Need for speed Most wanted

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
valla arkadaslar ben pek begenmedim neden diye sorarsaniz kontroller biraz gecikmeli gibi
ayrica tamir yerleri yok num tuslari ile yapiyorsun modifyeyi. grafikler run ile kiyaslanamaz cok kotu
zaten 5 gb olmasinin nedeni bu
ama soyle bir sey var oyun uzun sure oynanacak cinsten. oyuna 10/6 veririm

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lanet olsun böyle oyuna.
Eski köye yeni adet getiriyorlar resmen.

Grafikler harika ama oynayış bktan. Dice ın frosbite 2 motorunu kullanmakla olmuyor ea games! Kurgu dandik, hikaye yok, yarışlara katılmak için amele gibi araba sürüyorsun, araç modifiye dandik. ya lamborghini alıyon araba en fazla 240 basıyor... Yok sildim biraz önce. Gamepad ile çok iyi oynanıyor ama klavye ıı olmamış.

Birinci most wanted ın eline su dökemez oyun! Polisin yanından 200 le geçiyorsun mal mal devam ediyor polis.

Telefondaki daha iyi zevk veriyor en azından.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok ta kötü değil bence bu oyun arkadaşlar,tabi ilk most wanted la kıyaslandığında eksik yönleri var ama en azından öyle çokta berbat bi oyun değil bence yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler şu ana kadar oynadığım en zor ve keyifli nfs oyunu bu oyun,lambo'yla en çok 240 denmiş de ben şuan lamboyla oynuyorum ve 300'ü basıyorum şehirde dolaşmakta baya keyifli yalnız şu açılmayan araçlarda bugattiyi bi bulamadım gitti ilerledikçe daha sonra falanmı çıkacaksa artık..

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
çok ta kötü değil bence bu oyun arkadaşlar,tabi ilk most wanted la kıyaslandığında eksik yönleri var ama en azından öyle çokta berbat bi oyun değil bence yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler şu ana kadar oynadığım en zor ve keyifli nfs oyunu bu oyun,lambo'yla en çok 240 denmiş de ben şuan lamboyla oynuyorum ve 300'ü basıyorum şehirde dolaşmakta baya keyifli yalnız şu açılmayan araçlarda bugattiyi bi bulamadım gitti ilerledikçe daha sonra falanmı çıkacaksa artık..

bugatti, aventador listedeki araçlar olduğundan yarışı kazanıp adamı alaşağı ettikten sonra açılıyor..

oyunu bitirdiğim gibi sildim. [MENTION=261014]SerdarGokcen[/MENTION] bugatti full modifiye ile 371km üstüne çıkamıyor lamborghini ne yapsın..

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
duz bir polis arabasi ben 280 ile gideken beni geciyor varmi oyle mantik

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bende kuruluma geçtim şimdi. :)

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bugatti, aventador listedeki araçlar olduğundan yarışı kazanıp adamı alaşağı ettikten sonra açılıyor..

oyunu bitirdiğim gibi sildim. @SerdarGokcen bugatti full modifiye ile 371km üstüne çıkamıyor lamborghini ne yapsın..
Deli etti oyun ya. Yıllarca alışmışız sıralı gitmeye... Yok şehirde gezicen de yok araç alacan da. Telefonla takılıyorum ben.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Deli etti oyun ya. Yıllarca alışmışız sıralı gitmeye... Yok şehirde gezicen de yok araç alacan da. Telefonla takılıyorum ben.

Diğerlerini bilmem de şehirde gezme olayı underground 2 ve most wanted'da çok sevildiği için tekrar koymuşlardır. Bence de şehirde gezmek güzel bir şey canın sıkıldımı yarış yapmadan özgürce gezebilirsin. :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Diğerlerini bilmem de şehirde gezme olayı underground 2 ve most wanted'da çok sevildiği için tekrar koymuşlardır. Bence de şehirde gezmek güzel bir şey canın sıkıldımı yarış yapmadan özgürce gezebilirsin. :D

Polisler kovalamıyormu ki :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
O da işin tadı tuzu be. Şehirde boş gezip ne yapıcan boş boş geziceksen neden Most Wandet isimli bir oyunu oynayacaksın?
Git Midtown Madness oyna. :D

eglenceli de 20 polis arabası adamı deli ediyor :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
eglenceli de 20 polis arabası adamı deli ediyor :D

Kafan bozulduysa bir trainer indir polisler yakalayamasın seni sürekli kapış onlarla. :) Hile olmaz diyenleriniz vardır aranızda ama çok zevkli oluyor sürekli polis arabası parçalamak. :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Kafan bozulduysa bir trainer indir polisler yakalayamasın seni sürekli kapış onlarla. :) Hile olmaz diyenleriniz vardır aranızda ama çok zevkli oluyor sürekli polis arabası parçalamak. :D

Polis arabası parçalamakkkk uwww varya 10 saat durmadan bunu yapabilirim :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Polis arabası parçalamakkkk uwww varya 10 saat durmadan bunu yapabilirim :D

Bu arada oyuna girip ilk yarışı yaptım ve bu oyuna zevkli değil diyenleri hiç anlayamadığımı belirteyim. Oyun kontrolleride müthiş olmuş bence. :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bu akşam oynamayı düşünüyorum. En azından deneriz. Puanlar gayet iyi.

IGN : 9/10

GameInformer : 9/10

Edge : 9/10

Eurogamer : 8/10

Joystiq : 4/5

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
NFSMW müzik listesi
Above & Beyond - Anjunabeach
Ambassadors - Unconsolable
Asherel - Shake The Dust
Band of Skulls - You're Not ****** But...
Bassnectar - Empathy
Beware of Darkness - Howl
C&D Project - The Chase
Calvin Harris - We'll Be Coming Back (KillSonik Remix)
Crosses - Telepathy
Dead Sara - Weatherman
Deadmau5 feat. Wolfgang Gartner - Channel 42
Dispatch - Circles Around The Sun
Dizzee Rascal - Bonkers
DJ Fresh feat. Dizzee Rascal - The Power
Flux Pavilion feat. Sway - Double Edge
Foreign Beggars feat. Noisia - Contact
Green Day - Stop When The Red Lights Flash
Heaven's Basement - I Am Electric
Icona Pop - I Love It
Last Dinosaurs - Zoom
Lower than Atlantis - Love Someone Else
Madeon feat. Zak Waters - The City
Muse - Butterflies and Hurricanes
Mutemath - Allies
Nero - Won't You (Be There)
Poliça - Violent Games
Popeska - Now or Never
Riverboat Gamblers - Blue Ghosts
Rudimental feat. John Newman - Feel The Love
RuN RIOT - A Light Goes Off (RuN RIOT Mix)
Silent Code - East Star
Silent Code - Night Train
Silent Code - Spell Bound
Skrillex (with The Doors) - Breakin a Sweat (Original)(Zedd Remix)
Strange Talk - Cast Away
The Chemical Brothers - Galvanize
The Joy Formidable - Little Blimp
The Maccabees - Unknow
The Vaccines - Bad Mood
The Who - Baba O'Riley (Alan Wilkis Remix)
The Who - Won't Get Fooled Again (Cato Remix)
We Are The Ocean - The Road (Run For Miles)

Not:Alıntıdır.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
ben hiç beğenmedim şahsen...özellikle de kontrolleri

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] bu oyun nerden tam ekran oluyor :) ve her oyuna girişimde bu tanıtımımı izlicem ? :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@re13el bu oyun nerden tam ekran oluyor :) ve her oyuna girişimde bu tanıtımımı izlicem ? :)

Her oyuna girişte izlemiyorsun tabiki. :)
alt+enter tuşlarına bas tam ekran oluyor.
Eğer oyundayken masaüstüne dönersen oyun yine tam ekrandan çıkar, aynı yöntemle yine tam ekran yaparsın.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Her oyuna girişte izlemiyorsun tabiki. :)alt+enter tuşlarına bas tam ekran oluyor.Eğer oyundayken masaüstüne dönersen oyun yine tam ekrandan çıkar, aynı yöntemle yine tam ekran yaparsın.
menüsü yokmu peki puu yaa :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
menüsü yokmu peki puu yaa :)

Oyun zaten tam ekran ayarlı, fakat masaüstüne dönünce pencere görünümüne geçiyor. Tekrar düzeltmek için alt+entera basman gerek. :) Bazı oyunlarda var bu durum.(Bioshock indirdim geçen gün onda da var mesela.)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Oyun zaten tam ekran ayarlı, fakat masaüstüne dönünce pencere görünümüne geçiyor. Tekrar düzeltmek için alt+entera basman gerek. :) Bazı oyunlarda var bu durum.(Bioshock indirdim geçen gün onda da var mesela.)
oyuna gelecek olursak bu ne bicim direksiyon :) üflesen dönüyor :Doyunun yapsımı öyle yoksa arabanın yapısımı öyle anlamadım :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
oyuna gelecek olursak bu ne bicim direksiyon :) üflesen dönüyor :Doyunun yapsımı öyle yoksa arabanın yapısımı öyle anlamadım :D
Oyunun yapısıda biraz öyle ama arabadan arabaya da çok farkediyor. Sisteme bi alışsam çok güzel aslında:) 250 ile giderken el frenine asılıp dönüş yaptım bir kaç kez o ne zevktir öyle. :D Ama her zaman yemiyo tabi az girmedim duvara öyle. :P

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Oyunun yapısıda biraz öyle ama arabadan arabaya da çok farkediyor. Sisteme bi alışsam çok güzel aslında:) 250 ile giderken el frenine asılıp dönüş yaptım bir kaç kez o ne zevktir öyle. :D Ama her zaman yemiyo tabi az girmedim duvara öyle. :P
ne bicim araba bu yaaa yakalsık olarak 80 kere çarptım duvara :D bişey olmadı güzelim arabaya :) saglam !

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ne bicim araba bu yaaa yakalsık olarak 80 kere çarptım duvara :D bişey olmadı güzelim arabaya :) saglam !

Köprünün üsrünte formula arabası buldum. :D Köprünün ortasındaki rampadan atlayınca gidiliyo yanına.Hangi köprü deme bilmiyorum. :D

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Oyunda Bugatti'yi bulan varmı? Nerde duruyor bu araba :) Eğer o arabayla polis yapmazsam içimde kalır :D