Comodo Ice Dragon Türkçe yapma

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
22qlq.jpg

OQLVf.jpg

Bilindiği gibi Comodo Ice Dragon, Firefox tabanlı bir tarayıcı. Firefox eklentileri de uyumlu olarak çalışıyor. Buna göre Firefox dil paketini de yükleyebiliriz.
Buradan Comodo Ice Dragon'u indirip kurun. Buradan türkçe dil eklentisi kurun. Adres çubuğuna "about:config" yazın. Enter'a basın. Açılan sayfadaki arama yerine "general.useragent.locale" yazın. Çift tıklayıp çıkan değeri "tr" olarak değiştirip kaydedin.Tarayıcıyı yeniden başlatın. Tarayıcı güncellendiğin de dil eklentisinide güncellemeniz gerekiyor. Burada kullanılan tarayıcı 15.0.2.0, dil 15.0.1 sürümüdür. Sadece hakkında bölümünde bir hata oluşuyor ve başlıkta IceDragon yerine Firefox yazıyor.

Başka diller ve ayrıntılı bilgi için tıklayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dediklerinizi aynen yaptım ama ayarlar da Türkçe görünüyor ancak tarayıcı hala İngilizce hiç böyle bir sorun yaşamıyordum ne oldu bilmem ne yaparsam yapayım Türkçe olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tr seçiyorum yeniden başlatılacak diyor ama tık yok :/ windows 8 kullanıyorum

ezop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam anlattığınız gibi yaptım sorun yok dil Türkçe oldu. Yapamayan arkadaşlar önce dil paketini bulup addonstan eklesinler. Çook teşekür ederim.

22qlq.jpg

OQLVf.jpg

Bilindiği gibi Comodo Ice Dragon, Firefox tabanlı bir tarayıcı. Firefox eklentileri de uyumlu olarak çalışıyor. Buna göre Firefox dil paketini de yükleyebiliriz.
Buradan Comodo Ice Dragon'u indirip kurun. Buradan türkçe dil eklentisi kurun. Adres çubuğuna "about:config" yazın. Enter'a basın. Açılan sayfadaki arama yerine "general.useragent.locale" yazın. Çift tıklayıp çıkan değeri "tr" olarak değiştirip kaydedin.Tarayıcıyı yeniden başlatın. Tarayıcı güncellendiğin de dil eklentisinide güncellemeniz gerekiyor. Burada kullanılan tarayıcı 15.0.2.0, dil 15.0.1 sürümüdür. Sadece hakkında bölümünde bir hata oluşuyor ve başlıkta IceDragon yerine Firefox yazıyor.

Başka diller ve ayrıntılı bilgi için tıklayın.

venom34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzun zamandır güncelelme neden yok Ice Dragon'da.

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adres çubuğuna "about:config" yazın. Enter'a basın. Açılan sayfadaki arama yerine "general.useragent.locale" yazın. Çift tıklayıp çıkan değeri "tr" olarak değiştirip kaydedin.Tarayıcıyı yeniden başlatın.

Tr eklentisini ayarlardan seçip yeniden başlattığımda dil değişmiyordu. Bu denileni yaptım ve düzeldi.
- IceDragon Firefox sürümü 22.