hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
baaaak hocam öyle hastırlı mastırlı konuşma ...İşin zor.
Mastır,Doktora filan.![]()

baaaak hocam öyle hastırlı mastırlı konuşma ...İşin zor.
Mastır,Doktora filan.![]()
Ben elektrik mühendisi olmayı düşünüyorum.Çevremde birkaç tane var.Hatta bizim köyden 2 tane müdür çıktı.(THY'de)okumak güzel şey bakım olmıyacak doktora yapmam mastır ile devam ederim sen ne okuyacaksın![]()
tamam baba sakin kızmadı bak ben biliyorumağla kalbim ağla sen ağla kalbim ağla
sus sesin duyulmasın içinden ağla
ağla kalbim ağla sen ağla kalbim ağla
sus sesin duyulmasın içinden ağla
içinden ağla
Rica ederimo arada da maaş veriyorlarmış doğrumu bu maaş ne kadar
bu arada bilgisayar mühendisliği kaç puan istiyor
(kusura bakma senide yoruyorum )
tamam baba sakin kızmadı bak ben biliyorum![]()
1 saattir 235 mb upload yapmışım.@aquess1999 upload yapabiliyomusun zamundaya şimdi.Category gamesten en yeni çıkan tanınan oyunları indir ve seede bırak yapamadıysan. Reloaded-Razor1911-Steam-SKIDROW-Blackbox gibi tanınmış gurupların yüklediği oyunlar daha çok tercih edilir,seed ediceksen onlarınkini indir.
Not:Zamunda gibi site bulmuşun ratioyu takma kafaya.![]()
belli olmaz bakarsında...Rica ederim
Boğaz İçi en düşük 527 en fazla 580 puan istiyormuş
Koç ünüversitesi en düşük 535 en fazla 539 istiyormuş internette hepsi var maaşları da bilmiyorum
hayırdır sendemi okuyacaksın![]()
Espri yapma çabaları vol.23423423423423baaaak hocam öyle hastırlı mastırlı konuşma ...![]()
yav sen ona bakmaaa dinle beni düzelcek herşey sakinleşGit abi işine! Özelde görseydin! Yahu bir sevineyim diyorum sevindirmiyorsunuz bundan sonra sizle hiçbir şeyimi paylaşmam!
hacı adamı küstürdük şaka yapalım derken olmadı ki barşmassak sabaha kadar uyuyamamEspri yapma çabaları vol.23423423423423![]()
![]()
yav sen ona bakmaaa dinle beni düzelcek herşey sakinleş
hacı adamı küstürdük şaka yapalım derken olmadı ki barşmassak sabaha kadar uyuyamam![]()
Adı üstünde şaka ama onun şaka anlayışı kıt.Yapacak bir şey yok.hacı adamı küstürdük şaka yapalım derken olmadı ki barşmassak sabaha kadar uyuyamam![]()
yeterl.. yeter özür diledik işte uzatma bu 4.Ne düzelecek git düzelt bakalım! En hassas olduğum konulardan biridir bu konu!
yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum
içip sabaha kadar bayılmak istiyorum
caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
müsadenle bu gece dağılmak istiyorum...
yeterl.. yeter özür diledik işte uzatma bu 4.
Adı üstünde şaka ama onun şaka anlayışı kıt.Yapacak bir şey yok.
vazgeçtim çok da iyi uyurmuşum bu ne naz yaaAdı üstünde şaka ama onun şaka anlayışı kıt.Yapacak bir şey yok.
Bana ne! Birde sır tutardın bravo! Pes! Be! Kime söylüyorum ben!
Ya sen bir işe de burnunu sokmadan duramazmısın duramazsın belli!
![]()
ah uyuz ah
1 saattir 235 mb upload yapmışım.
Böyle devam.
Şuan upload hızımın hepsini FIFA üzerinde kullanıyorum.
Senin ratio kaç ?![]()
ben ve [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] 2 şaka yaptık sulandı bu ne beKim CANINI SIKTI !!!!!!!!!!!
Kim CANINI SIKTI !!!!!!!!!!!
Benim daha 0.193 :/Ben ilk zamanlarda uploadı hiç takmazdım. Gerçi şimdi de umrumda değil ama açık bırakıyorum seedi.![]()
Şu an tek siteden değil bir kaç siteden indirdiğim için hepsine azar azar seed gidiyor.![]()
kimdenTokat yedim zaten dur 2 dk .s.s
boşver abi ya! Akşam akşam moral pert oldu!
hacı şu upload yapınca size para geliyormuBenim daha 0.193 :/