S3 almama son 10 gün

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
​s3 almama son 10 gün arkadaşlarrrr daha almadan​ birsürü konu actım soru sordm aldıkdan sonra epey kafanızı şişiririm :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
3 gün sonra yanlışlıkla yere düştü ekran dağıldı gibisinden konularda açmaya başlarsın artık :D samsung kullanıcısı olarak samsungun bence en başarısız modellerinden biridir s3 :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Aman diyim jellybean e güncelledikten sonra fabrika ayarlarına al tekrar ıcs ile çakışmalarına kurban gitme :D S3 üm olduğundan değil ordan burdan okuduklarımın tecrübesiyle söylüyorum :D

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aman diyim jellybean e güncelledikten sonra fabrika ayarlarına al tekrar ıcs ile çakışmalarına kurban gitme :D S3 üm olduğundan değil ordan burdan okuduklarımın tecrübesiyle söylüyorum :D
alır almaz jellybean güncellemesini yapıcamda ıcs ne nasıl oluyo bılmıyorum ne işe yarıo onuda bilmiyorum :D bıde ram fln fln konuları var o ne işe yarıo hiç bişey bilmiyorum ben lanet olsn :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy NOTE 2 alan başın ağrımasın. Piyasadki en iyi android telefon şu anda ve performans-fiyat açısından da son derece başarılı

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alır almaz jellybean güncellemesini yapıcamda ıcs ne nasıl oluyo bılmıyorum ne işe yarıo onuda bilmiyorum :D bıde ram fln fln konuları var o ne işe yarıo hiç bişey bilmiyorum ben lanet olsn :D
ICS (Ice Cream Sandwich) Jelly Bean in bir eski sürümüdür.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Aman deyim Tuvalete düşürme (Arkadaşına Verme :P)

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aman deyim Tuvalete düşürme (Arkadaşına Verme :P)
arkadaşının s3 ünü tuvalete düşüren bi konu okumustum burda masanın üstüne koymam rahat ol iphone 4 aldım taksidini bitirmedim arkadaş kurbanı oldu başıma gelmedi deil mrk etme :D

ICS (Ice Cream Sandwich) Jelly Bean in bir eski sürümüdür.
ben kutuyu acar acmaz zaten jelly bean yapcam sürümünü yaptıktan sonra tekrar fabrika ayarlarınamı yüklüyeyim arkadaş onu demek istemış sanırım zaten hangi sürümle gelir telefon bilmiorum ics ile gelir o zaman dmı

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
arkadaşının s3 ünü tuvalete düşüren bi konu okumustum burda masanın üstüne koymam rahat ol iphone 4 aldım taksidini bitirmedim arkadaş kurbanı oldu başıma gelmedi deil mrk etme :D

ben kutuyu acar acmaz zaten jelly bean yapcam sürümünü yaptıktan sonra tekrar fabrika ayarlarınamı yüklüyeyim arkadaş onu demek istemış sanırım zaten hangi sürümle gelir telefon bilmiorum ics ile gelir o zaman dmı

ICS ile gelir telefon jellybean la arasında yapı farklılıkları olduğu için çakışıyomuş hatalar alabiliyomuşsun bazı şeylerde

jellybean e güncelledikten sonra fabrika ayarlarına alırsan sorun olmuyomuş..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
JellyBean'e güncelleme.

Hatta, eğer top device meraklısıysan bu saatten sonra S3 de alma derim ama, neyse al da, JellyBean'le ilgili ikinci bir güncelleme gelmeden sen yapma güncellemeyi. ICS ile de tıkır tıkır çalışıyor işte, gerek yok gerginliğe.

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JellyBean'e güncelleme.

Hatta, eğer top device meraklısıysan bu saatten sonra S3 de alma derim ama, neyse al da, JellyBean'le ilgili ikinci bir güncelleme gelmeden sen yapma güncellemeyi. ICS ile de tıkır tıkır çalışıyor işte, gerek yok gerginliğe.
jelly bean tam oturup sorunsuz olmadan ıcs kalsın telefonunmu dıyosun ?