The Hobbit: An Unexpected Journey Yeni 2.Fragmanı Yayınlandı !

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kaç gün kaldı ?? uzun zamandır sinemaya gitmiyorum en son cehennem melekleri 2 yi izlemiştim bi kaç ay oldu :D Sinemaya gitmeye değer bi filim benim için Yüzüklerin efendisi Hit serimdir :D

Froz11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaç gün kaldı ?? uzun zamandır sinemaya gitmiyorum en son cehennem melekleri 2 yi izlemiştim bi kaç ay oldu :D Sinemaya gitmeye değer bi filim benim için Yüzüklerin efendisi Hit serimdir :D

Aralık 14 de çıkıcak :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ciksinda izleyelim artikk :) 1.5 ay bile kalmadı :P

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çıksın ilk 1080p'de indirip izlediğim film olacak :D.

şaka tabiki 1 hafta önceden alırım bileti sanırım yer bulamam belki :D

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
tolkenin kitaplarını birer birer sinemaya aktarıyor peter jackson acaba silmarillionuda çekerlermi eğer çekerse süper olur sonrasında hurinin çocukları ardından güç yüzüklerine dair filan :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yau çıksada adam gibi film izlesek dün can sıkıntısından asterikse gittim :D kesinlik Tr dublaj izlemeyin saçmalamışlar :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
15 Aralıkta az kaldı umarım beklediğimiz gibi olur.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;bGkBHKaGM5w]http://www.youtube.com/watch?v=bGkBHKaGM5w&feature=my_liked_videos&list=L L4HhywX7_g46cg5yo1OYO8g[/video]

müzik çok fena acıktırdı. bu gece izlenir :)

o değil de ben şu müziğin filmde nerede çaldığını hatırlamıyorum? seriyi 20 kez izledim ama ya dikkatimden kaçtı ya da hiç yer almıyor.

[video=youtube;7TmZFm6NHfA]http://www.youtube.com/watch?v=7TmZFm6NHfA&feature=my_liked_videos&list=L L4HhywX7_g46cg5yo1OYO8g[/video]

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Oyununuda az oynamadık be :D Kitaplar falan araştırmalar yaptığımı hatırlıyorum :D

[video=youtube_share;dQiNVk_u0po]http://youtu.be/dQiNVk_u0po[/video]

Şu müziği duyduğumda filmi tekrar tekrar izleyesim geliyor özellikle 1.34 den sonrası :D
gözlerim doldu ağlatancanmı beni yaa
bende bunu çok seviyorum
http://www.youtube.com/watch?v=KXVtpOHQqvY
not:2-3 ayda bir kafama eser ve filmleri yine izlerim

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yüzüklerin efendisi ile ilgili her şey takibimdedir
filmler oyunlar kitaplar neyse sonunda kendim gibi bir fan buldum:D:D

1999 da askerde okumuştum 2000sonlarında askerden gelmiş bir pazar günü hürriyet almıştım pazar ekinde yüzüklerin efendisi film oluyor diye tam sayfa bi haber vardı muhtemel oyuncular falan yazıyordu okadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum :) hala izlediğimde frodonun o ızdırabını gerçekten yaşıyorum :D

sonra internete kavuşunca j.r.r tolkien'in hayatına kadar okumadığım birşeyi kalmadı

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
1999 da askerde okumuştum 2000sonlarında askerden gelmiş bir pazar günü hürriyet almıştım pazar ekinde yüzüklerin efendisi film oluyor diye tam sayfa bi haber vardı muhtemel oyuncular falan yazıyordu okadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum :) hala izlediğimde frodonun o ızdırabını gerçekten yaşıyorum :D

sonra internete kavuşunca j.r.r tolkien'in hayatına kadar okumadığım birşeyi kalmadı
süper bir fan daha bulduk

Froz11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tolkenin kitaplarını birer birer sinemaya aktarıyor peter jackson acaba silmarillionuda çekerlermi eğer çekerse süper olur sonrasında hurinin çocukları ardından güç yüzüklerine dair filan :)
Onunda 2017 çıkışlı olacagını duydum hatta 2020 de Hurin'in çocukları çıkıcak yada tam tersi :D Neyse Peter Jackson'nın ömrü yetsinde :D

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Onunda 2017 çıkışlı olacagını duydum hatta 2020 de Hurin'in çocukları çıkıcak yada tam tersi :D Neyse Peter Jackson'nın ömrü yetsinde :D

Sondan başa çekiyorlar filmi eğer silmarillion çekilirse ve sanırım öfke savaşı silmarillionda geçiyor o savaşı merak ediyor olucam 5 milyon ork 200 bin balrog filan baya maliyet isteyecek

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;hfU8gvE4S3w]http://www.youtube.com/watch?v=hfU8gvE4S3w[/video]

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aragorn ve Arwen'in hikayesini çok merak ediyorum ilk tanışmaları ama bu 2. veya 3.filmde karşımıza çıkacaktır.

[video=youtube;im5CIpMFo4Q]http://www.youtube.com/watch?v=im5CIpMFo4Q[/video]

Haldir'idide unutmamak gerek.:)

[video=youtube;BKysQXPvjr8]http://www.youtube.com/watch?v=BKysQXPvjr8[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Aragorn ve Arwen'in hikayesini çok merak ediyorum ilk tanışmaları ama bu 2. veya 3.filmde karşımıza çıkacaktır.

Hobbit kitabında ne Aragorn geçiyor ne de Arwen. :)

zaten kadroda viggo mortensen ve liv tyler yok. yani kitap dışına çıkıp öyle bir tanışma da düşünülmemiş. :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hobbit kitabında ne Aragorn geçiyor ne de Arwen. :)

zaten kadroda viggo mortensen ve liv tyler yok. yani kitap dışına çıkıp öyle bir tanışma da düşünülmemiş. :)

Kitapta yok biliyorum ancak olacağı yazıyordu bazı yerlerde ya son filmde göreceğiz belli değil hem 2. ve 3. filmin kadrosu tam olarak belli değil.

Olmalarını isterdim.:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kitapta yok biliyorum ancak olacağı yazıyordu bazı yerlerde ya son filmde göreceğiz belli değil hem 2. ve 3. filmin kadrosu tam olarak belli değil.

film zaten çekildi de, daha sonra çektikleri filmin 3 filme yetecek uzunluk olduğunu söyleyip 3'e böldüler. yani biraz daha fazla para kazanalım dediler. :)

kitabın dışına çıkma derken, gandalf kitapta gruptan ayrılıyor ve hikayenin çok ilerisinde geriye dönüyor. o ayrıldıktan sonra nerede ne yapıyor hiç bahsedilmiyor. belki Peter Jackson kafasından oraları dolduracaktır ama o kadar kitap dışına çıkıp sallayacağını da sanmıyorum. zaten hiç bir analizde böyle bir şeye rastlamadım. fazla sallamasında zaten.

gerçi Aragorn ve Arwen arasındaki aşk, filmde olduğunun 10 da 1'i kadar lotr kitabında da yok da neyse işte. :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
film zaten çekildi de, daha sonra çektikleri filmin 3 filme yetecek uzunluk olduğunu söyleyip 3'e böldüler. yani biraz daha fazla para kazanalım dediler. :)

kitabın dışına çıkma derken, gandalf kitapta gruptan ayrılıyor ve hikayenin çok ilerisinde geriye dönüyor. o ayrıldıktan sonra nerede ne yapıyor hiç bahsedilmiyor. belki Peter Jackson kafasından oraları dolduracaktır ama o kadar kitap dışına çıkıp sallayacağını da sanmıyorum. zaten hiç bir analizde böyle bir şeye rastlamadım. fazla sallamasında zaten.

Smeagol'u özledik.:D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yeni müzik.

[video=youtube;CDU9uR1JuiE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CDU9uR1JuiE[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Viggo Mortensen Two Faces of January çekimleri için İstanbul'da kalacak bir süre. İnönü'de Beşiktaş-Bursa maçını izlemiş. Büyük ilgi görmüş.

QzutS.jpg

Spor Toto Süper Lig'de 3-3 biten Bursaspor Beşiktaş maçında İnönü tribünlerinde sıradışı seyirci şaşkınlık yarattı. Yeni filminin çekimleri için İstanbul'da bulunan ünlü aktör Viggo Mortensen, Beşiktaş-Bursaspor maçını tribünde Beşiktaş taraftarlarının arasında izledi. Beşiktaşlılar ile bol bol fotoğraf çekilen ünlü aktörün giydiği 'FEDA' tişörtü de gözlerden kaçmadı.

Yüzüklerin Efendisi serisinde canlandırdığı Aragorn karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan aktör Viggo Mortensen, Two Faces of January filminin çekimleri için bulunduğu İstanbul'da tribün keyfi yaptı.

Beşiktaş'in İnönü Stadı'nda Bursaspor'la karşılaştığı maçı tribünden izleyen Mortensen, tek başına geldiği tribünde hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.
http://www.haber1903.com/Besiktas-6069-inonude_hollywood_yildizi.html

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Viggo Mortensen Two Faces of January çekimleri için İstanbul'da kalacak bir süre. İnönü'de Beşiktaş-Bursa maçını izlemiş. Büyük ilgi görmüş.

QzutS.jpg

Spor Toto Süper Lig'de 3-3 biten Bursaspor Beşiktaş maçında İnönü tribünlerinde sıradışı seyirci şaşkınlık yarattı. Yeni filminin çekimleri için İstanbul'da bulunan ünlü aktör Viggo Mortensen, Beşiktaş-Bursaspor maçını tribünde Beşiktaş taraftarlarının arasında izledi. Beşiktaşlılar ile bol bol fotoğraf çekilen ünlü aktörün giydiği 'FEDA' tişörtü de gözlerden kaçmadı.

Yüzüklerin Efendisi serisinde canlandırdığı Aragorn karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan aktör Viggo Mortensen, Two Faces of January filminin çekimleri için bulunduğu İstanbul'da tribün keyfi yaptı.

Beşiktaş'in İnönü Stadı'nda Bursaspor'la karşılaştığı maçı tribünden izleyen Mortensen, tek başına geldiği tribünde hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.
http://www.haber1903.com/Besiktas-6069-inonude_hollywood_yildizi.html
Geçen akşam gördüm nişantaşında dolaşıyordu kimse tanımıyordu kendi başına dolaşıyordu ben görünce tanıdım. Fotoğraf çektim, starbucks a gidelim sana frappucino ısmarlıyayım dedim. Olmaz dedi otele gidecem dedi oldukça utangaç ve hiç de hollywood yıldızı diyemezsiniz havalı tripleri falan yok ve istanbul sokaklarında yalnız başına gezmeye çıkacak kadar cesur :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Geçen akşam gördüm nişantaşında dolaşıyordu kimse tanımıyordu kendi başına dolaşıyordu ben görünce tanıdım. Fotoğraf çektim, starbucks a gidelim sana frappucino ısmarlıyayım dedim. Olmaz dedi otele gidecem dedi oldukça utangaç ve hiç de hollywood yıldızı diyemezsiniz havalı tripleri falan yok ve istanbul sokaklarında yalnız başına gezmeye çıkacak kadar cesur :)
utangaç falan ama adam gondorun kralı :D

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
bu arada dev taş yaratık hobbit kitabında yok. galiba film ikilemeden üçlemeye geçince "silmarillion" kitabından da bir şeyler katılmış. oy oy oy.

Taş yaratık yok zaten, onlar Troll, Hobbit kitabında var, onlar Güneş görünce taşa dönüşüyor, kitapda o konu geçiyor, ama filmdeki sahnedeki gibi yüksek bir yerden oraya düştükleri gibi bir sahne yok, ama kitapta taşa dönüştüklerinden bahsediliyor, hatta bir tanesi (ya da hepsi birden) yanlış hatırlamıyorsam taşa da dönüşüyordu, büyük ihtimal filmdeki Troll taşa dönüştü ve oraya düşen de o Troll.

Bir de ufak bilgi vereyim, Tolkien'in kitaplarında geçen Troller aynı değil, köken olarak Troll ama Cave Trolls, Stone Trolls, Hill Trolls, Mountain Trolls diye çeşitleri var, bunlardan sadece Stone olanlar taşa dönüşüyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu kitabı dün d&r da gördüm ama öncesinde okumadigim silmarillon kitabını aldım. 33 tl. Bu kitap 45 tl idi.