Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rehber gayet hızlı onun dışında engel diye bi seçenek getirilmiş onu çok begendim

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaslar

Bugun galaxy note 10.1 imi aldim :) tablet kullanan arkadaslar tavsiye edebileceginiz uygulama oyun vs bekliyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar benim s3 umde ayarlar kisminda cihaz hakkindaya tiklayinca guncellestirme diye senenek cikmiyor neden acaba ayarlar kismindan guncelleme sansim olmuyor boylelikle cihazim yurtdisi ingiltere cihazi aceba sorunun cozumu nedir?

camelerin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar.Benim telefonda ayarlar kısmından telefon hakkında secenegıne tıklıyınca guncelleştirme diye bir secenek cıkmıyor.Böylelikle ota yoluyla güncelleştirme yapamıyorum aceba sorunun cozumu nedır.(Cihaz ingiltereden alınmıştır)

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar dün çaktaşı mavisini almış bulunmaktayım yardımlarınız için teşekkürşler telefondan mennunum ama bi kaç sorum olacak sanki şarjı çabuk bitiyo gibime geldi neler yapmalıyım bide adam 12 saat şarja tak dedi ama bu tlefonlar şarj dolunca elekteriği kesmiyomu ? bide tavsiye uygulamalaırnız varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkese merhaba bende galaxy s3 kullanıyorum ve forumu takip ediyorum. benim güncelemem hala gelmedi. 4.0.4 olarak görünüyor. Kiesle yapmayı deneyim dedim ve kiesi kurdum. önce telefonu gördü ama günceleme yok dedi. sonra kies güncelemesi geldi kies güncelendi. şimdi telefonu kiese bağladığımda desteklenmeyen cihaz uyarısı diye hata veriyor. sildim kiesi yeniden kurdum. ama kies güncelenince tekrardan aynı hatayı verdi. su ibare yazıyor "bu cihaz kies 2.00 tarafından desteklenmiyor. Cihazın desteklendiğinden emin olun ve tekrar deneyin" bu sorunu nasıl çözebilirim. :s belki jelly bean güncellemesi geldi ama giremediğimden yapamıyorum :( yardımcı olursanız çok sevinirim. bundan önce iphone kullanıyordum, android konusunda acayip cahilim :s teşekkür ederim.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
selam arkadaşlar dün çaktaşı mavisini almış bulunmaktayım yardımlarınız için teşekkürşler telefondan mennunum ama bi kaç sorum olacak sanki şarjı çabuk bitiyo gibime geldi neler yapmalıyım bide adam 12 saat şarja tak dedi ama bu tlefonlar şarj dolunca elekteriği kesmiyomu ? bide tavsiye uygulamalaırnız varmı ?

kardeşim öncelikle telefonun hayırlı olsun doğru bi şeçim yapmışşın sarjı çabuk biter çünkü batarya açılmadı daha 2-3 hafta sonra tam verim alırsın ayrıca dediğin gibi telefonun sarjı dolduğunda kendi elektriği kesiyor o telefoncunun dediği eski tip bataryalar için geçerli lityum iyon piller için geçerli değil umarım yardımcı olabilmişimdir :D

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim öncelikle telefonun hayırlı olsun doğru bi şeçim yapmışşın sarjı çabuk biter çünkü batarya açılmadı daha 2-3 hafta sonra tam verim alırsın ayrıca dediğin gibi telefonun sarjı dolduğunda kendi elektriği kesiyor o telefoncunun dediği eski tip bataryalar için geçerli lityum iyon piller için geçerli değil umarım yardımcı olabilmişimdir :D

teşekkür ederim bide telefon çalarken önce sessiz başlıyap artıyo zil sesi onu hep yükseğe nerden ayarlarız bide tavsiye kılıfınız varmı ?

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çok fazla araştırmamakla birlikte gerek burada gerekse diğer forumlarda Samsung alaxy S3 hakkında epey problmden bahsedilmiş. Ses olsun, ekran olsun, dış kaplama renklerinin solması vs. bunlar hep belli kişilerin başına gelmiş şeyler mi yoksa böyle genel bir sorun mu var?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Çok fazla araştırmamakla birlikte gerek burada gerekse diğer forumlarda Samsung alaxy S3 hakkında epey problmden bahsedilmiş. Ses olsun, ekran olsun, dış kaplama renklerinin solması vs. bunlar hep belli kişilerin başına gelmiş şeyler mi yoksa böyle genel bir sorun mu var?

2 ay oldu alalı ben ona olmuşumdur ama o bana sorun olmadı hocam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blush:cok komık ama watsap fotosunu degıstıremıyorum yardıcı olabılecek bırı varmı

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XXLH1 guncellemesini aldiktan sonra bariz bir sekilde pil tuketimi artti ve acayip rahatsizlik veriyor bu durum. umarim jb yakin zamanda gelir

hayalet114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benım s3 yurtdışı ve şebekesı gıttı(daha guncelleştırme yapmadan) imei klonlu klon ımeı sorgulatyrm kayıtlı dıyor ancak şebekem yok.alalı 1.5 ay oldu ne yapmam gerek suan yardımcı olabılcek aynı sorunu yasayan arkadaslar yardımcı olabılrse zahmet olmazzsa??:(

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2 ay oldu alalı ben ona olmuşumdur ama o bana sorun olmadı hocam :)
Telefonu satın almak telefondan daha karışık zaten. pasaport işletme, nano sim, hat, avrupa - asya makine, paralel satışlar falan. 1.200 TL'ye satanlar var ama bir sürü işlem falan insanın uğraşası gelmiyor. Bir de ben başta alsam mı dedim ama Mart'ta yenisi çıkınca seninki gene eskiyor oluyor. Ben de o durumları sevmiyorum. O yüzden Nokia hiç kullanmadım şimdiye kadar. Çok itici bir durum.

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jb ingiltere versiyonununda turkce dil destegi mevcut mu arkadaslar? yukleyen varsa yorumlari alabiliriz

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Merhaba Samsung Galaxy S III`ün 64 GB`lık modelini nereden alabilirim TurkCell,Vodafone yada Avea satıyor mu distribütör garantili almak istiyorum...

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
herkese iyi bayramlar bu sabah itibari ile kies üzerinden jelly bean güncellemesini yapmış bulunuyorum rehber açılışı olsun akıcılık olsun baya hızlandı telefon

camelerin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Ben S3 ü kies e bağlayınca programda üretici geliştirme bildirimi çıkıyor tamam diyorum fakat 1 saat bekletiyor yüzde 99 da bekliyorum saatlerce.Güncelleştirme dosyasınıda indirmiyor.Sorunun çözümü nedir aceba?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bu sabah itibariyle telefonuma jelly bean guncellemesi geldi saolsun samsung beni kies le fln ugrastirmadi:)

cok heyecanliyim bakakim nasil olacak

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Içim temizmis daha dün sormuştum başka bişey isteseydim. Neyse herkesin bayramı kutlu olsun

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S.a arkadaşlar,

Yeni sürüm çıkmış hayırlı olsun..

Bir konuda tecrübeli arkadaşlarıma danışmak isterim.. 4.1.1 sürümünde root işlemi için hangi dosyayı kullanacağız?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
harbidende adamlar 4.1 i bayram hediyesi yapmışlar. 4.1 yüklemek istiyorum fakat yüklesemmi bilmiyorum. kullananlar anlatabilirlermi hatalar varmı?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
su ana kadar hicbir hatayla karsilasmadim gayet hizlandi telefonum :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geekbench 2 testi yapıp sonucun resmini koyman mümkünmüdür?

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Ben S3 ü kies e bağlayınca programda üretici geliştirme bildirimi çıkıyor tamam diyorum fakat 1 saat bekletiyor yüzde 99 da bekliyorum saatlerce.Güncelleştirme dosyasınıda indirmiyor.Sorunun çözümü nedir aceba?
Bendede aynı sorun vardı.. Telefonu tamamen şarj edin. Bilgisayara bağlıyken şarj edildi uyarısı geldikten sonra kiesi açıp deneyin. Ben öyle yaptım ve sorunsuz güncelledi

camelerin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede aynı sorun vardı.. Telefonu tamamen şarj edin. Bilgisayara bağlıyken şarj edildi uyarısı geldikten sonra kiesi açıp deneyin. Ben öyle yaptım ve sorunsuz güncelledi
Teşekkürler hocam milyon tane şey yaparak hallettim sorunu bu kezde cihaz desteklenmiyor diyor.Nedir benim bu çektiğim.Ama bunu halledemiyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun adobe flash player sorununu çözebilen var mı?Flash desteklenen birçok video ve hatta siteler bile açılmayabiliyor..

Saygılar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonumu 1 hafta once aldım.. rehberdekı kişilere fotoğraf yuklemek ıcın sım kısılerını telefona kopyaladım sonra rehberde hem tel hem sım ksılerı gozuktu bunu sadece telefon yaparak duzelttım fakat mesaj kısılerınde bu duzeltılmıyor. kısıler 2 şer tane yardımcı olursanız ssevınırımm.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba yeni güncelemeyi s3 yükledim az önce kies üzerinden. ama şu anda menüye girerken ve bazı uygulamalara girerken kırmızı bir çerçeve sürekli yanıp sönüyor. çok sinirlerimi bozdu forumları araştrdım başına gelen arkadaşlar var ama çözüm yazan olmamış. ilgilenirseniz çok sevinirim.