- Konuyu başlatan
- #1,441
lordarcual
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION] arkadaşımızınkesinlikle iphone 5 al derim sana. s3 den 10 kat daha iyi telefon fakat biraz pağlı olacak 3 bin civarında. ama diyorsanki ben takılma istemiyorum hiç takılmasın felan kesin iphone 5 al bu arada oyun performansında iphone 5 geçiyor. tarayıcı performansındada iphone ile s3 aynı derecede. bak s3 android olduğu için kasmalar yapıyor yoksa özellikleri çok iyi bir telefon. bende s3 var mesela arada oyunlarda hele takılıyor yani. geçen kuzenimde s3 almış dedim sendemi aldın sonra dedim seninkinde takılmalar oulyormu dedim. verdiği cevabı harfi harfine söylüyorum ''evet benimkindede takılmalar oluyor. takılmalar androidden kaynaklanıyor ama telefondan memnunum'' dedi bana. bende telefondan çok memnunum kullanımı felan çok kolay ama ne yazıkki s3 iphone 5 i stabillik konusunda yakalayamaz. 4s i bile yakalıyamıyorken. birde androidde yok arka planda widget yok arka planda çalışanlar vb vb. şişiriyor telefonu oyun oynarken takılmalar oluyor. bide androidde her oyuna girişte ram silcen falan felan iphone de öyle bişey yok. arka planda bin tane program çalışsa bile direk aç oyunu gir stabil bir şekilde.
"@El Padrino [MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]"
Yazdığını hatırlıyordum ?