Kampanya Habercisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REDFOKS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kampanya_habercisi_ic_sayfa_130912.png

Kampanya Habercisi sayesinde yeni çıkan tüm kampanyalarımızdan anında haberdar olabilir, tek bir tıkla detaylı bilgi alıp, kampanyadan anında yararlanabilirsiniz!

Uygulamaya ulaşmak için tek yapmanız gereken, aşağıda yer alan “İndir” butonuna tıklamak ve indirilen dosyayı Windows işletim sisteminize kurmak. Kurulum esnasında uygulama size, hangi tip kampanyalar ile ilgilendiğinizi, kampanya kategorilerini ve hatırlatma sıklığını soracaktır. Bu seçenekler sayesinde dilerseniz uygulamayı kişiselleştirebilirsiniz. Kurulum sonrasında farklı bir kategori seçmek isterseniz, tercihlerinizi, uygulamanın ayarlar bölümünden ihtiyaçlarınıza göre belirleyebilirsiniz. Yeni bir kampanya çıktığında uygulama otomatik olarak çalışacak ve kampanya hakkında size kısa bilgiler verecektir. Kampanyanın hemen altında yer alan butonlar sayesinde, dilerseniz kampanya hakkında detaylı bilgi alabilir ya da o kampanyaya hemen katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca seçimlerinize göre aktif olan tüm kampanyalarımızı da görüntüleyebilirsiniz.

Turkcell kullanıcıları için İlginç bir yazılım geliştirmiş. Denemek İsteyenler Tıklasın

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu kampanya bilgileri uygulamayı açmazsam görülmeyecek mi?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu kampanya bilgileri uygulamayı açmazsam görülmeyecek mi?

Pcyi kapatıp açmadım ama windows başlarken otomotik açılıyordur program :)

Edit: Şimdi kontrol ettim evet başlangıçta otomotik açılıyor. :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Turkcell böyle abidik gubidik şeylerle uğraşacağına gitsin adam akıllı fiyat belirlesin önce telefonlarına :thumbdown:

Dün bir tane Blackberry 'ye baktım 1800TL ye geliyor 24 ay sonunda. Ne bu Proshe Desing mi alıyoruz:blink: