The Hobbit: An Unexpected Journey Yeni 2.Fragmanı Yayınlandı !

veyselkalin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altyazılı izleyelim.:D

ben de film ve dizileri altyazılı/kendi sesinde izleme taraftarıyım ama üçlemedeki tecrübelerime dayanarak "altyazı mı okusam filmin muhteşemliğine mi hayran kalsam " filmden tam zevk alamayacağımı düşündüm. zaten altyazılı ve altyazısız bi kaç kez izlediğim için sorun olmaz. ama istemi betil olaydı iyiydi

rlwy12

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Hobbit:Beklenmedik Yolculuk filmi 14 Aralık ' ta vizyona girecekmiş.Fragmanını izledim gerçekten çok iyi görünüyor.

Benden başka birçok kişinin beklediğine inanıyorum ilk gün sinemalarda yer bulamam diye korkuyorum :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Merhaba arkadaşlar,

Hobbit:Beklenmedik Yolculuk filmi 14 Aralık ' ta vizyona girecekmiş.Fragmanını izledim gerçekten çok iyi görünüyor.

Benden başka birçok kişinin beklediğine inanıyorum ilk gün sinemalarda yer bulamam diye korkuyorum :D
Sen de 2. günü izle herhalde ilk gün gidip izlemeyi düşünmüyorsun :) Aklınızdan zorunuz mu var en az 1 hafta geçmeli yoğunluğun azalması için o zaman gerçekten sinema izlenir. İlk günlerde sinemadaki yoğunluk ve film esnasındaki vızıltılar beni deli ediyor tabi iki de bir önündeki kişinin ayağa kalkıp oturması vs. gibi bir sürü sinir bozucu etken de var. Kısacası ilk günlerde izlemek aptallıktır nasılsa film bir yere kaçmıyor

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Sen de 2. günü izle herhalde ilk gün gidip izlemeyi düşünmüyorsun :) Aklınızdan zorunuz mu var en az 1 hafta geçmeli yoğunluğun azalması için o zaman gerçekten sinema izlenir. İlk günlerde sinemadaki yoğunluk ve film esnasındaki vızıltılar beni deli ediyor tabi iki de bir önündeki kişinin ayağa kalkıp oturması vs. gibi bir sürü sinir bozucu etken de var. Kısacası ilk günlerde izlemek aptallıktır nasılsa film bir yere kaçmıyor

sen kendi zihninde oluşturduğun paranoyak nedenlerle ilk gün izlemiyorsun diye izleyenler neden aptal oluyor? sanki 2.gün yada 3.gün sinemaya gelenler daha elit bir kesim ve vızıltı çıkarıp önünden geçmiyorlar.

bu zihniyettekiler ilk gün sinemaya gelmiyorlarsa ben bundan sonra filmleri vizyona girdikleri gün izleyeceğim.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
sen kendi zihninde oluşturduğun paranoyak nedenlerle ilk gün izlemiyorsun diye izleyenler neden aptal oluyor? sanki 2.gün yada 3.gün sinemaya gelenler daha elit bir kesim ve vızıltı çıkarıp önünden geçmiyorlar.

bu zihniyettekiler ilk gün sinemaya gelmiyorlarsa ben bundan sonra filmleri vizyona girdikleri gün izleyeceğim.
OK relax, topi, why so offended? Anlamadım yani sen bilirsin istediğin gün izleyebilirsin ben sadece fikrimi söyledim :) Derin bir nefes al, chill out, man, çakraların açılsın ;)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
OK relax, topi, why so offended? Anlamadım yani sen bilirsin istediğin gün izleyebilirsin ben sadece fikrimi söyledim :) Derin bir nefes al, chill out, man, çakraların açılsın ;)

fikirlere her zaman saygılıyımdır ama haksız hakaretler barındırmadığı sürece. tepkimin sert oluşunun diğer bir sebebi de, gönülden bağlı olduğum sinema dünyasında bu tarz basit aşağılamalar görmüş olmaktı.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Fikirlerin başkalarına hakaret içerisiyorsa fikir beyan etmenin dışına çıkıyorsun. Yanlış konuşuyorsun.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
fikirlere her zaman saygılıyımdır ama haksız hakaretler barındırmadığı sürece. tepkimin sert oluşunun diğer bir sebebi de, gönülden bağlı olduğum sinema dünyasında bu tarz basit aşağılamalar görmüş olmaktı.
Yapma ya ne kusurumuzu gördün aga :) Kusurumuz varsa affola

Fikirlerin başkalarına hakaret içerisiyorsa fikir beyan etmenin dışına çıkıyorsun. Yanlış konuşuyorsun.
Millet çok alıngan havadan nem kapar olmuş yav hep bu zam haberlerinden :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vallaha ilk gün gidip arkadaşla izleyeceğiz.:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yeni japon tv spotu. yeni sahneler mevcut.

[video=youtube;dEUv8luEC7k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dEUv8luEC7k#![/video]

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] hocam ben bir tek trollerin sahnelerini fazladan gördüm sanırım. Başka bir sahnesi var mıydı? Gözden kaçırmış olabilirim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yeni tv spot

[video=youtube;JxrW2T1F8KA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JxrW2T1F8KA[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;4vqyzHwnEiY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4vqyzHwnEiY[/video]

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;9L190G0vWGg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9L190G0vWGg#![/video]

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hobbit . Sabırsızlıkla beklediğim yüzüklerin efendisinin devam filmi :)

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
imax 3d biletleri satışta ve şimdiden seanslar dolmuş :)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Beyler şimdi bu filmi izlemeden önce Yüzüklerin Efendisi serisini tekrar izlemek mi gerekir yoksa bunu izleyip ondan sonra mı izlemek gerekir? :drool:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Beyler şimdi bu filmi izlemeden önce Yüzüklerin Efendisi serisini tekrar izlemek mi gerekir yoksa bunu izleyip ondan sonra mı izlemek gerekir? :drool:

önce bu filmi izle. aslında aralarındaki bağ çok ufak. Tolkien'in Hobbit kitabı, çocuklarına anlattığı bir hikayeden ibarettir. Yüzüğün bulunmasını bu filme adapte edip, Yüzüklerin Efendisi eseriyle birleştirmiş. Yüzüklerin Efendisi'ne göre Hobbit kitabı gerçekten çok sade kalıyor ama peter jackson işine bilir. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Keşke öncesinden çekilseydi yaaa :D
Filmin Bluray'i ne zaman cikar yaff :/

Bu tür film çekme gelenek oldu gibi. Aynı olay "Maymunlar Cehennemi" ve "Prometheus" filmlerinde de var. Son çıkan, ilk çıkan filmin öncesini anlatıyor. :)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu olayın asıl ilgili şahsı Star Wars serisi, yeni üçleme eski üçlemenin başlangıcını,nasıl geliştiğini anlatıyor :)

Hobbit için de ilk önce hangisinin izlenmiş olduğu çok önemli değil ama bence önce yüzük serisi ardından olayların başlangıcına bir nevi değinecek olan Hobbit serisini izlemekte fayda var.