alır almaz jellybean güncellemesini yapıcamda ıcs ne nasıl oluyo bılmıyorum ne işe yarıo onuda bilmiyorumAman diyim jellybean e güncelledikten sonra fabrika ayarlarına al tekrar ıcs ile çakışmalarına kurban gitmeS3 üm olduğundan değil ordan burdan okuduklarımın tecrübesiyle söylüyorum
![]()
ICS (Ice Cream Sandwich) Jelly Bean in bir eski sürümüdür.alır almaz jellybean güncellemesini yapıcamda ıcs ne nasıl oluyo bılmıyorum ne işe yarıo onuda bilmiyorumbıde ram fln fln konuları var o ne işe yarıo hiç bişey bilmiyorum ben lanet olsn
![]()
arkadaşının s3 ünü tuvalete düşüren bi konu okumustum burda masanın üstüne koymam rahat ol iphone 4 aldım taksidini bitirmedim arkadaş kurbanı oldu başıma gelmedi deil mrk etmeAman deyim Tuvalete düşürme (Arkadaşına Verme)
ben kutuyu acar acmaz zaten jelly bean yapcam sürümünü yaptıktan sonra tekrar fabrika ayarlarınamı yüklüyeyim arkadaş onu demek istemış sanırım zaten hangi sürümle gelir telefon bilmiorum ics ile gelir o zaman dmıICS (Ice Cream Sandwich) Jelly Bean in bir eski sürümüdür.
arkadaşının s3 ünü tuvalete düşüren bi konu okumustum burda masanın üstüne koymam rahat ol iphone 4 aldım taksidini bitirmedim arkadaş kurbanı oldu başıma gelmedi deil mrk etme
ben kutuyu acar acmaz zaten jelly bean yapcam sürümünü yaptıktan sonra tekrar fabrika ayarlarınamı yüklüyeyim arkadaş onu demek istemış sanırım zaten hangi sürümle gelir telefon bilmiorum ics ile gelir o zaman dmı
jelly bean tam oturup sorunsuz olmadan ıcs kalsın telefonunmu dıyosun ?JellyBean'e güncelleme.
Hatta, eğer top device meraklısıysan bu saatten sonra S3 de alma derim ama, neyse al da, JellyBean'le ilgili ikinci bir güncelleme gelmeden sen yapma güncellemeyi. ICS ile de tıkır tıkır çalışıyor işte, gerek yok gerginliğe.
jelly bean tam oturup sorunsuz olmadan ıcs kalsın telefonunmu dıyosun ?