarj etmeye. USB'den PC'de yavaş şarj olduğuna göre şarj olmada problem yok.
Yeni bir şarj aleti al, bulabilirsen Nokia'nın seyahat hızlı şarj aleti vardı, media markt'tan almıştım, 1,4A çıkış veriyor oldukça güçlü, onu tavsiye edebilirim.
Ancak başka bir şey alacaksan da 1A'nın altında olmasın.

Nokia şarj aleti ? 1,4A ? bi açarsan daha yardımcı olur. Nokia diyince ne alaka dedim de :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nokia şarj aleti ? 1,4A ? bi açarsan daha yardımcı olur. Nokia diyince ne alaka dedim de :)

Nokia marka bir şarj aletinden bahsediyorum? :)
Uzun süredir tüm markalar standart olarak MicroUSB şarj portu kullanıyorlar, buna Nokia ve Samsung da dahil haliyle, Apple bu konuda hariç. O nedenle Nokia'dan aldığın bu ürün telefonunla uyumlu olacaktır.

1,4A ise şarj aletinin çıkış gücü.
USB'den yavaş şarj olmasının sebebi PC'den şarj olduklarında telefonların 0,5A ile şarj oluyor olmaları. Kabaca bahsettiğim şarj aleti ile yaklaşık 3 kat daha hızlı şarj olacağını söyleyebilirim. S3'ün pil kapasitesini göz önünde bulundurursak, kötü çekmeyen bir yerde şarj olurken kurcalamazsan fazla, yaklaşık 2,5 saatte şarj edebilirsin, genelde satılan 1A'lık şarj aletleriyle. Bahsettiğim Nokia ile bu süre yaklaşık 2 saat belki daha azına inecektir.

yoldash48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bahsettiğiniz nokia şarj aletinin modelini vs. alabilir miyim?