Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Valla arka kapağım çizildi ama hiç umursamıyorum. Nede olsa değişiyor ya :)

Flip Cover almayı düşünüyorum ben. Tavsiye ederim.

benim avatardakinden de alabilirsin :)
[MENTION=74935]Choice[/MENTION] aslında stock romda da root lu haldede touc wiz bildiğim kadarı ile ek programlar kullanarak değişiyor örn: go launcher, atom ve win7 gibi

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben resimdeki kılıftan kullanıyorum tavsiye de ederim arkadaşlar tamam düşmelere karşı pek korumaz (şükür hiç düşmedi telefon daha maşallah nazar değmesin) ama çizilmelere karşıkoruyor ve öyle kaba bir kılıfda değil

Uploaded with ImageShack.us

Aynı kılıf bende de var gayet memnunum telefonu direk samsungdan aldım, kabı da oradan aldım. Ilk günden beri takılı tek sıkıntım telefonun orijinal boyutuna, ergonomisine biraz yabancı kaldım :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Aynı kılıf bende de var gayet memnunum telefonu direk samsungdan aldım, kabı da oradan aldım. Ilk günden beri takılı tek sıkıntım telefonun orijinal boyutuna, ergonomisine biraz yabancı kaldım :)

Aynen.Aynı kılıfı bende kullanıyorum.Bazen kılıfı çıkartıp bakıyorum telefona ve keşke böyle kullanabilsem diyorum.Telefonun mumtazam inceliğinden ve tasarımından mahrum kalıyoruz maalasef.Kafam atarsa bir gün kılıfı çıkartabilirim.

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Onu sanırım Rom değiştirerek yapıyorsun.Yanlış söylemiyim ama Stock Rom'la oluyor o iş sanırım.Ya da sadece Android'in çıplak sürüm romları oluyor.Bunu @lordarcual iyi bilir...
Baba dediğin doğru [MENTION=74935]Choice[/MENTION] Kardeşim Stock Rom var iken Root olsada TouchWiz'i değiştiremezsin. ama bazı launcher'ler vardır mesela Go launcher gibi bu programı indirip değiştirebilirsin ama Ram kullanımı çok yüksek olur 600'den aşağı düşmez. XDA Developers'de güzel Custom Rom'lar mevcut. Stabil olmasını istiyorsan Custom Rom yüklemelisin...

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence bilmeden Konuşma bir daha. bu fotoyu s3 ile çektim arka kapağı. arkadada pc açık ve profilimi gösterdim artık inanmıyosan körsün diyim sana :D kimseyede yalan söylicek halim yok. Telefonda var takılmalar iddia ediyorum. başka telefonum olsa video alıp göstericem ama ne yazıkki yok :(
d98sz.jpg

arkadaki profilde 18 bildirim var onlarda kesin alıntı neden dersen

s3 kasıyor 15dk de 1 2sn boyunca artık nerelere yazdıysan böyle

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşlerim eğer S III ile alakalı yapmamı istediğiniz bir test (Drop test dışında :)) varsa çekinmeyin ben yapıp buraya ekleyeyim.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kuzeninin s3ünü alıp kendi s3teki kasmaları çekebilirsen sevinirim.
Teşekkürler.
Kuzenim ?
Hammer test istiyorum.Test sonuçlarını hemen bildirirsen sevinirim.
4266lump_hammer.jpg
Telefona vurdum ekran ikiye bölündü :)
Mass effeckt ya da Dead Space testi yapar mısın? Kimse kasılmadığını görsün.
Tamam yarın çekip koyarım inşallah şimdi oyunları yüklüyorum telefona :) yarın koyayım kasıyor mu kasmıyor mu görsünler :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tamam yarın çekip koyarım inşallah şimdi oyunları yüklüyorum telefona :) yarın koyayım kasıyor mu kasmıyor mu görsünler :)

Aynen ya millet bir görsün. Önüne gelen kasıyor diyor.

Şöyle sağlam bir kulaklık takıp s3 de Dead Space oynuyorumda, laptop da daha oyun oynayasım gelmiyor.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;PC4bPRviezU]http://www.youtube.com/watch?v=PC4bPRviezU&feature=relmfu[/video]

Reklam çok hoşuma gitti çok beğendim. Reklam sonunda Galaxy'ye bağlanılması müthiş olmuş.

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android için slender man yapsalarda bi korksak yav :D belkide vardır hiç araştırmadım :)

kefenmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackbatuhanda s3 yok , o sadece galaxy s3 ü kötülemek için foruma kaydolmuş biri , hayatında eline almadığı bir telefonu nasılda atıp sallıyor yazdığı konuları bir görseniz gülmekten gözünüzden yaşlar gelir.. şuanda bırak iphone 4s i iphone 5 ten bile öndedir galaxy s3

http://www.netsenin.com/wp-content/uploads/2012/09/samsung-dahi-olmaya-gerek-yok.jpg

şuanda elimde hem iphone 4s hemde galaxy s3 var inanmayana resim yollayabilirim istediği kadar istediği şekilde , galaxy s3 her konuda ağır basıyor çekemeyen anten taksın başta blackbatuhan sende s3 yok abicim galaxy s3 ü kullanan bilir

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kefenmez
Her türlü her yerde s3 ümü sana resim çekip atabilirim. Profilime karşı resimde çektim hatta sorun olmaz yani 100 farklı poz verip fotoları atabilirim sana.

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi akşamlar, benim sorum NFC ile ilgili olacaktı. Bir kaç yerde rastladım da NFC açıkken kredi kartlarını, seyahat kartlarını vs algılıyormuş. Ben de deneyeyim dedim ama kredi kartlarını telefonun arka kapağına yaklaştırdığımda herhangi bir belirti alamadım NFC açık olmasına rağmen. Kaçırdığım bir şeyler mi var yoksa bunu yapmak için?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar az önce telefonu resetledim sonra telefon açıldı ve bide baktımki en alt solda güvenli mod diye birşey yazıyor. bunun ne olduğunu bilen varmı? bu yazı hiçbirşekilde gitmedi tekrardan reset attım şimdi gitti sorun yaratırmı?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle iyi akşamlar, benim sorum NFC ile ilgili olacaktı. Bir kaç yerde rastladım da NFC açıkken kredi kartlarını, seyahat kartlarını vs algılıyormuş. Ben de deneyeyim dedim ama kredi kartlarını telefonun arka kapağına yaklaştırdığımda herhangi bir belirti alamadım NFC açık olmasına rağmen. Kaçırdığım bir şeyler mi var yoksa bunu yapmak için?
NFC açıkken akbil gibi bir şeye yaklaştır o zaman ses çıkar :)

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 jb guncellemesi gelmiş ota yolu ile polonyada başlamis gençler

SiegFrieD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar galaxy S3'e torrent yükleniyor mu? Bunun üzerinden bir şeyler indirip izlenebiliyor mu?

İllegal bir mesaj mı bilemedim kusura bakmayın. Soruyu gören özel mesajdan da cevap verebilir.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Atorrent de kullanışlı hiz kısıtlaması falan yok. Ayrıca bilgisayarindaki utorrent'e uzaktan erişim için utorrent remote uygulamasını kullanabilirsin.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iyi bir oyun önerecek varmı? Dead space , nova 3 vb denedim fakat beyenmedim