Windows Lisansı Kaç Kullanımlık?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
benim için bir wirless driveri olsun yeter onuda üreticinin sitesinden indirmek daha doğru olur :)

Derdin o muydu. :P Ben windows 8 e hiç wireles programı kurmadım ki. Kendisi wirelesi tanıyor ve ağları görüyor zaten. Boş yere fazladan driver yüklemeye gerek yok.
Ses için de aynı şekilde. Webcam driverı dahi yüklemedim ama facebook üzerinden görüntülü konuşabiliyorum.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Derdin o muydu. :P Ben windows 8 e hiç wireles programı kurmadım ki. Kendisi wirelesi tanıyor ve ağları görüyor zaten. Boş yere fazladan driver yüklemeye gerek yok.
Ses için de aynı şekilde. Webcam driverı dahi yüklemedim ama facebook üzerinden görüntülü konuşabiliyorum.
peki hangi sürümü kullanıyorsun :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benim bilgisayarda Windows 8 boot suresi disinda her sey normal , microsoft un lisans konusuna gelince, millet illegal yontem disinda yasal prosedurlu ama illegal keyler ile telefon baglantisini kullanarak aktivasyon islemini yapiyor, microsoft bu konuda sadece product key leri ban liyor, kisacasi bir suru kullanici su anda legal windows 8 kullaniyor, sanirim microsoft en son cikacak versiyonda lisans konusunda surpriz yapmayi planliyor. Bekleyip gorecegiz.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
o kadar beğendin demek:D
ne zaman bitiyor bu arada:D
süresini bakmadım direk crack yaparak sınırsız kullanıma getirdim ama bazı bölümler açılmayınca birazda gurur yaptım sildim şu an windows 7 sp1 kullanıyorum fiyatları ucuz olursa alırım birtane :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
süresini bakmadım direk crack yaparak sınırsız kullanıma getirdim ama bazı bölümler açılmayınca birazda gurur yaptım sildim şu an windows 7 sp1 kullanıyorum fiyatları ucuz olursa alırım birtane :)
hehehe ucuzdan kastın 250-300 civarı bir şey canım çok azcık:D