selam arkadaşlar dün çaktaşı mavisini almış bulunmaktayım yardımlarınız için teşekkürşler telefondan mennunum ama bi kaç sorum olacak sanki şarjı çabuk bitiyo gibime geldi neler yapmalıyım bide adam 12 saat şarja tak dedi ama bu tlefonlar şarj dolunca elekteriği kesmiyomu ? bide tavsiye uygulamalaırnız varmı ?
kardeşim öncelikle telefonun hayırlı olsun doğru bi şeçim yapmışşın sarjı çabuk biter çünkü batarya açılmadı daha 2-3 hafta sonra tam verim alırsın ayrıca dediğin gibi telefonun sarjı dolduğunda kendi elektriği kesiyor o telefoncunun dediği eski tip bataryalar için geçerli lityum iyon piller için geçerli değil umarım yardımcı olabilmişimdir![]()
Çok fazla araştırmamakla birlikte gerek burada gerekse diğer forumlarda Samsung alaxy S3 hakkında epey problmden bahsedilmiş. Ses olsun, ekran olsun, dış kaplama renklerinin solması vs. bunlar hep belli kişilerin başına gelmiş şeyler mi yoksa böyle genel bir sorun mu var?
Telefonu satın almak telefondan daha karışık zaten. pasaport işletme, nano sim, hat, avrupa - asya makine, paralel satışlar falan. 1.200 TL'ye satanlar var ama bir sürü işlem falan insanın uğraşası gelmiyor. Bir de ben başta alsam mı dedim ama Mart'ta yenisi çıkınca seninki gene eskiyor oluyor. Ben de o durumları sevmiyorum. O yüzden Nokia hiç kullanmadım şimdiye kadar. Çok itici bir durum.2 ay oldu alalı ben ona olmuşumdur ama o bana sorun olmadı hocam![]()
Bendede aynı sorun vardı.. Telefonu tamamen şarj edin. Bilgisayara bağlıyken şarj edildi uyarısı geldikten sonra kiesi açıp deneyin. Ben öyle yaptım ve sorunsuz güncellediMerhaba arkadaşlar.Ben S3 ü kies e bağlayınca programda üretici geliştirme bildirimi çıkıyor tamam diyorum fakat 1 saat bekletiyor yüzde 99 da bekliyorum saatlerce.Güncelleştirme dosyasınıda indirmiyor.Sorunun çözümü nedir aceba?
Teşekkürler hocam milyon tane şey yaparak hallettim sorunu bu kezde cihaz desteklenmiyor diyor.Nedir benim bu çektiğim.Ama bunu halledemiyorumBendede aynı sorun vardı.. Telefonu tamamen şarj edin. Bilgisayara bağlıyken şarj edildi uyarısı geldikten sonra kiesi açıp deneyin. Ben öyle yaptım ve sorunsuz güncelledi