Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kesinlikle iphone 5 al derim sana. s3 den 10 kat daha iyi telefon fakat biraz pağlı olacak 3 bin civarında. ama diyorsanki ben takılma istemiyorum hiç takılmasın felan kesin iphone 5 al bu arada oyun performansında iphone 5 geçiyor. tarayıcı performansındada iphone ile s3 aynı derecede. bak s3 android olduğu için kasmalar yapıyor yoksa özellikleri çok iyi bir telefon. bende s3 var mesela arada oyunlarda hele takılıyor yani. geçen kuzenimde s3 almış dedim sendemi aldın sonra dedim seninkinde takılmalar oulyormu dedim. verdiği cevabı harfi harfine söylüyorum ''evet benimkindede takılmalar oluyor. takılmalar androidden kaynaklanıyor ama telefondan memnunum'' dedi bana. bende telefondan çok memnunum kullanımı felan çok kolay ama ne yazıkki s3 iphone 5 i stabillik konusunda yakalayamaz. 4s i bile yakalıyamıyorken. birde androidde yok arka planda widget yok arka planda çalışanlar vb vb. şişiriyor telefonu oyun oynarken takılmalar oluyor. bide androidde her oyuna girişte ram silcen falan felan iphone de öyle bişey yok. arka planda bin tane program çalışsa bile direk aç oyunu gir stabil bir şekilde.
[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION] arkadaşımızın

"@El Padrino [MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]"

Yazdığını hatırlıyordum ?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
kesinlikle iphone 5 al derim sana. s3 den 10 kat daha iyi telefon fakat biraz pağlı olacak 3 bin civarında. ama diyorsanki ben takılma istemiyorum hiç takılmasın felan kesin iphone 5 al bu arada oyun performansında iphone 5 geçiyor. tarayıcı performansındada iphone ile s3 aynı derecede. bak s3 android olduğu için kasmalar yapıyor yoksa özellikleri çok iyi bir telefon. bende s3 var mesela arada oyunlarda hele takılıyor yani. geçen kuzenimde s3 almış dedim sendemi aldın sonra dedim seninkinde takılmalar oulyormu dedim. verdiği cevabı harfi harfine söylüyorum ''evet benimkindede takılmalar oluyor. takılmalar androidden kaynaklanıyor ama telefondan memnunum'' dedi bana. bende telefondan çok memnunum kullanımı felan çok kolay ama ne yazıkki s3 iphone 5 i stabillik konusunda yakalayamaz. 4s i bile yakalıyamıyorken. birde androidde yok arka planda widget yok arka planda çalışanlar vb vb. şişiriyor telefonu oyun oynarken takılmalar oluyor. bide androidde her oyuna girişte ram silcen falan felan iphone de öyle bişey yok. arka planda bin tane program çalışsa bile direk aç oyunu gir stabil bir şekilde.

Bu çocuğa biri dur desin artık !!!

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu çocuk hayatında s3 kullanmamış :)
[MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION]

Bahsettiğin takılmalar ve stabilite çalışmamayla ilgili senden video bekliyoruz. Videonda günlük kullanımda telefonu nasıl kullandığını ve bize nasıl takılmalar olduğunu gösterebilirsin. Aksi halde benim gibi bir çok kişi senin s3 kullandığına inanmayacak :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Beyler bir sorum olacak.S3'te güç tasarrufu modunda gerçekten güç tasarrufu yaptığına inanan var mı ? Ben ne zaman güç tasarrufu moduna alsam akşamı göremiyorum.Günlük kullanım düzeyim hep aynıdır.Telefon görüşmesi ve kısa mesaj atmam.Mobil veri hep açıktır.Sürekli internet üzerinden konuşurum-mesajlaşırım.Her saat başı haberlere göz gezdiririm.Foruma girerim vs.Yani gün içinde interneti hep aktif olarak kullanmaktayım.Bu kullanım düzeyinde normal modda akşamı çok rahat çıkarıyorum.Hatta akşam %30-40 larda oluyor.Mobil veriyi kapatıp yatarsam ertesi gün biraz dikkat ederek akşamı görürüm yine.

Ama aynı kullanım düzeyinde güç tasarrufuna aldığımda akşamı göremiyorum.Çok ilginç bir durum.Mantıklı bir açıklaması var mı?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler bir sorum olacak.S3'te güç tasarrufu modunda gerçekten güç tasarrufu yaptığına inanan var mı ? Ben ne zaman güç tasarrufu moduna alsam akşamı göremiyorum.Günlük kullanım düzeyim hep aynıdır.Telefon görüşmesi ve kısa mesaj atmam.Mobil veri hep açıktır.Sürekli internet üzerinden konuşurum-mesajlaşırım.Her saat başı haberlere göz gezdiririm.Foruma girerim vs.Yani gün içinde interneti hep aktif olarak kullanmaktayım.Bu kullanım düzeyinde normal modda akşamı çok rahat çıkarıyorum.Hatta akşam %30-40 larda oluyor.Mobil veriyi kapatıp yatarsam ertesi gün biraz dikkat ederek akşamı görürüm yine.

Ama aynı kullanım düzeyinde güç tasarrufuna aldığımda akşamı göremiyorum.Çok ilginç bir durum.Mantıklı bir açıklaması var mı?

Telefon güç tasarrufuna alındığında daha yavaş çalışıyor. Ancak senin söylediğin gibi bir durumla karşılaşmadım. Güç tasarrufuna alıp internette gezip oyun oynadığımda fark yaratıyor ve 1,5 2 günü buluyor telefon. Belki de yüklediğin bir program sürekli çalışıp güç tasarrufundan da etkilenmiyordur. :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Telefon güç tasarrufuna alındığında daha yavaş çalışıyor. Ancak senin söylediğin gibi bir durumla karşılaşmadım. Güç tasarrufuna alıp internette gezip oyun oynadığımda fark yaratıyor ve 1,5 2 günü buluyor telefon. Belki de yüklediğin bir program sürekli çalışıp güç tasarrufundan da etkilenmiyordur. :)

Bir uygulamadan dolayı olsa normal modda daha çabuk bitmesi lazım şarjın.Normal modda, güç tasarrufu açıkken olduğundan çok daha uzun süre dayanıyor şarjım.İlginç bir durum.Neyse.Geceye kadar dayansın yeter.Öyle veya böyle :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir uygulamadan dolayı olsa normal modda daha çabuk bitmesi lazım şarjın.Normal modda, güç tasarrufu açıkken olduğundan çok daha uzun süre dayanıyor şarjım.İlginç bir durum.Neyse.Geceye kadar dayansın yeter.Öyle veya böyle :)

o da doğru :) önemli olan sana bir şey olmasın :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@El Padrino Baba bende hep güç tasarrufu modunda kullanıyordum eskiden. Ama bir çıktım güç tasarrufu modundan 2-3 gün çok rahat çıkarıyor artık telefon. :) Günlük 1-2 saat internette takılıyorum o zaman işte 2 gün gidiyor :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
@El Padrino Baba bende hep güç tasarrufu modunda kullanıyordum eskiden. Ama bir çıktım güç tasarrufu modundan 2-3 gün çok rahat çıkarıyor artık telefon. :) Günlük 1-2 saat internette takılıyorum o zaman işte 2 gün gidiyor :)

Aynen.Güç tasarrufu modunda bir sıkıntı var.Jelly Bean DLI8 yüklü şuan.ICS ile aynı bir fark yok.(Güç tasarrufu modunda)

Mal derkende hani yani s3 e gelmesin başka mala gelsin :D

Yaaaanii :D

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu çocuk hayatında s3 kullanmamış :)
@blackbatuhan

Bahsettiğin takılmalar ve stabilite çalışmamayla ilgili senden video bekliyoruz. Videonda günlük kullanımda telefonu nasıl kullandığını ve bize nasıl takılmalar olduğunu gösterebilirsin. Aksi halde benim gibi bir çok kişi senin s3 kullandığına inanmayacak :)

Bence bilmeden Konuşma bir daha. bu fotoyu s3 ile çektim arka kapağı. arkadada pc açık ve profilimi gösterdim artık inanmıyosan körsün diyim sana :D kimseyede yalan söylicek halim yok. Telefonda var takılmalar iddia ediyorum. başka telefonum olsa video alıp göstericem ama ne yazıkki yok :(
d98sz.jpg

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şimdi [MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION] arkadaşımızın bahsettiği gibi takılma varsa en gıcık olduğum konudur. Olmaması gerekli teknik özellikleri takılma yapmaya musait değil . Diğer arkadaşlar cidden hiç takılma yaşadınız mı ? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum telefonu çünkü .

Bence bilmeden Konuşma bir daha. bu fotoyu s3 ile çektim arka kapağı. arkadada pc açık ve profilimi gösterdim artık inanmıyosan körsün diyim sana :D kimseyede yalan söylicek halim yok. Telefonda var takılmalar iddia ediyorum. başka telefonum olsa video alıp göstericem ama ne yazıkki yok :(
d98sz.jpg

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Şimdi @blackbatuhan arkadaşımızın bahsettiği gibi takılma varsa en gıcık olduğum konudur. Olmaması gerekli teknik özellikleri takılma yapmaya musait değil . Diğer arkadaşlar cidden hiç takılma yaşadınız mı ? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum telefonu çünkü .

Kesinlikle hayır ...

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Webkurum

Arkadaşım bak bana inanmıyor bunlar yok takılma yapmazmış felan. Bak s3 ten kuzenimde almış. Düğüne gittik orda gördüm. Sordum böyle böyle oyunlarda ufak takılmalar varmı sende. Evet var dedi sana yemin ederim kimseye yalan borcum yok. Bak gangster rio diye bir oyun var onu indirdim geçenlerde apk olarak ücretsiz. Arabayı sürüyordum birden takıldı tam 2 saniye. O 2 saniyede telefon işlemiyor ama 2 saniye sonra normal oynuyorsun. Bu takılmalarıda çok çok fazla yapmıyor ama 15 dakkada bir 2 saniye takılıyor mutlaka. Birde gangster rioda takılmayı geçtim bariz kasma var. Oyunu illegal bir şekilde indirdiğim için olabilir bilmiyorum fakat , temple rundada takılıyordu onu legal bir şekilde indirdiğim halde bende sildim kökten sinir oldum. Ama takılınca gerçekten sinir oluyorum eyer sende sinir olcaksan alma.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@blackbatuhan

Fotoğraf çekmen mühim değil önemli olan bu takılmaları bize video ile göstermen. Mesela kuzeninde de varmış al kuzeninden telefonu kendi telefonundaki kasılmaları bize video ile aktar. Bu kadar basit. Bunu yap ve takıldığına beni ikna et.

Mass Effeckt ve Dead Space oynuyorum kaldı ki tek bir sıkıntı yok. PSP alsam bu kadar zevk almazdım oyun oynamaktan.

Not: Ayrıca arka kapağın 10 liraya satıldığınıda unutmayalım. Fotoğrafı ayna karşısında çek daha inandırıcı olur :)

@Webkurum

Gerçekten aklında en ufak bir sorun oluşmasın. Ben telefonu çıkar çıkmaz gözüm kapalı aldım. Hatta mavisini bile beklemeden direkt beyazını aldım. Bu kadar güvendiğim bir telefon s3.

Reaksiyon puanı
10,315
on gün oldu ben de s3 alalı.
wave1'den s3'e geçmek tarhana çorbasından havyar yemeğe terfi etmek gibi bişey oldu.
on yıldan fazladır onlarca telefon kullandım, bu denli hiçbir şeyden zevk almadım diyebilirim.
takılmadan, kasmadan bahseden arkadaşa sahiden şaşırıyorum,
çünkü bu kadar duyarlı, yağ gibi kayıp giden bir telefonda nasıl takılma oluyor aklım almıyor bi türlü...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@blackbatuhan

Fotoğraf çekmen mühim değil önemli olan bu takılmaları bize video ile göstermen. Mesela kuzeninde de varmış al kuzeninden telefonu kendi telefonundaki kasılmaları bize video ile aktar. Bu kadar basit. Bunu yap ve takıldığına beni ikna et.

Mass Effeckt ve Dead Space oynuyorum kaldı ki tek bir sıkıntı yok. PSP alsam bu kadar zevk almazdım oyun oynamaktan.

Not: Ayrıca arka kapağın 10 liraya satıldığınıda unutmayalım. Fotoğrafı ayna karşısında çek daha inandırıcı olur :)

@Webkurum

Gerçekten aklında en ufak bir sorun oluşmasın. Ben telefonu çıkar çıkmaz gözüm kapalı aldım. Hatta mavisini bile beklemeden direkt beyazını aldım. Bu kadar güvendiğim bir telefon s3.
Arka kapak 10 TL ? Orjinal ise bana lazım gardaşşş. Benim arka kapakta çizik dolu. Birde nerede satılıyor?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hımmm bana arka kapak yerine takabileceğim ve telefonu kabalaştırmayacak türden bir kapak lazım :) Veya yeni bir orjinal kapak :)

Valla arka kapağım çizildi ama hiç umursamıyorum. Nede olsa değişiyor ya :)

Flip Cover almayı düşünüyorum ben. Tavsiye ederim.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] teşekkür ederim hocam. Hani bizim için 2000 lira kıymetli .Eğer olursa değiştirebilecek maddi durumum yok . Orta halliyim .
Arkadaş böyle olunca şevkimiz kırılmıyor değil :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios uygulamasını androide çevirme (kullanma) halaa yardımcı olmadınız bana :(

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kadir Sekme
Seni inandırmak umrumda bile değil ben sadece telefon alacak arkadaşa yardımcı oluyorum. Sen ister inan ister inanma hiç umrumda bile değil. Neden yalan söyliyeyimki durduk yere palavra atayım telefona?
Webkurum
Bu arada androidde şöyle bir güzellik var , ios da varmı bilemem. Mesela uygulama marketindeki uygulamaların ücretli olanlarını bile başka sitelerden indirebiliryorsunuz. Ben geçen gün bi virüs programı indirdim 75$ yazıyordu üzerinde full bir şekilde ücretsiz indirdim internetten aynı programı. Eğer lazım olursa bi sitesi var apk ları indirmek için verebilirim. Bu arada s3 de oyun oynamak gerçekten psp den çok daha zevkli psp ile çok oynadım. Ama zamn zaman takılmasa çok daha zevk alacam. Bu takılmalarda yani öyle senin hayatını değiştirmez 15 dakkada 1 kez belki takılıyo oda 2 saniyecik.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim bir sorum var.

Telefona çağrı geldiğinde telefon üzerinde 1 sayısı oluyor ve cevapsıza bakıldığında ana ekrana gelindiğinde o 1 sayısı kaybolmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaşım bu konuda sıkıntısı var :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70

Onu sanırım Rom değiştirerek yapıyorsun.Yanlış söylemiyim ama Stock Rom'la oluyor o iş sanırım.Ya da sadece Android'in çıplak sürüm romları oluyor.Bunu [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] iyi bilir...

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla arka kapağım çizildi ama hiç umursamıyorum. Nede olsa değişiyor ya :)

Flip Cover almayı düşünüyorum ben. Tavsiye ederim.
ben resimdeki kılıftan kullanıyorum tavsiye de ederim arkadaşlar tamam düşmelere karşı pek korumaz (şükür hiç düşmedi telefon daha maşallah nazar değmesin) ama çizilmelere karşıkoruyor ve öyle kaba bir kılıfda değil

Uploaded with ImageShack.us