Galaxy s2 mesajlaşma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pinkodu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pinkodu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Henüz bir haftadır kullanıyorum s2 yi ve çoğu özelliğine hakim değilim. Çok eski bir model telefondan geçtiğim için de alışmam uzun sürdü. Sorunum şu, mesajlaşma sırasında eski mesajlar yukarı gidiyor ve daha sonra da kayboluyor. Bu kaybolan mesajları silmediğime göre yeniden ulaşmam mümkün değil mi? Mümkünse de nasıl? Forumda biraz bakındım ama ne yapabileceğimi bulamadım, eğer değinilmişse daha önce kusura bakmayın.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yukariyi asagiya surukle hocam. Oyle olur.

pinkodu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır hayır tam anlatamamışım sürükleyerek en üste geldim. Ama bir yerden sonrası yok, geçmiş nerede?

Hmm maksimum mesaj sayısına ulaşıldığında kendiliğinden sil seçeneği varmış ayarlarda. Kusura bakmayın ancak anladım ya.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayır hayır tam anlatamamışım sürükleyerek en üste geldim. Ama bir yerden sonrası yok, geçmiş nerede?

Hmm maksimum mesaj sayısına ulaşıldığında kendiliğinden sil seçeneği varmış ayarlarda. Kusura bakmayın ancak anladım ya.

Niye kusura bakalimki yardimci olmak bizim isimiz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaslar galaksı s2 de msj yolladım ama msj gıtmedı nereye atıldıgını da bulamıyorum taslaklarda yada panoda da degıl acıl cewap lutfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaksi s2 de msjlar bölümündeki msjları şerit halinde silmek istiorum ama silinmiyor neden?