re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Benim daha 0.193 :/
Merak etme zamunda banlamaz diğerleri gibi. Adamların tek derdi foruma girip küfür etme paylaşımlara küfürlü yorum bırakma.

Benim daha 0.193 :/
tamam biraz sonra çıkcam zaten anlatırsınAnlatırım Sonra![]()
Yok ama sitede yerimiz sağlam olsun.hacı şu upload yapınca size para geliyormu
tamam biraz sonra çıkcam zaten anlatırsın![]()
hangi site özelden atYok ama sitede yerimiz sağlam olsun.![]()
Ben bugüne kadar o kadar şey indirdim, bir kere yorum yapmadım.Merak etme zamunda banlamaz diğerleri gibi. Adamların tek derdi foruma girip küfür etme paylaşımlara küfürlü yorum bırakma.![]()
Özele ne gerek var Zamunda işte.hangi site özelden at
sikma canini !!!
atılsan nolur veya bu senin ne işine yarıyor?Ben bugüne kadar o kadar şey indirdim, bir kere yorum yapmadım.
Zaten bilgisayarda takılıyorum, torrentde aşağıda seed yapsın.Bir zararı yok ki.
Özele ne gerek var Zamunda işte.![]()
Torrent indirme sitesi.Öylesine upload yapıyorum.atılsan nolur veya bu senin ne işine yarıyor?
Ben bugüne kadar o kadar şey indirdim, bir kere yorum yapmadım.
Zaten bilgisayarda takılıyorum, torrentde aşağıda seed yapsın.Bir zararı yok ki.
Özele ne gerek var Zamunda işte.![]()
adam paylaşımcı adam adamın dibiTorrent indirme sitesi.Öylesine upload yapıyorum.![]()
atılsan nolur veya bu senin ne işine yarıyor?
xxx uğradın mı. ? anlamadım ?xxx uğradınmı.
Zamunda diyosunda adama şimdi üyelik yoksa giremez ama.![]()
Sıkmayıp da ne yapayım!
yani biraz konuyu açarsakAtılmaya atılmaz da en iyi torrent sitelerinden biridir kendisi. Ratio derdi de yok.![]()
Beni sizler yücelttiniz.adam paylaşımcı adam adamın dibi![]()
Başka şeylerle oyalan !
brovo brovoBeni sizler yücelttiniz.![]()
(yarattının demiyorum)![]()
Abi açıklar mısın sen benden daha iyi bilirsin.yani biraz konuyu açarsak
xxx uğradın mı. ? anlamadım ?
Aynen ben üyelikler açıldığında üye olmuştum.![]()
Oyalanamıyorum aklım İreme kayıyor! Beni anlayan tek kişi sensin be abi sağol![]()
Offff onları bilmez miyim.Kataloglarda movies games ve xxx var .xxx i de anla artık.
yani biraz konuyu açarsak
ney 18plus bir şeymi bu xxxxOffff onları bilmez miyim.![]()
e zaten ben torrent sitelerinden inidriyorum ne farkı var ?İstediğin gibi oyun indir. Geriye paylaşım yapmasanda siteden banlanmazsın. Ancak çoğu torrent sitesinde indirdiğine göre belli bir oranda paylaşım yapman gerekli yoksa banlarlar.![]()
Oyunun yanında tabi crackli program,film ve dahası var tabi.
Evet.ney 18plus bir şeymi bu xxxx
e zaten ben torrent sitelerinden inidriyorum ne farkı var ?
Zamunda'nın adı yeter.e zaten ben torrent sitelerinden inidriyorum ne farkı var ?
sen izlermisin öyle şeyler ben nefret ederim
Sanırım o üye olmadan indiriyor.Sen banlansan ne olucak dedinya üstte. Ben de dedimki seed yapmasa da banlanmaz zaten zamundadan.
İzlemem ama biliyorum.sen izlermisin öyle şeyler ben nefret ederim